na most nekem a nókiába úgy van, hogy ilyen nagyobb kártya a közepe kitörhető. Amikor visszaraknám a nókiába akkor működni fog ha visszahelyezem a a közepét a plasztik keretbe?
Nem tudom neked mi erdemes.
Nekem egyszeru volt,aple kizart,nem fogok egy uj oprendszert megtanulni.
Egy samsung van a csaladban,a menurendszer valami fertelmes,logikatlan.
Xiaomi marad,eleg jol belaktam a HyperOS-t,naggyabol tudom mi hol van.
A telekomnal viszont vagy redmi szeria vagy a xiaomi csucsa van,esetleg a 14T es Tpro van meg.
ez utobbi ketto dimensitiy es 6,67"
No,a kovetelmenyek,kicsi,ne tepsi,snapdragon rendszerchip es kijelzo alatti ujjlenyomat azonosito legyen.
Telekomnal ez a xiaomi 15 most,regebben volt meg 14-es.
A 15-ös 330e,a 14 es kb 250.
Igy lett a 14-es.
A redmikbol ne a 14c legyen,az nagyon alap olcso,a tobbit amelyik tetszik.Azt vedd.
Ne vegyél szerényebbet,egy év és úgy be fog lassúlni......és persze akkor meg majd mondod hogy ezért utálod az okostelefont.Vegyél ez középkategóriásat,úgy is szeretsz mindent fényképezni,aztán akkor még arra is tudod használni.Neked érdemes lenne az ulefonok között turkálni.
na xiao igazából szélességre ugyanakkora mint a p20. Kb. másfél centivel magasabb azt mondja a nej neki az jó lesz(meghajlós) De mit jelent az a nano-sim???
igazából nekem nem kell, hogy tetszen nekem minden telefon egyforma 😅 Az asszonynak kell, hogy tetszen bár ő meg azt kap amit veszek neki(kezeit széttáró)
Magamnak meg valami sokkal szerényebb kellene amin fut a gógle mepsz meg tudnék vele bankolni(gondolkodós) több mint egy éve lejárt a hűségem a magentás csomagról de mostanság be szeretnék menni, a tkomhoz tájékozódni mert már 30 ezer forint helyett 40 ezret fizettem a múltkor csak nem tudom miért(kezeit széttáró) Van két magentás telefon amin nem korlátlan a net van egy különálló mobilnetem amit a laptopba dugdosok ha kell a net és nincs wifi az sem korlátlan van egy tv előfizetésünk (tulajdonképen 2 tv két beltéri) meg állítólag van valami matávos telefonszámunk is ami meg kell valamihez de a számát sem láttam soha 😅 A nókiás korszakban volt olyan, ha előfizettem vagy valami hűséget írtam alá hozzám vágtak egy mobiltelefont a szeretetük jeléül. gondolom nincs már ez a módi(kezeit széttáró) Érdemes lehet még t-comtól bármit is vásárolni vagy az már a múlté? Nekem is kéne valami egyszerű teló(kezeit széttáró)
Jó,atlagembernek nem rossz.
Huawei-el ne foglalkozz,nem nektek valo miota kibaszta trump a google szolgaltatasi korbol.
Mar nem is androidon megy,sajat oprendszer,aplikacios bolt megy fel ra.
A poco 24 decemberi,frussitesei 29 ig tartanak Van aki ezert mar nem veszi meg,de mivel ti meg egy huawei-el nyuglődtök titeket ez ne zavarjon,ha tetszik vedd meg.
Valaszthato modell,van 6-12 gb Belso tarhely fuggvenyeben novekszik a rendszermemoria,ezen funak az oprendszer es a programok,a masik nagyobb memoria a tarolo memoria.
