Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azért,gondolom az ingatlanba is jut bőven,mintha mamlasz azt írta volna hogy púpra volt rakva a tető.Én nem trollkodom,már a kifejezést is rühellem,nem,én ezt így gondolom.Van egy panzióm,abból élek hogy ezt kiadom embereknek,ha ennek a panziónak a tetején van annyi napelem hogy ezt meg tudom oldani,akkor vagy eleve úgy hirdetem hogy van ilyen opció,ugye ez az ev tulajoknak mérvadó,vagy ha nem hirdetem,akkor az időnként oda tévedő ev tulajnak ezt biztosítom,így biztos hogy legközelebb is oda fog jönni.
Nem, ez egy gyönyörű kertvárosi környezetben lévő új családi ház egy része, a képen nincs rajta a másik szoba plusz a fürdőszoba sem. mondtam a másik féleszűnek is, hogy itt nincs ennél drágább szállás.
Tetőtér
Bookingos foglalás, kártyás fizetés, kérdezte a számlát... de én sosem kérek.
kicsekkoláskor jött megint a kártyaolvasójával meg a kinyomtatott bizonylattal, hogy mennyit töltöttem a komputer szerint.
Ahhoz képest, hogy feketén dolgozol, elég törvénytisztelő lettél 🤣
Te is tudod nem igy van. Már csak műszakilag se, mert a napelemből nem.egyenesen azautóba megy hanem majd egyszer vissza a hálózatból, másrészt ki az a hülye aki milliokat épit be hogy ingyen áramot tudjon adni annak aki ott alszik, korlátlanul. A napelemet mindenki ugy épiti be hogy a háztartäs fogyasztását fedezze nem pedig ipari szintű elhasználásra annak aki épp arra jár.
De végülis tisztába vagy te ezzel, csak ha unatkozol trollkodsz, csak sokkal szarabbul mint Zoli.
én már 87 ben hajdúszoboszlón a hotel délibában voltam(meghajlós) rá 20-30 év múlva meg a majdnem ott a silver hotelba. na én azóta nem járok ilyen helyekre.(szemeit körbeforgató) Az a vén nyuggereknek való nem az ilyen fiatal, aktív, fitt egésznap csavargós embereknek mint én vagyok(kezeit széttáró)
1 milla/hó/ingatlan töltse nyugodtan a verdát(legyintős)
Látom, az ilyen jellegű ingatlan hasznosításhoz is annyit értesz, mint oly sok témához...
Na várjál,számlát kaptál a vásárolt áramról?
Ó,így akkor csak 660ezer ez a luk/hó,ha le jön a napi 4ezer,akkor még mindig 540ezer.Szerintem pipi örülne ha 540et kapna egy ilyenér havonta.
Fiatal srác volt a tulaj, lehet, hogy örökötte az ingatlant... szóval ingyen kapta... most hogy mondod, tényleg, kiadhatta volna ingyen is.
Micsoda egy szarrágó 🤣
Nyugi,az asszony most is olyanba aludt,mamlasz kapta ezt.
Mi ez,valami dohos garázsból kialakított szoba?Vagy az asszony luxizott,neked meg ezt fizette?
Nem elvárás,de elvileg fent van a napelem,ugye itt mindig elhangzik hogy jön belőle az ingyen áram,tehát neki nem kerül semmibe ha elhasználják az ingyen áramot,pláne azok akik ott vannak és pénzt hagynak ott a szállásért,na mindegy,ki így gondolja,ki úgy.Én ilyen helyzetben biztos hogy biztosítanám a vendégeim részére.
Ez egy kis cseh falu... itt ez volt az egyik legjobb szállás, és tényleg kifogástalan volt. Mondanám, hogy négy csillagos szálló minőség, de nem tudod milyen az, nem voltál még olyanban 😁
Akkor is fillérbaszna,es bevasalná az aram arat.
na mondjuk annyiért ez ajándék volt(gondolkodós) De nem úgy volt, hogy múltkor te baxogattál engem az olcsó szálláshelyek miatt, hogy ti 100 ezer ft/éj alá nem adjátok mert az a ti szintetek? akkor ez most mi? Beköszöntött a válság?
Ez rá nézve elég gáz 🤣
Ez 11 000/fő/éj volt... a kurva anyját, 4000 ft áram már nem fért bele neki 🤣
Hmmm. ..érdekesek az emberek. Azt hiszem nincs mit csodálkozni a társadalmon. Itt azért nem nyoocáltalános a szinvonal, ehhez képest érdekes a gondolkodás.
Azért egy wifi nem ugyanaz mint naponta több tíz kw ingyennáram elvárása. Azért havinszinten odabasz. Azért mert konnektor van, hosszbbitóval mégse viheted az áramot haza mert szolgáltatás. Ez nem szolgáltatäs. Csak az ott alvásod.
Nyertél... ekkora hülyeségre már nem tudok mit mondani 🤣
azt ki.(meghajlós) Mivel a bérlemény minden rezsiköltsége őt terheli(kezeit széttáró) nem szobát bérel naponta fél havi bérleti díj áráért nyaralási célzattal(kezeit széttáró)
egyetértünk(kezeit széttáró)
nálunk egy hétig megy a klíma éjjel-nappal horvátba mindenféle kérdés nélkül(kezeit széttáró) Mondjuk ez igazából az ő elbaszott építkezésük hibája(kezeit széttáró) Ezek a hülye horvátok a mai napig betonból öntik ki a házaikat nulla szigeteléssel(kezeit széttáró)