nem gondolnám(kezeit széttáró) Egyszerűen az van, hogy felnőnek a telefonnal a kezükben és nem érdekli őket sem a sport, sem a természet sem az alkohol, sem a szex.(kezeit széttáró) egyszerűen elvannak a kis szobájukban és élik le az életüket(kezeit széttáró)
Többnyire 30 éves korukig pinát se látnak élőben. A kismuffok meg meg vannak zavarodva a faszért de ezek a bambák ezt észre sem veszik(kezeit széttáró) Ezért könnyű most 50+-san 20-as csajokra vadászni. (kezeit széttáró) ha én még eljárogatnék fesztiválokra, nyáribulikra szerintem könnyen tudnék vígasztalni elhanyagolt kislányokat(kezeit széttáró)
valahol a helyedben kamatoztatnám ezt a tudást(gondolkodós) Nincs valami olyan melóhely ahová az ennyire kifinomult szaglás kell? Tutira nem lenne megterhelő munka(gondolkodós)
Én szívem szerint elvinnélek a bükkbe egy pórázon szarvasgombát kerestetni veled de gyanítom az első hegygerinc se menne(kezeit széttáró)
nekem olyan orrom van hogy megmondom egy muff szippantás után mit evett délután
persze nem mondom el a teljes menüt, és azt se hogy mákostésztát evett vagy diós tésztát
pl hamburger hihetetlen jól érződik, marha-birka pörkölt is, de egy sült tarjás ebéd után is simán érezni a disznóhúst
de ha nincs hús evés egész nap akkor is totál más
az én orrom félúton van egy átlag ember és a vadászkutya között, ha kint cigizik a szembeszomszéd a teraszon, simán érzem nálunk a lakásban ha a fürdő ablak nyitva van
én arra voksolnék hogy nem szaglászott női altesteket
mondjuk ez nem is olyan nagy baj mert okádék büdös az összes, még frissen mosva is
alkoholos italt lehet relámozni, csomó sör reklám van meg pár rövid, bort nem nagyon látni, egy időben a varga pincészetnek voltak reklámai de szerintem az sincs már
most már nem menő fekve hányni mint 30éve 😂
itt van az eredménye annak, hogy vagy 20 éve nem lehet reklámozni cigarettát meg alkoholos italokat(kezeit széttáró)
A fiatalok miatt fog tönkremenni a nemzetgazdaság.(szemeit körbeforgató) Még arra is alkalmatlanok, hogy igyanak(gondolkodós)
A 25 éves fiad szagolt már muffot vagy csak a telefonját nyalogatja?
a gyerekem meg a haverjai néha összejönnek sütögetni meg névnap-szülinap, aztán sokszor 0 pia
azt szokták csinálni hogy otthagyják a piát aztán ha elfogyott csak akkor visznek újat mert sokszor egy helyen partyznak
na szóval van úgy hogy egy üveg tömény kitart 2 évig is olyan alkesz a banda, aztán néha 15+ emberke összejön
ezektől tönkre fog menni minden alkohol gyártó üzem
Többnyire 30 éves korukig pinát se látnak élőben. A kismuffok meg meg vannak zavarodva a faszért de ezek a bambák ezt észre sem veszik(kezeit széttáró) Ezért könnyű most 50+-san 20-as csajokra vadászni. (kezeit széttáró) ha én még eljárogatnék fesztiválokra, nyáribulikra szerintem könnyen tudnék vígasztalni elhanyagolt kislányokat(kezeit széttáró)