Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem úgy vagy "igénytelen" hogy koszos vagy (bár nem szagolgattalak, és nem is foglak 😁) hanem azért, mert kicsi az igény szinted.
Látod...mondtam, hogy eccerű vagy 😅
Most ezen a HH-n fogsz lovagolni? Mit kellett volna írnom? YSL-t vagy BOSS-t? Guccit? Ezek tudom, hogy nincsennek neked, talán egy HH-t kinéztem belőled (most az összes menőnek láccani akaró abban feszít 😁) és direkt nem írtam Nike-t, mert az sportszer.
szerintem amikor ilyen puccos étterembe mennek nem is éhesek 😅 Főleg azért mert az igazán előkelő drága helyeken a nagy tányérokat csak összekenik valami szafttal de legalább jó drágán szóval éhesen oda nem lehet menni 😅
Sajnos sokan (nem csak itt, hanem mindenhol) az élet nagy kérdéseiről csak egybites módon tudnak gondolkodni. Mehetek esküvőre akárhogyan? Hát nem. Vagyis igen, mert nem törvényben szabályzott a megjelenés formája, na de akkor is. Pláne, ha valakit megtisztelni akarok, pontosabban megtisztelőnek veszem, ha meghív.
Ebben a kultúrközegben, ahol most élünk, egy öltöny, nyáron minimum a vasalt ing és nadrág, és a HOZZÁILLŐ cipő dukál.
Amikor kezdődik a lagzin a mulatság, könnyíthetek? Hát persze, semmi gond, de még ekkor sem akármibe, nem melegítő, nem croc's papucs, nem fürdőköpeny. Ezért mondom, hogy nem lehet mindent feketén-fehéren eldönteni, de ha a vízszintes tengelyen az origo a az alkalomhoz illő és a fos között, akkor a normálisak a plusz tartományban (origótól jobbra) helyezkednek el, de az origót magát meg sem közelítik, míg a bunkók a mínusz végtelentől az origóig öltöznek.
Na vége a mai napnak. Asszem mára kellemesen elfáradtam.
Gondold el a mamlasznak micsoda macera lehet mire ebédhez jut,egész nap csak öltözik hogy megfeleljen
😅
Hát.....vagy kaptak ebédet vagy vitték magukkal,de ettek.
és kiszolgálják őket?
Nem vagyok újgazdag. Talán gazdag sem, szerintem suttyó sem(kezeit széttáró)
Én az újgazdagokat úgy értelmezem akik a semmiből hirtelen belenyúltak valamibe aztán lett hirtelen lóvé szarásig de szét is fossák magamutogatásra.(gondolkodós) Egyrészt ez a magatartás távol áll tőlem a másik meg az, hogy egész életembe építettem magam ha véletlenül a nagy átlagtól valamivel több van az az életem munkája azt nem a szél hordta össze egyik pillanatról a másikra(kezeit széttáró)
Mamlasz egyszer megnézné a balatoni szállodákat elcsodálkozna,simán beülnek köntösbe ebédelni az emberek.
én ilyen öltönyökben feszengeni szoktam csak 😅 Esküvő temetés ballagás meg biztos van még néhány ilyen alkalom amire felveszek ilyet étterem kedvéért még meg se próbáltam(kezeit széttáró)
Nem,általában az nem hiszi aki még nem csinálta.És nincs 14óra egyébként,már ha az ember dizellel megy.
én nem érzem magam igénytelenek ezt általában ti állítjátok rólam 😅 A házamban rend és tisztaság minden nap fürdök fogat mosok, amikor ép nem valamelyik albetétet újítgatom szaros munkásruhában akkor ad rám az asszony tisztát 😅 Egyébként puccosabb étterembe leginkább a nyári rövid gatyás időszakba járunk ahol egyébként sincs mit kiöltözni. Rövid gatya, póló papucs. Mindenki más is így van 40 fok melegben senkit nem láttam a pincéreken kívül túlöltözve(kezeit széttáró) Mondjuk nekik a csokornyakkendőhöz szarul állna a térdgatya 😅
nem a faxt nem néha saját írásomat is alig tudom kihámozni 😅
bemegyünk vacsorázni vagy elmegyünk vacsorázni(gondolkodós) It mi a nem mind1 nem a vacsora a lényeg? 😅
Ja,és egyébként a HH egy outdoor márka,közép/felső közép kategória,szóval még csak nem is prémium,csak a hozzád hasonló kaliberű vitorlás tulajdonosok kezdték el egymást majmolni,és hiszik azt hozzá nem értve hogy az egy prémium márka.Nem rossz márka,de nem prémium.Sok országba,simán középszint,még a felső középszintet sem üti meg.
Miért abba mennék kajálni?Mondtam már,nem csak a két véglet van.Hát......szerinted engem kell hogy érdekeljen hogy te vagy más mit hisz?
Mobdjuk graz körul van par kanyargosabb,csak ki kene fogni az agyatlan forgalom elcsendesedeset.
Hmmmnn,a trukkosebb oldal.Igyal egy kavet a bufében.
Lassan vége a hegyi kalandnak, B69 lavamünd zárásként a jóból
Ket napra nem rossz,foleg hágózva.A szlovak nap is 500 felett volt picit.
Egyben az halál.De ki se jon meg full illegalban sem idoben.
"4-5* gyakran előfordulok"
🤣 😂
És susogós rövidgatyába meg saruba mész le vacsorázni?
Ui: tegyél már be 1-2 számlát vagy foglalási linket azokból a sokcsillagosokból, mert tudod én mindent elhiszek, de más lehet hogy nem 🤣
4-5* gyakran előfordulok,de hogy urizálni nem szoktam az biztos,azt meghagyom neked.Mint már írtam,én nem szoktam szinészkedni,nem kell eljátszanom semmit.