Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor meg minek dobálgatod a már fellelt rajzszöget? 😆
Vettem uj kulsot 11 ezerert, most nem szeretnem.
Baszki ha még el nem viszik gurulj már vissza érte. Sötétben is mehetsz a kerék úgy is megtalálja(meghajlós)
Visszadobtam az utra, masnak se legyen jobb.
Biciklivel a kulacson meg a telcsin kivul soha nem viszek semmit. Amugy sem tetszik, hogy az ut szelen neki alljak kereket szerelni.
Piramis, Karthago helyett nekem inkább LGT meg Hobo volt, de kábé stimmel 👍️
nálam állt mint a fagyott macskaláb elsülni nem nagyon akart(kezeit széttáró)
Piramis, P mobil , Koral, Karthago….
Ma is ezek a zenék. 🤘
én ha többet ittam sose állt meg a puska
osztálykiránduláson emiatt pár aktus kimaradt
de utána is ittunk mert az többet ért a pinától
Bakker, ilyen rajzszöget még árulnak? Vagy 40 éve nem láttam ilyet 😁
Mi már az általánosban is az a lencsefejűt használtuk.
Hát eztnem tudtam, életemben ha 2x voltam diszkóban... 🤣
Mi rockerben nyomtuk, P-mobil, szimat szatyor, csőnadrág 😄
szóval egyrészt 39 éves voltam amikor a gyerek megszületett(kezeit széttáró) Másrészt nem házasodási célból jártunk a diszkóba hanem inni+ dugni 😅 Ma már a kettő nem menne egyszerre van, hogy külön-külön is csak nehezen 😅
Rajzszöget nekem adod? Gyereknek kell a suliba(kezeit széttáró)
érdekességképp
haver asszonya 24 volt mire egyszer valaki kifúrta
orvosi egyetemre járt és saját bevallása szerint nem volt ideje ismerkedni
mi csak ékszernek hívtuk a lányt mert az ilyen ritkább mint az aranyrög a patakban
Sztem csak később érnek, mind a telefonjába szerelmes, ha fiú, ha lány... aztán 25 évesen jönnek rá, hogy a telón kívül is van élet.. ☹️
... de gondolom, nem sok eredménnyel, ezért lett csak 40 felett gyereked... addig kellett várnod, mire lett egy jelentkező 🤣
Defektjavító+ pumpa mindig van nálam. Egyszer egy lannyal mentem, aztán úgy volt hogy feljön hozzám, el is indultunk erre defektet kapott. Na mondom fasza, itt a lehetőség fél óra alatt megcsinaltam neki. Erre 500m utan újra defektet kapott. Mondtam neki ez isteni jel, jobb ha hazamegy 🙈🤣 pedig egész komoly ajánlatot kaptam 🤣
Amikor nem megyek a Deseda-tó 34 km-es körére bringával, akkor felmegyek a város legdélebbik és legmagasabb pontjára erőltetett menetben, pihenésképpen lecsorgok és megint fel egy pár alkalommal.
Csak hát ma már a második felfutónál éreztem, hogy a kelleténél jobban fáradok...
És tolhattam is a lehető legmesszebbi pontról haza a bringát. Szóval nem biciklis erőnléti volt, csak gyaloglásos.
orgoványon volt akit többször is leráztam, nem volt szép de a testfeléíptése nem vot rossz
egy volt akit többször is megkörnyékeztem csak mi úgy metünk a diszkóba hogy több kocsmán át vezetett az utunk, és jól eljárt az idő pedig néha már 7-8 között indultunk, aztán addigra már valaki mindig megszúrta a hölgyet, a második kör lehetőságe nem nem vonzott annyira
De buzik,mert hogy a mai pinák után már nem is kell menni,mert ők jönnek
hát nem tudom(kezeit széttáró) Mi fiatalon azért jártunk diszkóba, hogy lányokkal ismerkedjünk(kezeit széttáró)
Na,ini ez a legjobb pecakészség.

https://www.facebook.com/share/r/1YLz4EhrLs/
haverom 30+évesen 18 éves(nem írhatok kevesebbet mert az büntetendő) csajt kúrogatott, azt mondja a csaj hogy nagyon kevés kivételellen nagyjából egy korabeli lányak nincs 25 év alatti csávója, ráadásul úgy hogy van akit hetekig nem dugnak meg mert éppen nem ér rá a hímnemű egyes mert esténként inkább játszanak

amúgy szerintem ezek nem buzik csak lusták menni a pina után, mondjuk sulis korszakban én se nagyon mászkáltam mert túl sok fáradság és stressz lett volna, pl egy nyár barátnővel teljes káosz iskolásként, het 3-4x 2 perc boldogság miatt el kellett viselni heti 7 napot
😂 De hülye vagy te hallod.... 🤣 😂 😂 🤣 😂
Az általad felsoroltak közül mind hobbi és szórakozás,kivéve a szex,az ösztön.Ha egy 20éves nem akar dugni,akkor az vagy eü problémával küzd,vagy buzi és azzal küzd hogy ezt elnyomja magába.