Na itt megint 2 megállapítás:
1) nem ismered a kiöltözés fogalmát (=alkalmi ruha)
2) pipit félét (=újgazdag suttyó 😁) akkor is felismerem, ha talpig hellihanzenben van... szerinted a 4-5* helyeken nem fordulnak elő? Bár... honnan is tudhatnád ezt 😃 hisz te nem vagy olyan hülye, hogy ilyen helyeken urizálj 😁
Pályán 430 lett volna de attól rosszabb nincs. Még főutakon is asszem 600 alatt joval de beleszerveztem pár hágót meg höhét osztrákba higy ne unatkozzak. Autópálya az is sok ami hazáig szükséges. Ma szentgotthárd a cél, az navi szerint este 7 a megállokkal is nagyjából. Reggel 7kor indultam riva del gardaból, a navi által hozott idő tartható ha nem félórákat ácsingózok. Amugy jobb mint vártam, ennyit ritkán szoktam menni időben. Távolságban szokott 800 felé is menni de akkor van valamennyi autópálya.
Nem,még egyszer leírom,ezek tények.Ez csak egy megfelelési kényszer,szinészkedés,annak nem az aki úgy ül be egy étterembe ahogy a hétköznapokon is öltözködik,akkor látod őt valójában.
Vegyük a pipit példának,tudjuk milyen.Szóval azt mondja neki az asszony:pipi,este étterembe megyünk és ezt az öltönyt fogod felvenni,ha nem akkor mindenkinek elmondom hogy női ruhába szoktál táncolni a tükör elött,így a pipi belemegy.
Aztán beülnek mellétek,pipi a másfél milliós szettjébe,te meg azt mondod,hogy ez igen,egy igazi úriember,miközben ő csak a pipi.Szóval de,ez egy szinészkedés a külvilágnak,mert ugye azt tudjuk hogy az étel íze nem lesz más az öltözettől.
Ezek faszságok, és az a baj hogy szerintem te is tudod, hogy ez így van 😁
Igen a trollkodás kifejezést én is rühellem, de valahogy most semmi más nem jut eszembe
"Most is tudnék annyit menni, csak már nem vagyunk olyan hülyék"
Itt mégiscsak szerepel a hülye......szóval szerinted tudnál annyit menni,csak már nem vagy olyan hülye,vagyis a hülyék mennek annyit.
Nekem sem lenne kötelező,már nem tudom hányadszor tettem meg ezt az utat,de még mindig ugyanolyan simán megy mint a harmincas éveimbe,szóval ennyivel biztos hogy előrébb vagyok,nekem ez nem probléma,nem nyűg,én szeretek vezetni szeretek menni,és még mindig nem úgy szállok ki 1200km után hogy egy km-t sem tudnék tovább menni.
Ezek, amiket írsz, már nincs a kényelemi zónámban, és mivel semmi nem kényszerít rá, hogy a kényelmi zónámból kizökkenjek, ezért nem is teszem 🤣
Látod, mégiscsak neked vannak kötelezettségeid, nem nekem 😁
Tehát a hétköznapokon nem így vagytok öltözve.......vagyis ez az adott helynek szól,egy megfelelési kényszer,mert úgy érzitek így tudtok beilleszkedni abba az adott környezetbe,majd végeztek a kajával és ugrik vissza mindenki a megszokott ruhájába.....lehet fikázni a pipit hogy igénytelen,de az a helyzet hogy 100x őszintébben él mint ti,ő max a családjának akar megfelelni,nem egy étteremnek és az abban tartózkódó szintén szinészkedő embereknek.
20 évvel ezelőtt se mentem ennyit, max ha muszáj volt, pl. az utolsó napon haza.
Most is tudnék annyit menni, csak már nem vagyunk olyan hülyék 😁 úgy szervezzük, hogy 400-450-nél több ne legyen az utolsó napra
Én nem is értem,és akkor ti szidjátok a mai generációt,miközben meg vagy rökönyödve egy 700km-es motoros úton,meg egy 1200km-es autó úton.Baszki,elindulsz mész,odaérsz.
Igen,azt írtad hogy az asszony felöltözik csinosba és elegánsan lesétáltok vacsorázni.Tehát az asszony se mindig van csinosba......,vagyis,az étterem miatt rittyentette ki magát.
1) nem ismered a kiöltözés fogalmát (=alkalmi ruha)
2) pipit félét (=újgazdag suttyó 😁) akkor is felismerem, ha talpig hellihanzenben van... szerinted a 4-5* helyeken nem fordulnak elő? Bár... honnan is tudhatnád ezt 😃 hisz te nem vagy olyan hülye, hogy ilyen helyeken urizálj 😁
Vegyük a pipit példának,tudjuk milyen.Szóval azt mondja neki az asszony:pipi,este étterembe megyünk és ezt az öltönyt fogod felvenni,ha nem akkor mindenkinek elmondom hogy női ruhába szoktál táncolni a tükör elött,így a pipi belemegy.
Aztán beülnek mellétek,pipi a másfél milliós szettjébe,te meg azt mondod,hogy ez igen,egy igazi úriember,miközben ő csak a pipi.Szóval de,ez egy szinészkedés a külvilágnak,mert ugye azt tudjuk hogy az étel íze nem lesz más az öltözettől.
Igen a trollkodás kifejezést én is rühellem, de valahogy most semmi más nem jut eszembe
Itt mégiscsak szerepel a hülye......szóval szerinted tudnál annyit menni,csak már nem vagy olyan hülye,vagyis a hülyék mennek annyit.
Látod, mégiscsak neked vannak kötelezettségeid, nem nekem 😁
Most is tudnék annyit menni, csak már nem vagyunk olyan hülyék 😁 úgy szervezzük, hogy 400-450-nél több ne legyen az utolsó napra