Most ezen a HH-n fogsz lovagolni? Mit kellett volna írnom? YSL-t vagy BOSS-t? Guccit? Ezek tudom, hogy nincsennek neked, talán egy HH-t kinéztem belőled (most az összes menőnek láccani akaró abban feszít 😁) és direkt nem írtam Nike-t, mert az sportszer.
szerintem amikor ilyen puccos étterembe mennek nem is éhesek 😅 Főleg azért mert az igazán előkelő drága helyeken a nagy tányérokat csak összekenik valami szafttal de legalább jó drágán szóval éhesen oda nem lehet menni 😅
Sajnos sokan (nem csak itt, hanem mindenhol) az élet nagy kérdéseiről csak egybites módon tudnak gondolkodni. Mehetek esküvőre akárhogyan? Hát nem. Vagyis igen, mert nem törvényben szabályzott a megjelenés formája, na de akkor is. Pláne, ha valakit megtisztelni akarok, pontosabban megtisztelőnek veszem, ha meghív.
Ebben a kultúrközegben, ahol most élünk, egy öltöny, nyáron minimum a vasalt ing és nadrág, és a HOZZÁILLŐ cipő dukál.
Amikor kezdődik a lagzin a mulatság, könnyíthetek? Hát persze, semmi gond, de még ekkor sem akármibe, nem melegítő, nem croc's papucs, nem fürdőköpeny. Ezért mondom, hogy nem lehet mindent feketén-fehéren eldönteni, de ha a vízszintes tengelyen az origo a az alkalomhoz illő és a fos között, akkor a normálisak a plusz tartományban (origótól jobbra) helyezkednek el, de az origót magát meg sem közelítik, míg a bunkók a mínusz végtelentől az origóig öltöznek.
Nem vagyok újgazdag. Talán gazdag sem, szerintem suttyó sem(kezeit széttáró)
Én az újgazdagokat úgy értelmezem akik a semmiből hirtelen belenyúltak valamibe aztán lett hirtelen lóvé szarásig de szét is fossák magamutogatásra.(gondolkodós) Egyrészt ez a magatartás távol áll tőlem a másik meg az, hogy egész életembe építettem magam ha véletlenül a nagy átlagtól valamivel több van az az életem munkája azt nem a szél hordta össze egyik pillanatról a másikra(kezeit széttáró)
én ilyen öltönyökben feszengeni szoktam csak 😅 Esküvő temetés ballagás meg biztos van még néhány ilyen alkalom amire felveszek ilyet étterem kedvéért még meg se próbáltam(kezeit széttáró)
én nem érzem magam igénytelenek ezt általában ti állítjátok rólam 😅 A házamban rend és tisztaság minden nap fürdök fogat mosok, amikor ép nem valamelyik albetétet újítgatom szaros munkásruhában akkor ad rám az asszony tisztát 😅 Egyébként puccosabb étterembe leginkább a nyári rövid gatyás időszakba járunk ahol egyébként sincs mit kiöltözni. Rövid gatya, póló papucs. Mindenki más is így van 40 fok melegben senkit nem láttam a pincéreken kívül túlöltözve(kezeit széttáró) Mondjuk nekik a csokornyakkendőhöz szarul állna a térdgatya 😅
Ja,és egyébként a HH egy outdoor márka,közép/felső közép kategória,szóval még csak nem is prémium,csak a hozzád hasonló kaliberű vitorlás tulajdonosok kezdték el egymást majmolni,és hiszik azt hozzá nem értve hogy az egy prémium márka.Nem rossz márka,de nem prémium.Sok országba,simán középszint,még a felső középszintet sem üti meg.
"4-5* gyakran előfordulok"
🤣 😂
És susogós rövidgatyába meg saruba mész le vacsorázni?
Ui: tegyél már be 1-2 számlát vagy foglalási linket azokból a sokcsillagosokból, mert tudod én mindent elhiszek, de más lehet hogy nem 🤣
4-5* gyakran előfordulok,de hogy urizálni nem szoktam az biztos,azt meghagyom neked.Mint már írtam,én nem szoktam szinészkedni,nem kell eljátszanom semmit.
Ebben a kultúrközegben, ahol most élünk, egy öltöny, nyáron minimum a vasalt ing és nadrág, és a HOZZÁILLŐ cipő dukál.
Amikor kezdődik a lagzin a mulatság, könnyíthetek? Hát persze, semmi gond, de még ekkor sem akármibe, nem melegítő, nem croc's papucs, nem fürdőköpeny. Ezért mondom, hogy nem lehet mindent feketén-fehéren eldönteni, de ha a vízszintes tengelyen az origo a az alkalomhoz illő és a fos között, akkor a normálisak a plusz tartományban (origótól jobbra) helyezkednek el, de az origót magát meg sem közelítik, míg a bunkók a mínusz végtelentől az origóig öltöznek.
Én az újgazdagokat úgy értelmezem akik a semmiből hirtelen belenyúltak valamibe aztán lett hirtelen lóvé szarásig de szét is fossák magamutogatásra.(gondolkodós) Egyrészt ez a magatartás távol áll tőlem a másik meg az, hogy egész életembe építettem magam ha véletlenül a nagy átlagtól valamivel több van az az életem munkája azt nem a szél hordta össze egyik pillanatról a másikra(kezeit széttáró)
Egyben az halál.De ki se jon meg full illegalban sem idoben.
🤣 😂
És susogós rövidgatyába meg saruba mész le vacsorázni?
Ui: tegyél már be 1-2 számlát vagy foglalási linket azokból a sokcsillagosokból, mert tudod én mindent elhiszek, de más lehet hogy nem 🤣