teljesen mind1 örüljenek, hogy nem figyelt ki a dugattyú a blokk oldalán mint nekünk a hadgyakorlaton a dízelaggregátornál 😅
A szerencse a szerencsétlenségben itt legalább kevés a henger 😅
😅
én ebbe nem tudok nyilatkozni kevés a gyakorlat.(kezeit széttáró) Egyszer tévedésből szoboszlón kötöttünk ki a silver hotelban ott pl. ingyen volt a parkolás.(meghajlós) De nekem meggyőződésem, hogy csak a leges leg hülyébbek mennek szállodába vagy a vének akiknek a mozgásigénye is az ingerküszöbe megelégszik a hotel stúdiószobájából a wellnes részlegig elsétálni. 80 éves kor alatt nem kívánok hotel szolgáltatásokat igénybe venni(ujjával nemet mutató) Ami egyedül fasza volt az a svédasztalos reggeli és vacsora. De már is belebaxott az általam felállított programokba. A reggeli az még oké volt mert reggeli után lehetett indulni kirándulni vagy amit épen aznapra kitaláltam. De a vacsora miatt kötve voltunk az időhöz. (óranézegetős) Aztán volt úgy inkább kihagytuk a fasza vacsorát.(kezeit széttáró) A wellnesrészlegen én soha semmit nem élveztem. Az a 2 kutyahugyozó medence nem érdekel szaunázni utálok a sóbarlangot mai napig nem tudom mire jó(kezeit széttáró) Ezek benne voltak az árban fizetni nem kellett értük külön. Mint ahogy a bóling pályáért sem kellett fizetni csak előre foglalni. Engem ezek a faszságok nem nagyon nyűgöznek le még ha benne is vannak az árban a reggeli a vacsora a wellnes részleg használata meg a tekepálya az ingyen hotel előtti parkolással(kezeit széttáró) Ennek az árnak a töredékéért kiveszek inkább egy apartman házat amiben a fent felsorolt teljesen hülyéknek való felesleges faszságok nincsenek benne(kezeit széttáró) elmegyek reggel a kiscsaláddal és hazaérek este semmiféle időhöz nem vagyok hozzákötve eszünk amit megkívánunk és jó esetben zárt udvarban parkolunk, persze ez nem mindig, de mindig ingyen(meghajlós) Fürödni, xarni, hugyozni aludni járunk a szállásra többnyire reggel 9-től este 10-ig nem tartózkodunk ott. Igazából ehhez majdnem elég lenne egy sátor is(kezeit széttáró)
Aha, versenypálya volt. Paddock Hill Bend-et emlegeti többször, úgyhogy ez a Brands Hatch pálya. A gyakorláson és az időmérőn is gyepálta, a versenyen adta fel a vas. Tiltásig húzta az egyenesben (Brabham straight), aztán jött a kanyar és pakolta vissza a sebességeket, amitől túlpörgött mechanikusan.
A balansztengelyt - amennyire én láttam - fogaskerék hajtja. 11:50 táján mutatja is a balanszer fogaskerekét, ami a lendkerék hátáról kapja a hajtást.
A rev limiter úgy jött a képbe, hogy megnézték a datalogot és azt látták, hogy rendszeresen tiltásig forgott a gép és ott kapcsolt vissza a pilóta. A fordulatszám volt, hogy annyira magasra (12 ezer+) ugrott, hogy a hajtókar alja egyszercsak el is engedte. Említi, hogy ezeken a motorokon a limiter nem a gázt veszi el az injektorral, hanem a szikrát és ez a fajta limiter eleve jobban fáj a forgattyús szerkezetnek.
Azt mondja, hogy túl rövid volt az áttétel erre a tempóra.
Az ilyen eleg rendesen lerendez mindent belul.👍
Aszittem a balansztengely hajtokarja adta fel.
Ranezesre nem volt fiatal,es valamit mondott a rev limiterrol is.🤔
Ide csak a multi jo. Igazábol az 1400 már keveset mozog. Ez mindent lefed, de az meg páratlan, meg olyan szerelem kategoria. Sok utra jo lenne, de ha sok a lassu menet vagy a szarabb ut akkor fárasztóbb.
Na ma szerencsém volt, egész nap fasza idö volt. Garda szép, voltunk a jamesbond uton, gyönyörű. Holnapra egésznapos esőt jósolnak, ugyhogy lehet nem sok motorozás lesz. Viszont ha szerencsem van a csütörtök szintén esö mentes lesz. Kéne, mert hazafelé egyedül 700 km nincs kedvem végig ázni.
Tűzcsapot nem kell felülvizsgálni,tudatlan!Helyismeret,mindent tudunk a környék szállodáiról,az hogy neked egy buking mit ír,hogy is mondjam finoman......nem igazán fedi a valóságot.
Még jó, hogy oltáskor nem kérnek parkolás díjat, de a vendég fizetni fog, azért megnézném mikor végeztek a tűzzel akkor a recepciós az oltásparancsokhoz lép és benyújtja a parkolást mire hősünk zavartan turkálni kezd a zsebében és a kollégákhoz fordulva összeszedik a parkolásdíjat. 😆
A szerencse a szerencsétlenségben itt legalább kevés a henger 😅