Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szoktam,éppen ezért nem is mondható el rólam hogy szívügyem a biztonságos motorozás.
Szoktal sebessegkorlatozast atlepni motorral?
Szívügyének tartotta a biztonságos motorozást,majd meghal gyorshajtás miatt.......
Zöldségesektől banánoskarton, annál jobb nincs költihez, penny-ben is láttam, hogy elvihető.
Ahogy összeraktam a horvat baleset aldozata ismert motoros.Nxugodjek békében.

https://www.facebook.com/share/p/1ZEui8rYHk/
Igazabol azt max buzik veszik,szoval kizart hogy leaf-be beleülök. 🤣
Még a lepukkant akkus Leaf is elég lenne neki. De az túl erős. Fél tőle 😆
Igen. LFP akku feszültség tartománya nagyon közel esik az ólom akku paramétereihez. Hagyományos feszültségszabályzóval működik. Akkor nem működik csak az ólmos helyett, ha fasza impulzus töltő áramkör van. Azt nem bírja, de a Honda olyan előre látó hogy nem tett ilyet a motorba. 😆
Illetve az ólom akkuhoz való smart töltőkkel sem érdemes kísérletezni mert azok is impulzus üzeműek, ami jót tesz a szulfát bontásnál, de a lítium akkunak nem.
És persze van benne védelmi elektronika is, bár az nem túl okos.
Gondolom azt ők biztosítják,ha már azt írják hogy előre egyeztetve van rá lehetőség,aztán a fene tudja.
Azt is tudom,csak a probautra nem szeretnem.
Illetve inkább már 2-300euro
Lehet rá kérni export rendszámot(piros csíkos)1-2száz euro,ebben a biztosítás is benne van.
Hinweise:
- Das Kfz ist abgemeldet (= Kosten für Versicherung und Steuer), eine Probefahrt ist nach Rücksprache (bspw. mittels Kurzzeitkennzeichen) jedoch auch darüber hinaus möglich.
Miért gondolod hogy kivonatták?
Látod, ha hamarabb belefogsz lenne egy rakat klimásdobozod
Arra mégis csak a zoé kéne, vagy egy el3kteomos roller 🤣
Se a zafira se a dizel nem jon be,lofasz km amit megyek,10kn oda-vissza.
Van par nagy.
Ja, kartondobozokat lehet tőled bugázni? úgy néz ki elkelt a kecó 🙂
Most mé, 2 év alatt megspóroltam az autó árának a felét csak a fogyasztáson és semmi baja 😁
Dizelopelnemkell!🤣
2000€-t adok neked magyar opelt 27/5-ig érvényes műszakival 🤣
No,elég jónak tunik a cucc,kérdes a TÜV 26/12 hóig van,jól ertem hogy kivonatták a forgalombol hogy adót ne fizessenek ra?
Ezt igy könnyebb exportrendszamozni?

https://suchen.mobile.de/fahrz...
Gondolok itt a feszültség adatokra , vagy töltőáramra !