Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sim kártyára is azt mondják hogy célszerű néhány évente cserélni.
De az iphone nagyjából kétszer annyi ideig biztosít frissítést.Nem vagyok iophone fan,sosem vennék,de egy stabil és gyors telefon még évek múlva is.Ellenben volt xiaomi telefonom,egy guriga taknyot nem ért,az akksi idő nem volt rossz,de botrányosan szar képeket csinált,ami azért baj mert pont úgy volt hirdetve hogy jó képet csinál.Szóval független vagyok mindkét márkától de egy xiaomit nem helyeznék egy polcra az iphone-al.
a tárhelyet én sem értem, mert a legfaszább leggyorsabb memória is sokkal olcsób mint amiért az ájfón adja
gyerek most akar venni 17est, de megveszi az usában ott legalább 200 ezerrel olcsóbb mint itt
lassan leszakad a polc a sok ájfóntól mert egyet se ad el

amúgy anno összehasonlítottuk a xiaomi(a1 talán) meg az ájfón hetest, az ájfón sötétben/gyenge fényben sokkal jobb képeket csinált plusz a lassítása akkoriban egyedülálló volt
de igazándiból más eltérés nem volt, nappali fényben a fotók között se volt szinte semmi eltérés
a xiaomi 60 pénz volt az ájfón7 meg 240, ennyit nem ért meg a különbség
csomó helyen nincs is már sim, csak e-sim
ájfón is gyárt olyan telót amiben nincs sim hely és ezáltal az akku nagyobb
A samsung note illetve utódjaival párhuzamos az ára.......
Csak a samu többet tud és nem bonyolult az op rendszere
Hihetetlen. Mindez 2025........még a kétezres évek legelején értettem,hogy értetlenkednek az emberek simmel meg memóriákkal kapcsolatosan....nano sim már legalább 10 éve szinte kizárólagos. Ennyi idő alatt már cserélni kellett volna a régit, mert már van amire alkamatlan alapból.
Vagy csak időutaztok?
A 17 es tarhelytol fuggoen 400e-500e
17 Air 500-700e
17 pro 550e-750e
17 pro max 600e-1m.

Gecidraga.

A xiaomi 15 ultra olyan 370-400 kozt van fuggetlen.
Telekom 450 ert adja kamatmentesre,ha kell.
De nem.
Szerintem ez nem sóherság,mert már semmivel nem drágább egy iphone mint más gyártók azonos kategóriába.
Pont az a jo hogy vetel utan nem kelk buziskodni,az a te dolgod.

Es most adtam ki penzt "hihetetlen minőségre és biztonságra".🤣
ez vicces
mit akarsz az oprendszerel csinálni?
az alkalmazások ugyanazok az androidon és az ioson is
telefonkönyv szinte ugyanaz
egyéb kezelésben kb annyi az eltérés mint egy xiaomi meg egy samsung között, mert ugye azok se teljesen egyformák
vétel után kell buziskodni kicsit az ájfónnal ha valami egyedi csengőhangot akarsz
inkább mond ki nyíltan hogy sóher vagy és nem adsz pénz a "hihetetlen minőségre és biztonságra" 😂
bankolni inkább ájfón meg samsung és hasonló rendes telefonok, persze ha ez a bankolásneked a villanyszámla befizetést jelent akkor kb tökmindegy
valahogy a kínaiakban nem bízok annyira hogy egy poco, oppo vagy hasonló kacatra rábízzak pár millás utalásokat meg egyéb infókat
nekem van egy dogee telefonom is de még a wifi sics rajta beállítva
jön az ájfón 17 meg kell venni aztán 10 évig nyomogathatod, nekem az ájfón7 még mindig fasza, igaz a korabeli xiaomi is, csak valamiért mostanában akad rajta a 720p film
Ja es ez most jo vagy rossz hárli?
A szerelhetoseg es tartossag szetvalasztva a vezetesi elmenytol.

http://youtu.be/bFYpliLLOWE?si=6cSFj8B2n13gWGqK
Mar ott kene valami ész hogy az Adria főút az nem autopalya.
Szerintem.
Az ipse vagy nem vezet vagy nem volt nyaralni az adrian.
Esetleg mindketto.
Google fordító. "Jadranskoj magistrali" lefordítva kb. "Adriai főút". De a Google nem tudja, hogy 'autocesta' az autópálya horvátul, szóval... Az újságírók meg rendszeresen Google fordítóznak és sokszor egy sapka szar, ami kijön belőle.
A D8 ertelmesebb reszen karlobag belterulet ahol van,amugy sok a kulterulet,akkor lesz gebasz ha mar ott is trafik lesznek.
ezt a horvátok elkezdték már legalább 2 éve. Kvarner öből környéke még nem olyan vészes de dalmácsiában minden faluban van minimum 1 trafi. Egymás seggébe érnek ezek a nyomorult falvak alig lehet haladni...
Baszki,egyre tobb trafit fignak kirakni a horvat 8-ara.
A cikkszerő meg jo lenne ha nem iena hulyesegeket,a D8 nem autopalya.

https://index.hu/kulfold/2025/...
A redmik sem rosszak,almárka mint a poco.
Redmi Note 14 pro amit vennek 103 e ert,vagy a redmi note 14 86e ert,bar tudja fene mi kulonbseg van a 7025 meg a 7300 kozt a 6 vagy 4 nanometeres csippek kozt,de rarennem azt a 15-20e-ret.
nem szeretnék róla leszokni. Csak sajnos a rohadék lapostelefon hiánya már konkrétan anyagi veszteségeket okoz.(kezeit széttáró) Az asszonynak kijön a telefon ára abból ha nem laptoppal bankolok hanem aplikációval(fejét fogó)
enyém még a kitörős múltkor ép néztem amikor az ajándék mobilokat próbálgattam amit az egyik nyíregyi fórumozó küldött el nekem nókiákat. (meghajlós)
Nem teljesen,van olyan rohadtregi sim amit cserelni kell.
most nézegetem a t kom kedvezményes árait egyenlőre a bolti áraktól nem nagyon tér el amit eddig összehasonlítgattam. nem akarok 250-et adni egy olyan telefonért amit lehet heti egyszer használok(kezeit széttáró) De azt mondod magam részére is a xiaomi között nézelődjek(gondolkodós) A gyereknek tavaly vettem egy xiaomi tabletet szereti. Mondjuk a második nap földhözbaxta az 36 ezrembe fájt mire kicserélték a képernyőt 😅
De minek akkor a nokia?Hidd el,leszoknál róla.
Igen.A nano sim,gyakorlatilag már csak az a fém rész.Azért nem biztos,mert ha régen cserélted a kártyádat akkor abban még nincs lehetőség nano sim-re,de bemész a szolgáltatóhoz és adnak ott rögtön újat.
igazából nekem bankolni meg kerózni kellene az okosteló. a hétköznapi életben használnám a nókiát(kezeit széttáró)