Csak akkor fizetem ki, mikor tudom előre, hogy megtérül... komolyan nem hittem, hogy az ennyire bonyolult neked.
... de tudom a válaszod erre is: neked hirtelen eszedbe jut, hogy holnap reggel indulnod kell görögországba, és nem akarsz még ezzel is foglalkozni 🤣
540-et?Röhögve.Most lefelé,nem tudom pontosan mennyi a maci shell kút,nagyjából 1000km-t,ott álltunk meg,aztán a gyerekek ki sem akartak szállni. Persze egy 60as prosztata bajosnak ez elképzelhetetlen.
Ja, ez nem. Eddig nem mentünk le. Ausztria olasz svájc hägók cikázás, holnap meg már le a gardára. Sajna nincs szerencsém mert szerdára esőt mond. Meg csütörtökre is de azon már van változás jo irányba.
Csütörtök reggel meg indulok haza, többiek maradnak aztán vasárnap érnek haza egy dolomitok kurflival.
Rég nem a töltés idejével vagy annak árával van bajom útközben ( illetve külföldi útnál talán, de ahogy olvasom máshol még jobbak is a feltételek), hanem az árával ahogy a vicc topicban is írtam, nekem soha nem térülne meg jelen árakkal villanyosítani, 2 évig kell még kényszerűen dolgoznom utána már csak annyit amennyit jólesik így a 2 év alatt melóba használ kb 2 milla szemben egy elfogadható villannyal ami 8 milla használtan plusz a sziget na ezt még ha még 25 évig élek sem hozom be.......na ennyi a a matek. Lányomák jövő szerdán veszik át a plug-in-t, nekik bőven megéri mert így újonnan pont annyit tud amennyi a melóba kell, de benyával sem eszik olyan sokat, meglepődtem, hogy 306le-s tudom egy király villany 500-nál kezdődik, de azért ennyiért (15 ha jól hallottam akcióban bár ha plusz fa akkor nem annyira olcsó) nem rossz.
Képzeld, jöttünk haza csehországból és 300 kilométer után megálltunk, pedig nem is kellett tölteni, csak az egyik csajnak pisilni 😄 akkor már megettünk egy szendvicset is... 20 perc volt. Aztán 150 km múlva tényleg meg kellett állni tölteni, na az negyed óra alatt megvolt 🤣
540 km, ennyi idő herdátunk el.. tudom, kemény faszú blődi három kisgyerekkel ezt egybe letolja 🤣 aki behugyozik, az behugyozik, kész 🤣
Ja most mondtam 😁 Azért így is szerethető vagy 😅
Nos múltkor mekiztünk kecskeméten aztán nem volt hely a vellany dákó vagy retyónak vagy mijaz istennnek. De volt két ilyen mvm-es töltő. Mondom álljunk oda oszt dugjuk rá mintha töltenénk azt már is van parkoló(meghajlós) Így is tettünk(kezeit széttáró) Aztán amíg vártunk a kajára, mondom a nejnek, hamár úgy is tőltőn áll az autó próbáljuk már ki tudjuk e tölteni? Kimentünk valami aplikációt letöltött aztán akkor jött a meglepetés mert az autó minden adatát tudta az aplikáció anélkül, hogy bármit is bepötyögött volna sőt még a bankkártyát is tudta(kezeit széttáró) talán 2 hete volt nálunk az autó(kezeit széttáró) Lehet, hogy hozzá van rendelve a telefonhoz az autó? Vagy fogalmam sincs háztól vettük ilyen töltőn a dácsiát sosem töltöttük csak plugin. Na mind1 ki volt írva, hogy 250 ft/kw. Mondom azért ez elég jó karcos ennyiért akár benzint is tankolhatnánk bele 😅 De mondom leszarom egyszer élünk köccsük a pénzt. 😆 61%-on volt az autó de be van állítva, hogy csak 80%-ig tölthet. Az a 19% 11,4 kw ebben az esetben(kezeit széttáró) elindult a töltés bementünk addigra kint volt a kaja az asztalon. Kajálás közben csippant a telefon kb. 10 perc, hogy levette róla az összeget. Meg is lepődtem, hogy egy 50kw töltő ilyen gyorsan beletoll 11 kw-ot. Néztem az összeget 1800 valamennyi volt. Szóval nekünk ott 160 forintba került 1kw-nyi áram(kezeit széttáró) Na ezen felbátorodva hazafelé kőrösön bementünk a lidül villanyoszlophoz kipróbálni, hogy tudunk ingyen tölteni. De ott elakadtunk. olyan keresztkérdésekbe kavarodtunk bele, hogy elengedtük 😅 Valami kódot kért meg mit tudom én mit(kezeit széttáró)
