Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, 265, és 4700 a havi díj, vagyis 45 kW után térül meg, ami kb. 250 km alatt fogy el (akkor leszek az előfizetéssel nullán)
Aug 30 óta mentem 2600 km-t, és a hónapban fogok még legalább 1000-t, amit útközben töltök.
120 amúgy, de értem a kérdést 😁
Ionity-re álltam rá, 220 Ft, de ha veszel bérletet 3800é, akkor csak 160. Vettem, bőven megérte.
Nem, de láttam útközben, le kellett villogni, mert csak totyogott előttem... 🤣
Igen, így 3,5 liter gázolaj 100 km-re, évi néhány alkalommal, mikor távolabb megyek. Valahogy kibírom 😄
Nezni a balfaszokat,kawanak szerintem nem okoz gondot a kanyarfotos,meg ugy az osszes kanyar a stelvion.
A, eszem agaban nincs Kawanak rosszat kivanni, ha vicces, ha nem :)
A james bondos hotel megvan?
Most. Tegnap timmels az is joodőbe ment le. Ma inkább svájci hágok.
Pedig a legjobb öröm a káröröm.😆
Idopont?
A gavia-bormio felol mennek ha eljutok legkozelebb.
De a timnelsjochot a cudar ido miatt kihagytam tavaly,az banom.
Mindegy, milyen kepet lo az a macskajancsi, csak bukfenc ne legyen rajta :)
Stelvion fasza az idő, de most a svájci oldalról jöttünk fel. Az is meg volt már párszor, szerintem jobb mint a lépcsőház. Kanyarfotós kont volt, majd megnézem mit lőtt rólam.
Ne vazz tényleg, úgy látszik pipinek igaza volt, hogy matekból nem vagyok jó. 😒 😆
Ez amúgy inkább 120ft!
Az durván 1200ft/kw, amúgy az átlag töltőkön mennyibe kerül?
Na igen,ezeket a 30centeket felejti el általában az ember beleszámolni az ingyen kocsikázásba......
Állítólag 18 milla körül a rav4 párral drágább pedig ugyanaz a gyorstöltést kivéve, olyan 70km körüli a villanytáv.
Én most kint vagyok épp csehországban egy versenyen, az apartman tulajának van egy teslája, és mikor látta a bidét, felajánlotta, hogy töltsem ott 30 euró centért... tele van neki a tető napelemmel, úgyhogy mindenki jól járt, éjszaka telenyomtam a verdát 😁 reggel indulok haza, 500 kmre elég, akár még se kéne állni...
Én csak a teljes napfogyatkozást láttam este tízkor már kurvára nem volt belőle semmi 😁
Mennyíért veszik? Én is azon gondolkozok hogy valami villanyt kellene már venni, ha kimarad a lakáscseréből egy kis pénz.
Lehet.
Kissé túl sok is a roncs, előbb utóbb kigyullad valamelyik oszt leég a falu. 😬Viszont mindenhez van alkatrésze, akkuja. Már meg akarta venni a telkünk felét, de igen skót így nem adtuk. 🧐
na az eddig sem volt az erősséged 😅
Miféle elv? Matek......