Ezen még van, bár nem sokáig. Viszont az is egy gond, hogy hozzáértő nem nagyon van még ehhez. Sőt, igazából bogláron is vakarták a fejüket a nagyszerviz kérdését illetően, mert itthon a V4 még nem jutott el a hatvanezres szervizig, ez lesz az első. Aszonta szervizes ember, itthon évente olyan 6-8ezreket mennek a motorosok többnyire, azzal számolva még van pár évük mire odakerül egy is ilyennel. Szóval én megfeleztem ezt az időintervallumot.....
40e nel megvolt egy nagyszerviz.
Mist telre egy lengokar,himba tugorgo atnezes,tisztitas zsirzast,kerekcsapagy es a szimeringjeinek a cserejet tervezem,evvel egyutt kene megnezni a feket.
Kulonosebb gondot nem erzek,de 8 eves lesz,elbohockodok hetvegente vele.
A vezermulanc feszito is neha 2mp ig ketyereszik,azt is ki kene takaritani mert felig olajos,hatha csak az a gond.
Nekem meg 2 ev gari volt ra,szoval mar reg tulvagyok rajta hogy markakereskedőhöz vigyem.
Az enyémbe lassan ötvenöt van, meg másfél hónap mulva műszakis mert eltelt a négy év. De igazából már annyira nem is foglakozok ezzel, mivel ugyis vonnem kell a 60ezresre, és ott ugyis kurvadrágán mindennel is foglalkoznak elvileg, csinálják meg ők........fékbetétet nem engedek cserélni mert azt is aranyáron adják, az ilyen bontásokat meg ugyis elvégzik ha kérem, ha nem. Aztán ha mégse, betétcserekor megnézem.
Gyanitom a feknyeregrol van szo, bar ez a szo nincs benne a kerdesben.
A valasz igen, ha minden ep es egeszseges mehet vissza. Ha gyurott, kemeny, szakad vagy karcolodik kiszereleskor, akkor ne.
Hulye kerdes,de motoros.
Lassan 52e lesz a motorban.
Ha szetkapom ketfele,kitakaritas vegett,es serulesmentesen sikerul a karmantyukat kivenni,mehetnek vissza a ket fel kozti atvezeto tomitogumijaval egyutt,vagy csere gyarira?
...és ha én jövök szembe a relatíve kis autómmal és nem egy teher?
Tudom, ilyenkor az álhumanisták szeretnek sopánkodni, de a vétlennek az utolsó fillér kárát megtérítik? Mert a biztosító az elvesztegetett időt, a rendőrségre, bíróságra, járkálás költségét, idejét biztosan nem (nem csak erre a balesetre gondolok elsősorban). Ha TK a vétlen, vagy éppen lízinges, akkor meg pláne.
Gokartal,nem tudsz te már olyan mélyre ülni papa.De az sem fair,elég sokat gokartozom.Szóval tuti hogy 5körön egyet rádvernék,még úgy is hogy én 100kg vagyok.
Nem hát,és ha meghalok egy balesetben nem is mondhatják el rólam hogy a szívügyem volt.Mindemellett az 1000km megtétele után is nagy valószínűséggel jobban vezetek mint te Mr. féltengely.
De nemnagyon lattam 765 ot ennyi km-el.