Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért lettél volna Füreden szállodában?
Egyébként beütöttem a bukingba, egyik legdrágább füredi szálló (Hotel Golden Lake Resort 4*) parkolás foglalni kell előre, 13 juró/nap.
A másik (Anna Grand Hotel 5*) 16 juró/nap.
Akarod még magad tovább égetni? 🤣
Efelől semmi kétségem,de szerintem nagyon gáz.Elmegyek egy szállodába legyen már ingyen parkoló.
Hát.......füred környékén pl többe jártam mint te.
OK, nem kell tovább bizonygatnod, hogy nem voltál még szállodában... ennyiből már elhiszem 😅
Én 22-ben voltam, akkor májustól szüntették meg. (de mivel a foglalásom márciusi volt....)
Pedig nem egyedi az eset......sőt......
Saját parkolóért egy szállodába?Hát az bebaszna.
Inkább úgy mondjuk, a legtöbbnek, és nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy fizetős-e külön.
Hát nem tudom,mifelénk minden szállodának van saját parkolója.
Ez eléggé magyar módi..
Nem, de valahol próbálják beépiteni az árba a lassabb folyamatot. Igazából ez az árversenyből alakult ki. Mondanak egy alacsony árat ideális helyzetre aztán mindent plusszolnak. Aztán sok esetben annyi lesz a vége mint nekünk de mégis ők fogják negcsinálni, mert a gazda kifizeti a menetközben felmerülő költségeket. Igyanigy a harmadik negyeik emeletre felpakolásért is elkérnek plusz 5 vagy 10 ezret.
"Tavasszal foglaltam nyárra, a foglaláskor ez még érvényben volt, mikor mentünk, már ingyenes volt a parkolás a szállóvendégeknek."
Márciusban mikor foglaltam, még fizetős volt. Augusztusban, mikor ténylegesen beálltam a parkolóba, meg már ingyenes.
Kicsekkoláskor kifizettem az éttermi fogyasztást (a szállás ugye már ki volt márciusban) és közölték hogy akkor a parkolás a 4 napra ugye még 4e Ft lesz.
Na de akkor te sem mész a megrendelőhöz hogy 10ezerrel több lesz mert te a drágább eszközt használod.......Én sem kérek többet azért mert 300ezres pisztolyt használok nem pedig 40ezrest
Minden szállodában (4* vagy felette) felszámolják a parkolást... a legtöbbször nincs annyi parkolóhely, ahány szoba, meg nem is mindenki autóval érkezik, szóval ha az árban lenne a parkolás, az fizetne többet, aki gyalog megy... nekem is szarrágásnak tűnik, de ha jobban belegondol az ember, így igazságosabb. Plusz szolgáltatás - plusz pénz.. végül is a városban is mindenütt fizetős a parkolás
Ez kicsit összetettebb. Mi sem számolunk fel, ellenben a panelt időben és energiában többlettel jár kifurni, arról nem beszélve hogy a fúrószárat is jobban eszi. Egy 55ös HILTI fúrószár jelenleg 198 ezer ft. Van aki megelégszik a hetvenezressel is, de abból meg több fog kelleni......szóval semmi se csak laikus szemmel nézve egyszerűen meghatározható
Na, ez viszont már erősen szarrágás.
Két villany autójuk volt, az anyja a mellettünk lévő házban lakott, az meg egy villany ihárommal járt, azt is láttuk. lehet hogy náluk is valami szaldós rendszer van és felhasználják az energiát amit termel a napelem, tehát amit én kaptam az plusz, ezért kérhetett érte pénzt..amúgy érdekes volt, bementünk az apartmanba, hűtőben három négy féle szalámi, vaj, kóla, narancslé a pultban meg egy friss fél kilós fehér kenyér, kapszulás kvfőző hozzá doboznyi kapszula, mellette tasakos cukrok... ez nem jellemző, szóval vettek pár dolgot, ha beesunk este 500 km után, legyen ott valami harapnivaló.
Ő állt a saját töltője előtt mikor megkérdeztem a villanytöltést, azt mondta hogy oké, és mire kimentem öt perc múlva, már el is takarította addigra az autóját onnan, és két napig nem a nem állt oda, hogy bármikor rámenessek a csonkra, ha akarok.
Létra használatért sem kellett külön fizetni?Pedig azt is megvette a szerelő
Pár éve Lillafüreden a Palotaszállóban kijelentkezéskor (a több százezres, előre kifizetett foglalás mellett) közölték, hogy a szálloda saját parkolójában eltöltött napokért (1000Ft/nap) még 4e Ft fizetendő. Tavasszal foglaltam nyárra, a foglaláskor ez még érvényben volt, mikor mentünk, már ingyenes volt a parkolás a szállóvendégeknek. Velünk viszont kifizettették, mert "tavaszi a foglalás és akkor még fizetős volt a parkolás".
Szóvá is tettem, hogy nem az összeggel van bajom, hanem egy ilyen helyen, ennyiért......menjetek már.....
én becsületes vagyok(kezeit széttáró)
hát jó néhány panelba tettek már nekem fel klímát. Lyukfúrást nem számolták fel külön 😅 Mondjuk ez nem is pest az igaz 😅
Van egy panziód?🙀
Mindegy hát,attól véleményem még van az eljárás emberi oldaláról.
Kuncsorog az áramért......
Szerintem nekem mindegy. Szerintem neked is. Akinek nem volt mindegy annak elfogadható volt.