most akkor skóciában voltál? Ha tele van a tető napelemmel akár ingyen is adhatta volna(kezeit széttáró) Mondjuk ilyen helyen én nem szoktam kérdezősködni viszem a 2,5-ös hosszabbítót meg a hálózati töltőt oszt bedugom reggelre feltőlt. Ha olyan helyen vagyunk ahol nem tudok az udvarba állni az mondjuk szivacs. Mondjuk most már jobban fogok figyelni a részletekre(kezeit széttáró)
Vagyis évente kifizetsz 56 ezret hogy tölthess olcsóbban ha elhagyod a megye táblát.......egyébként pint ma olvastam hogy csináltak valami akksit ami az európai igényeknek megfelelő,ezek szerint ők is látják hogy ezek a mai paraméterek lófaszok.Szóval 10év és az én igényeimnek is megfelelő lesz.
... de tudom a válaszod erre is: neked hirtelen eszedbe jut, hogy holnap reggel indulnod kell görögországba, és nem akarsz még ezzel is foglalkozni 🤣
Ez hogy gyengék vagytok matekból családi vonás lehet 😆
Csütörtök reggel meg indulok haza, többiek maradnak aztán vasárnap érnek haza egy dolomitok kurflival.
540 km, ennyi idő herdátunk el.. tudom, kemény faszú blődi három kisgyerekkel ezt egybe letolja 🤣 aki behugyozik, az behugyozik, kész 🤣
Nos múltkor mekiztünk kecskeméten aztán nem volt hely a vellany dákó vagy retyónak vagy mijaz istennnek. De volt két ilyen mvm-es töltő. Mondom álljunk oda oszt dugjuk rá mintha töltenénk azt már is van parkoló(meghajlós) Így is tettünk(kezeit széttáró) Aztán amíg vártunk a kajára, mondom a nejnek, hamár úgy is tőltőn áll az autó próbáljuk már ki tudjuk e tölteni? Kimentünk valami aplikációt letöltött aztán akkor jött a meglepetés mert az autó minden adatát tudta az aplikáció anélkül, hogy bármit is bepötyögött volna sőt még a bankkártyát is tudta(kezeit széttáró) talán 2 hete volt nálunk az autó(kezeit széttáró) Lehet, hogy hozzá van rendelve a telefonhoz az autó? Vagy fogalmam sincs háztól vettük ilyen töltőn a dácsiát sosem töltöttük csak plugin. Na mind1 ki volt írva, hogy 250 ft/kw. Mondom azért ez elég jó karcos ennyiért akár benzint is tankolhatnánk bele 😅 De mondom leszarom egyszer élünk köccsük a pénzt. 😆 61%-on volt az autó de be van állítva, hogy csak 80%-ig tölthet. Az a 19% 11,4 kw ebben az esetben(kezeit széttáró) elindult a töltés bementünk addigra kint volt a kaja az asztalon. Kajálás közben csippant a telefon kb. 10 perc, hogy levette róla az összeget. Meg is lepődtem, hogy egy 50kw töltő ilyen gyorsan beletoll 11 kw-ot. Néztem az összeget 1800 valamennyi volt. Szóval nekünk ott 160 forintba került 1kw-nyi áram(kezeit széttáró) Na ezen felbátorodva hazafelé kőrösön bementünk a lidül villanyoszlophoz kipróbálni, hogy tudunk ingyen tölteni. De ott elakadtunk. olyan keresztkérdésekbe kavarodtunk bele, hogy elengedtük 😅 Valami kódot kért meg mit tudom én mit(kezeit széttáró)
https://www.economx.hu/gazdasa...