Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teljesen mind1 örüljenek, hogy nem figyelt ki a dugattyú a blokk oldalán mint nekünk a hadgyakorlaton a dízelaggregátornál 😅
A szerencse a szerencsétlenségben itt legalább kevés a henger 😅
😅
én ebbe nem tudok nyilatkozni kevés a gyakorlat.(kezeit széttáró) Egyszer tévedésből szoboszlón kötöttünk ki a silver hotelban ott pl. ingyen volt a parkolás.(meghajlós) De nekem meggyőződésem, hogy csak a leges leg hülyébbek mennek szállodába vagy a vének akiknek a mozgásigénye is az ingerküszöbe megelégszik a hotel stúdiószobájából a wellnes részlegig elsétálni. 80 éves kor alatt nem kívánok hotel szolgáltatásokat igénybe venni(ujjával nemet mutató) Ami egyedül fasza volt az a svédasztalos reggeli és vacsora. De már is belebaxott az általam felállított programokba. A reggeli az még oké volt mert reggeli után lehetett indulni kirándulni vagy amit épen aznapra kitaláltam. De a vacsora miatt kötve voltunk az időhöz. (óranézegetős) Aztán volt úgy inkább kihagytuk a fasza vacsorát.(kezeit széttáró) A wellnesrészlegen én soha semmit nem élveztem. Az a 2 kutyahugyozó medence nem érdekel szaunázni utálok a sóbarlangot mai napig nem tudom mire jó(kezeit széttáró) Ezek benne voltak az árban fizetni nem kellett értük külön. Mint ahogy a bóling pályáért sem kellett fizetni csak előre foglalni. Engem ezek a faszságok nem nagyon nyűgöznek le még ha benne is vannak az árban a reggeli a vacsora a wellnes részleg használata meg a tekepálya az ingyen hotel előtti parkolással(kezeit széttáró) Ennek az árnak a töredékéért kiveszek inkább egy apartman házat amiben a fent felsorolt teljesen hülyéknek való felesleges faszságok nincsenek benne(kezeit széttáró) elmegyek reggel a kiscsaláddal és hazaérek este semmiféle időhöz nem vagyok hozzákötve eszünk amit megkívánunk és jó esetben zárt udvarban parkolunk, persze ez nem mindig, de mindig ingyen(meghajlós) Fürödni, xarni, hugyozni aludni járunk a szállásra többnyire reggel 9-től este 10-ig nem tartózkodunk ott. Igazából ehhez majdnem elég lenne egy sátor is(kezeit széttáró)
Talan jobban jart volna egy V4-el.😆
Aha, versenypálya volt. Paddock Hill Bend-et emlegeti többször, úgyhogy ez a Brands Hatch pálya. A gyakorláson és az időmérőn is gyepálta, a versenyen adta fel a vas. Tiltásig húzta az egyenesben (Brabham straight), aztán jött a kanyar és pakolta vissza a sebességeket, amitől túlpörgött mechanikusan.
Akkor ertheto,koszi.Valszeg palyazott a geppel.
De erdekes hogy a csavar koszont el.
A balansztengelyt - amennyire én láttam - fogaskerék hajtja. 11:50 táján mutatja is a balanszer fogaskerekét, ami a lendkerék hátáról kapja a hajtást.

A rev limiter úgy jött a képbe, hogy megnézték a datalogot és azt látták, hogy rendszeresen tiltásig forgott a gép és ott kapcsolt vissza a pilóta. A fordulatszám volt, hogy annyira magasra (12 ezer+) ugrott, hogy a hajtókar alja egyszercsak el is engedte. Említi, hogy ezeken a motorokon a limiter nem a gázt veszi el az injektorral, hanem a szikrát és ez a fajta limiter eleve jobban fáj a forgattyús szerkezetnek.
Azt mondja, hogy túl rövid volt az áttétel erre a tempóra.
Baszki,pont fiatal volt a blokk.🫣
Az ilyen eleg rendesen lerendez mindent belul.👍
Aszittem a balansztengely hajtokarja adta fel.
Ranezesre nem volt fiatal,es valamit mondott a rev limiterrol is.🤔
Hajtókar alsó szemén a csavarok szakadtak el. A hajtókar dobálózott, közben szétvert-ezt azt és el is tört.
Valahol elmondta a vége felé, de ott nem annyira figyeltem, beletekertem, a lényeg hogy a hülye gyerek széthajtotta, kanyar előtt korán baszta vissza
A balansztengely hajtokar vagy a dugattyú hajtokar szallt el előbb?

http://youtu.be/7s1zblcr3GU?si=x2gX_qG5mn-uRICu
Ide csak a multi jo. Igazábol az 1400 már keveset mozog. Ez mindent lefed, de az meg páratlan, meg olyan szerelem kategoria. Sok utra jo lenne, de ha sok a lassu menet vagy a szarabb ut akkor fárasztóbb.
Melyikkel vassal mentél?
Mondjuk a kurviger neccesen tervez,ez durva trip.
#maradjotthon.
Na ma szerencsém volt, egész nap fasza idö volt. Garda szép, voltunk a jamesbond uton, gyönyörű. Holnapra egésznapos esőt jósolnak, ugyhogy lehet nem sok motorozás lesz. Viszont ha szerencsem van a csütörtök szintén esö mentes lesz. Kéne, mert hazafelé egyedül 700 km nincs kedvem végig ázni.
Tőbbnyire az az oka, hogy nincs annyi hely mint szoba. És igy próbálnak szűkiteni. De volt már, hogy pénzért se volt mert lefoglalták előttünk.
*felülvizsgálnunk-nak készült
Hogynekene,felevente jar egy ipse,a poroltókat meg a két fecskendővel ellatott csspot nézi,mar a fecskendőt cserélni kellett.
Fizettem erte.
Mindent tuccc... még, még, qrvajó! 🤣
Tűzcsapot nem kell felülvizsgálni,tudatlan!Helyismeret,mindent tudunk a környék szállodáiról,az hogy neked egy buking mit ír,hogy is mondjam finoman......nem igazán fedi a valóságot.
Még jó, hogy oltáskor nem kérnek parkolás díjat, de a vendég fizetni fog, azért megnézném mikor végeztek a tűzzel akkor a recepciós az oltásparancsokhoz lép és benyújtja a parkolást mire hősünk zavartan turkálni kezd a zsebében és a kollégákhoz fordulva összeszedik a parkolásdíjat. 😆
Tűzcsapot felülvizsgálni? Ja, akkor azért nincs fingod se a parkolási rendről... 😁
Én meg még nem voltam itthon olyan nagyobb szállodában ahol nem számolták fel a parkolást, kisebbeknél volt ilyen még keszthelyen is. 😁
Na vajon miért.......