Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig B nejed mindíg kirakja a ruhát ! Gondolom !
én mindig megfeledkezem 😅
Most olvasom hogy az év végével megszűnik a MotoE verseny,azt írják a kutya nem kíváncsi rájuk.Vajon miért?
Itt vagyunk Zalakaroson a Hotel MenDan **** -bam , és a főétkezés a vacsora , ahova illik is normálisan felóltőzni , amiről pár vendég néha megfeledkezik ! 😉
Jó nagy hülyeséget beszél.Fő étkezés a vacsora.......Baszki,a fő étkezés mindig három részből áll,és ez alól az 5* sem kivétel,ez a reggeli ebéd vacsora,és akkor ezek mellett vannak kiegészítő étkezések.
dik mekkora sófal(meglepődős)
vityáék valamelyik dolgozó családtagnak nagyon a tyúkszemére léphettek 😅
hát bele 😆 Semmit nem tettem hozzá csak elherdáltam mindent 😅 Gazdag? Elég megfoghatatlan fogalom. Aki az 50 forintos palackokat túrja ki a kukából annál biztosan jobban élek aki megörökölt egy-két budai nagy családi házat ahol csak a telek 300 milla attól meg már lehet, hogy nem(kezeit széttáró) Valóban látványszerűen nem herdálom a pénzt így nyílván nem is látszik rajtam simán elvegyülök a munkások tömegében és ez így van jól(meghajlós) A puccos éttermek sem varázsolnak el jártamba keltembe olyan helyekre szoktam beugrani kajálni ha épen nem meki ahol a melósok kajálnak. Teljesen otthon érzem magam amikor beülnek mellém a klímások meg jönnek a festők és a kajáldába együtt eszünk a rendőrrel a vámhivatalnokkal a postással(meghajlós) Múltkor sorbanállás közben számoltam épen 12 szakma volt bent a kajáldában. Én ott eszek jó ízűt melósruhában a melósok között nagy tányér marhapörkölt társaságában kovászosuborkábal rózsaszínű szörpöt szürcsölgetve(meghajlós) Aztán pont azzal dumálok aki épen mellém ül(kezeit széttáró) Te ezt sosem fogod megérteni sosem dolgoztál mindig is lenézted a kétkezi munkásokat(kezeit széttáró) nyilván családdal nem melós kajázókba járok nekik nem jön át a fílíing 😅
Étterem az étterem,csillag az délben is ugyanannyi mint este vagy reggel.
Igen, ez az etikett nevű dolog elég fura tud lenni...
Nem ereztem hidegnek,csak frissnek.😃
Neki sincsennek nagy elvárásai, tény, bár ő sokszor eteti csak a népet... de az is tény, hogy mostanában a libsi agymosás bekapta 😁
Valóban nem vagy új, mert beleszültek a készbe. Gazdag az vagy, csak nem láccik rajtad, mert nem úgy élsz (itt jön az "igénytelen" rész, nem ismétlem meg 😁)
Suttyó? de 🤣 bár azt legtöbbször a fiatalokra mondják, az meg tényleg nem vagy... csak viselkedésben (benzinkút, lopott áram és társai)
fő étkezés a vacsora? Most akkor nem úgy van, hogy eleve 18 után nem egészséges már enni?
ha te mondod biztosan úgy van de azért berangsorolsz még ini fölé? 😅
Jah kérem a Hochtoron mindig hűvös van.
baszki egy szaros vacsoráért nem is szeretnék bonyolult lenni 😅
Na várjunk!Akkor is az étterembe ül be.Vagy már olyan is van hogy este gáz de délben nem?
Nem olcsóbb,illetve nem az a mérvadó,kényelmesebb.De te ezt magadtól nem érted úgy sem.
Aha, ebédelni igen, mert az Allinclusíve wellness hotelekben nem az a fő étkezés, hanem a vacsora.
Bocsi, mindig elfelejtem, hogy nem jártál még ilyenben.. 😁

Ui: amúgy a balatoni sokcsillagosok tele vannak pesti újgazdag bunkókkal, az nem mérce...
Jó, lehet 12 óra is, 100-as átlagnál többet nem tucc elérni. A lényeget értetted azért? Aki a kényelmet helyezi előre, az nem ül ennyit se egy sofőr ülésben, 1200 km már jobb repülve. Tudom, tádéval ócóbb 5 emberre.
Mehh,nem is volt hideg,regi kép de alatta vagyok.Friss ilyenkor a levegő.
Én júliusban jártam a 69-esen.A yardok is ott "vadásztak",de legalább jó idő volt.
A Dolomitok miatt viszont irigyellek.No nem a 9 fok miatt.Aug.20.-án nekünk sem volt melegünk,cserébe alig láttunk valamit az esőben.
Kettőnk közül pont nem én vagyok az aki színészkedik,szóval ezt a vonalat ne erőltesd.Nem fogok rajta lovagolni,csak pontosítottam,ha már azzal sem vagy tisztában hogy mit hozol példának.
En a ruhaflame-be.🤣