Már leírtam,nem trollkodok soha,a kifejezést is rühellem.Pint ez a lényeg,te magad is leírtad,van ahova be sem engednének,igen,mert van dress code,de ahol nincs ot az sincs meghatározva hogy mibe mehetek be,és én most az éttermekről beszélek,másnak meg rogadtúl nem akarok megfelelni,szóval azért nem fogok zakót húzni egy étterembe mert ez téged a másik asztalnál zavar.
Meg van ahová be se engedik szedett vedetten.
Szerintem tudja ezt bléd is csak megint trollkodik. Mélyen ledöbbennék ha tényleg igy gondolkodna......már csak azért is, mert ellentétben az öntömjénezésével elég egyszerű életet élne ha a leírtak számára a mérvadóak.
Igen,ez általában így van.Nyáron elég sok ilyen megfordul a balatonnál,előadja a nagy urat meg mellette a nő a miss-t,aztán isznak hármat és előjön az igazi kretén bunkó belőlük.
Mi az összefüggés az öltözet és a taplóság között,szerintem sokkal nagyobb tapló az a kiöltözött kretén aki mindenért hisztizik egy étterembe.Az a baj hogy szerinted a tiszteletet a megjelenésbe mérik.És nem az a baj hogy te úgy tartod jónak,hanem hogy taplónak tartod aki meg nem.
Azért, mert te valamit nem úgy gondolsz, még nem baj, hogy én úgy tartom jónak?
Ha nem akarsz tapló lenni, az már neked "megfelelési kényszer"? ejha 🤔
B+, tisztára olyan vagy, mint pipi, biztos ezért vagytok olyan jó barik 😁
Láttam én már bűnöző cigányt kiöltözve,szóval nem gondolom hogy a jólneveltség és az öltözködés között túl nagy az összefüggés.Szóval te azért öltözöl ki mert ez elvárás.A múltkor azt írtad benned nincs megfelelési kényszer,most mégis az van hogy kiöltözöl mert úgy illik.
Mert jólnevelt vagyok, meg a feleségem is az. Tudod az a minimális tisztelet, hogy elegáns legyél, ha elegáns helyre mész. Ha a sarki utcai kifőzdébe ülsz be zsírban tócsogó rántott húst enni, akkor oda mehetsz akármibe... sőt a hasitasi még előnyt is jelent 😁
Sportos? Mikor a tengernél vagyunk, minden nap sétálunk 10-15 kilométert. Két éve egy elegáns szállóban laktunk a fertő tó mellett, és a tó körül bicikliztunk 60 kilométert 😁
Étterem? Na ez az, a "menjünk be valahova" az nem opció, általában jobban megadjuk a módját... rendes szálló éttermében meg én érezném rosszul magam klotgatyában meg papucsban hasitasival, bár meg kell mondjam, látok néha ilyen tahót, de hát a pénz meg az ízlés nem mindig jár együtt, ezt látjuk 😁
Tudod, mi előnye van még az ilyen drága helyeknek? ritkán találkozom olyanokkal, mint te 😃
hát igen(kezeit széttáró) Mondom, hogy vén nyuggereknek való ez a módi(óranézegetős) Nálam nem az a pihenés, nyaralás, hogy egy hotelban flangálok föl alá 3 napig erre vannak a nyuggerek(kezeit széttáró) Én még sportos fiatal vagyok mozgásigénnyel mint a családom többi tagja is(meghajlós) Miért kellene az apartmanba főzőcskézni bárkinek is? Minden nap más étterembe kajálunk. Nem kell keresgetni éttermet hisz egész utcák állanak éttermekből 😅 Nem kell kocsiba szállni? Pont ez a lényeg, hogy felfedezzük a környéket autózunk meg nagyokat túrázunk ha olyan helyen vagyunk strandolunk bár az nem a szívem csücske de hát az üszök szereti(kezeit széttáró) Felöltözni csinosba elegánsan? Elegánskodjon akinek 2 anyja van 😅 Nyáron rövidgatya, poló, papucs hidegebb időben pamutmelegítő vékony pamutpulóver, sportcipő ami nem fűzős csak belebújós. Ezzel a felszereléssel én bárhová bemegyek a világon. Étterembe, bankba, polgármesteri hivatalba ha vitya meghív akkor még a gresem palotába is(kezeit széttáró) Senkinek nem fogok előkelősködni az én kényelmem fontosabb a magamutogatásnál. Amikor azt nyarlagatok pláne nem szeretnék farmerban elegáns ingben feszengeni 🤣
Mint már mondtam többx, mi nem ugyanazokra a helyekre járunk 😁 Igen, szálloda, mert ha elmegyünk egy 7végére valahova, akkor nem akar az asszony apartmanban főzőcskézni... este felöltözik csinosba, és elegánsan lesétálunk az étterembe... nem kell keresgélni, kocsiba se kell ülni, rendelni, sőt fizetni sem (mert már ki van, és pl. külföldön kényelmesebb így, mint angolul makogni)
Én szeretek szaunázni, asszony úszkál a 15 m-es medencében (vagy a nagyobb kültériben), jakuzziban pezsgőzgetünk... meg lehet ott találni a jóságot. A városra meg sétára, programra elég a nap este 6-ig...
Amúgy meg... pl. Opatijában a 10. (legfelső) emeleten van a wellness, üvegfalú szaunából nézed este a város fényeit és a tengert... ilyet kevés apartmanban tucc csinálni...
Szerintem tudja ezt bléd is csak megint trollkodik. Mélyen ledöbbennék ha tényleg igy gondolkodna......már csak azért is, mert ellentétben az öntömjénezésével elég egyszerű életet élne ha a leírtak számára a mérvadóak.
- Vádlott álljon fel 😆
Ha nem akarsz tapló lenni, az már neked "megfelelési kényszer"? ejha 🤔
B+, tisztára olyan vagy, mint pipi, biztos ezért vagytok olyan jó barik 😁
Sőt még dolgozok is mert a cég ügyvitele az enyém
Étterem? Na ez az, a "menjünk be valahova" az nem opció, általában jobban megadjuk a módját... rendes szálló éttermében meg én érezném rosszul magam klotgatyában meg papucsban hasitasival, bár meg kell mondjam, látok néha ilyen tahót, de hát a pénz meg az ízlés nem mindig jár együtt, ezt látjuk 😁
Tudod, mi előnye van még az ilyen drága helyeknek? ritkán találkozom olyanokkal, mint te 😃
Szítta a véremet(gondolkodós) Mondjuk veled együtt 😅
Én szeretek szaunázni, asszony úszkál a 15 m-es medencében (vagy a nagyobb kültériben), jakuzziban pezsgőzgetünk... meg lehet ott találni a jóságot. A városra meg sétára, programra elég a nap este 6-ig...
Amúgy meg... pl. Opatijában a 10. (legfelső) emeleten van a wellness, üvegfalú szaunából nézed este a város fényeit és a tengert... ilyet kevés apartmanban tucc csinálni...