most látom ugyanazt linkelted amiről kérdeztem. Ez akkor jó telefon ár érték arányban éri az árát ez lenne a kérdés? Azt látom hüvelyben ugyanilyesmi 2* ennyi(kezeit széttáró) Meg szereznem kell egy centit megnézni egyáltalán mekkora az a 16*7,5 cm(gondolkodós)
az asszonynak jó is lehet tudja róla nézni a török sorozatait nekem gpshez bankoláshoz egy jóval szerényebb méret elég lenne. bár igazság szerint csak alkalom szerűen lenne használva továbbra is nókiáznék néhány alkalmat kivéve(kezeit széttáró)
az a 6,7 col mekkora? Egyáltalán mekkora méretű egy ilyen telefon? Most azt olvastam róla a véleményekbe ebbe nincs sd kártya lehetőség az asszonynak lehet kellene a mostani hüvelybe van. Nézegettem a hüvely árakat 100-tól indulnak de azok fele rammal fele belsőmemoriával fele gigaherccel. Igaz fogalmam sincs ezek mik csak látom a különbségeket a telefonok között(kezeit széttáró)
Ideiglenes használatra nekem is kell majd valami. Egyrészt kell a bringára a gógle meps miatt mert a gyerekkel eljárogatunk olyan helyekre ahol szükségessé teszi. pesten is bolyongtunk egy kicsit múltkor gps nélkül 😅 Meg mostanság applikáció nélkül nem tudok nagyobb összeget utalni csak nagyon durva lehúzások árán állítólag azért mert ez az én biztonságom(kezeit széttáró) múltkor is 50-60 ezer forint lett egy átutim 2 forintjával. Ha meg van ilyen telóm és rajta valami bankos aplikáció elméletileg egybe mehet minden 1 áráért(kezeit széttáró)
Na szakértsétek már meg ez ár érték arányban jó lehet e? Asszonynak a hüvelyt kellene lecserélni mert kb. 5 éves a p20 oszt rakoncátlankodik(kezeit széttáró) Vagy kb. ennyit szánnák rá mi lenne jó szerintetek?
Nekem egyszeru volt,aple kizart,nem fogok egy uj oprendszert megtanulni.
Egy samsung van a csaladban,a menurendszer valami fertelmes,logikatlan.
Xiaomi marad,eleg jol belaktam a HyperOS-t,naggyabol tudom mi hol van.
A telekomnal viszont vagy redmi szeria vagy a xiaomi csucsa van,esetleg a 14T es Tpro van meg.
ez utobbi ketto dimensitiy es 6,67"
No,a kovetelmenyek,kicsi,ne tepsi,snapdragon rendszerchip es kijelzo alatti ujjlenyomat azonosito legyen.
Telekomnal ez a xiaomi 15 most,regebben volt meg 14-es.
A 15-ös 330e,a 14 es kb 250.
Igy lett a 14-es.
A redmikbol ne a 14c legyen,az nagyon alap olcso,a tobbit amelyik tetszik.Azt vedd.
Huawei-el ne foglalkozz,nem nektek valo miota kibaszta trump a google szolgaltatasi korbol.
Mar nem is androidon megy,sajat oprendszer,aplikacios bolt megy fel ra.
A poco 24 decemberi,frussitesei 29 ig tartanak Van aki ezert mar nem veszi meg,de mivel ti meg egy huawei-el nyuglődtök titeket ez ne zavarjon,ha tetszik vedd meg.
az asszonynak jó is lehet tudja róla nézni a török sorozatait nekem gpshez bankoláshoz egy jóval szerényebb méret elég lenne. bár igazság szerint csak alkalom szerűen lenne használva továbbra is nókiáznék néhány alkalmat kivéve(kezeit széttáró)
Én ezt találtam rá nem tűnik mobiltelefonnak(gondolkodós)
https://www.gsmarena.com/xiaom...
Full spec adatok.
https://www.google.com/amp/s/m...
Ideiglenes használatra nekem is kell majd valami. Egyrészt kell a bringára a gógle meps miatt mert a gyerekkel eljárogatunk olyan helyekre ahol szükségessé teszi. pesten is bolyongtunk egy kicsit múltkor gps nélkül 😅 Meg mostanság applikáció nélkül nem tudok nagyobb összeget utalni csak nagyon durva lehúzások árán állítólag azért mert ez az én biztonságom(kezeit széttáró) múltkor is 50-60 ezer forint lett egy átutim 2 forintjával. Ha meg van ilyen telóm és rajta valami bankos aplikáció elméletileg egybe mehet minden 1 áráért(kezeit széttáró)
Ujjlenyomatazonodito a kijelzo alatt.
Asszonynak jo lesz.Neked űrtechnika.