én azért bohóckodtam vele egy darabig 😅 De se édesanyám sem a nej nem díjazza az előzéseimet😅 A 70-el poroszkáló kamiont amikor előzök már 150-el sorolok vissza a saját sávomba 😅 Egyedül a fiamnak tetszik ez a vezetési stílus a családból 😅
Így inkább én már nem is vezetem meg amúgy sem magamnak vettem(kezeit széttáró)
Nem fog,boltos voltal es ezt nem fogod fel.
Na jó,leegyszerusitem.haziur vagy,es a berlőd igy gondolkodik,ferjen mar bele 20-30e töltés a berleti fijbs,kibirod nem?
Model y ennyi 😁 najó 1 millával több. De nincs benne benzin motor amivel foglalkozni kell. Szerettem a Priuszt, RAV4 is fasza autó de villanyautó árban szerintem nem ésszerű. Nem kell pont Tesla, de ezek a PHEVk azért adhatók el, mert az emberek félnek a villanytól, nem ismerik. Én nem is hibáztatlak benneteket, nagy ugrás lenne.
Apáméknak vettünk használt Hyundai Ioniq ot. Második autónak...most adják el a benzinest 🤣 szóval én másnak is ezt javaslom. Próbáljon ki egy használtat, kevesebb pénz, kevesebb bukás ha 1 év múlva eladja.
Nincs rá szükségem.Tudod dízelem van,ritkán kell foglalkoznom ilyenekkel.De ha lenne egy kútja a háznál,itt azért sűrűn van ilyen,akkor biztos hogy adna.Az apartman árát is mindig lefelé kerekíti,itt nem zsidók az emberek,aztán ha lenne napelem és autót akarnék tölteni,azért meg végképp nem kérne pénzt.Porszívó is van hogy kiporszívózd a homokot a kocsiból,meg ha akarod lemoshatod.Szolgáltatás?Persze,a wifi is az,vagy azért is külön kért 30centet?Na mindegy,neked ez így oké,szerintem szarrágás.
Ez egy szolgáltatás baszd meg, ne legyél már pipi 😬 azért belőle többet néztem ki... apropó, ha lemész görögbe egy apartmanba, ott a tulaj ad neked automatikusan egy kanna gázolajat? 🤣 benne van az árban? 🤣
Na igen. Lehet hogy nem számít, de szerintem is alap hogy megkérdezzük. Szolgáltatásból él. Ez is.egy szolgáltatás. Ha olyan árat mond ami nem tetszik, nem veszem igénybe, de nem én döntöm el mennyit kérhet érte.
én ezt nem érzem annak. Én ezt természetesnek érzem. És jó lenne ha felkészülnének a nyaralót kiadók a következő időszakra, hogy raknának a házon kivűl is konnektorokat. Múltkor is az ablakon kellett kidugni a kábelt(kezeit széttáró)
Céges áram is annyi? Bár tényleg nem sok egy drágább szállásnál, de egy olcsó helyen már számít főleg ha napi 3-400km-eket caillagtúrázik onnan a lakó és azt kell minden éjjel tölteni.
Dehogy van benne illetve ha igen akkor azt feltüntetik, de ha lebuksz a hosszabbítóddal amint dugaljat keresel a sötétben vagy épp engeded le az apartman ablakából az nem kicsit kínos........már aki ezt annak érzi. 😁
40 forint egy kw áram. ha 3 napot ott vagyok azt összesen töltök legrosszabb esetben 100 kw-ot az 4000 forint. Azért napi 25-30-35-40 ezer forintos szállásba férjen már bele 4 ezer mindenféle kérdés nélkül. Próbálná meg azt mondani, hogy nem. A villanybojler3*24 órába folyna az tuti 😅
Én ezt már meg sem akartam említeni,elég ratyi hogy fizetsz egy szállásért,majd az ott megtermelt áramért még külön kampányt folytat a tulaj hogy te azt megveheted,elég ratyi hely,szerintem normális helyen ha van ilyen lehetőség akkor eleve úgy hirdeti magát hogy ingyen töltési lehetőség.Vagy ha nem is hirdeti,férjen már bele,ne zsidóskodjon már a tulaj
én még olyan helyen nem jártam ahol a klímáért, fűtésért vagy bármi villanyos dologért fizetni kellett volna(kezeit széttáró) Van egy fix ár abba benne van minden ha kell még a dézsa fürdő meg a sószoba is(kezeit széttáró)
Kempingbe meg járjanak a gazdagok olyan helyre nem megyek nem fizetek másfélszeres árat mint egy apartman ház(kezeit széttáró)
Ez papíron 6mp alatt van 100-on suv létére, de teljesen értelmetlenül, az életben nem fogják kihaaználnk ae a lányom se a vejem nem egy száguldozósok, még jó, hogy én nem vezethetem......megmondták. 🤣
Full lopás ha a tulaj nem tud róla, egy kempingben sem teheted meg ezt, külön kell fizetni ha villanyautót, klímát vagy fűtést használsz még ha a sima áramdíjat fizeted is.
nej verdája 220 lovas 300 nyújtonos és 1,6 tonna. A 220-lovat is erős túlzásnak tartom megy mint a barom de minek? Múltkor azért kipróbáltam 16 mp alatt volt 165-ön ennyi a vége oda korlátozták le. Nos a nejnek a fele lóerő is sok lenne. Amelyik meg kevesebb ló azt kisebb akksival gyártották én meg azért akartam egy nagyobb akksisat.
bedugok egy kábelt a konnektorba az mióta lopás? A mikrosütőt is használod ha bérelsz egy apartmant nem? Én múltkor a bükkben simán telenyomtam az asszony autóját mindenféle kérdezősködés nélkül(kezeit széttáró)
Így inkább én már nem is vezetem meg amúgy sem magamnak vettem(kezeit széttáró)