Te megint a szokásos fogalom tévesztésben vagy (vagy csak terelés?) nem arról volt szó, hogy mentünk valahova, és bementünk vacsorázni, hanem arról, hogy elmentünk vacsorázni... ez kurvára mást jelent 🤔
Én az elsőt nem tudom megnyitni,a fehérnél nekem gyanús az eleje,a lökhárító két sárvédő esetleg gépháztető,kép alapján elég fura a sárvédő és az A oszlop találkozása,meg színben is eltérés látszik,a lökhárító a sárvédőhöz képest,meg a sárvédő az ajtóhoz képest,persze ettől még lehet jó vétel.......
Persze,ez igaz arra aki egyfolytában abban a ruhában van,de aki egy étterem miatt ölti azt magára,az nem a valóság,az egy megfelelés az elvárásoknak.Szóval az hogy megfelelési kényszerből felöltözik abba amibe egyébként a hétköznapokon nem szokott pont nem azt mutatja milyen is valójában.
Akkor nincs elég tapasztalatod, vagy csak nem látod meg a finomságokat...
"A stílus maga az ember" azt jelenti, hogy az adott személy stílusa (beszéde, viselkedése, írásmódja stb.) hűen tükrözi belső személyiségét, gondolatait és valós énjét. Ez nem csupán egy külső díszítőelem, hanem magának az embernek a megnyilvánulása, amely felfedi, milyen ember is valójában"
Mivel az öltözködés stílusa jellemző adott emberre, fent felsorolást a ruházattal is nyugodtan kiegészíthetjük 😃
Például meglátsz egy ordenaré módon öltözött schmuckokkal tele cigót, vagy egy ilyen gatyás pólós jószágot, akinek a csupasz hája rálóg a tökére, ápolatlan és büdös, ezekről te ennyiből még nem tudod hogy milyen emberek?
Én meg nem szoktam másokat nézegetni,mert nem foglalkozok másokkal,ha ő úgy érzi jól magát,az ő dolga,a lényeg hogy viselkedjen,ez pedig nem függ az öltözettől,ez tapasztalat.
Kinek mi az alacsony......abba megyek étterembe ami amúgy is rajtam van,nem fogok külön más ruhát húzni csak azért hogy valahol egyek egyet.Normális ruhákba járok,normális,de kényelmes.
Nálunk még a lakásban is van napszaknak megfelelő elvárt ruházat, meztelenség csak adott esetben, de látogatók számára olyan sincs. Valamikor a 80-as években fürdőruhában akartunk bemenni a tihanyi apátságba mert épp arra jártunk a strandról kocsival, nem engedtek be és nagyon megsértődtünk, kiabáltunk is a dombról, hogy a kurva anyád mire mindig visszakiabálták nekünk. 😬
Mindenütt van dress kód, és ez bizonyos iq fölött mindenkinek nyilvánvaló is... körbenézve a helyen rögtön látni, nem kell kiírni 😁
pl. Bemegyek egy étterembe, minden asztalnál ilyen pipi-féle tokás joggingos surmót látok 15 éve nem divatos kinyúlt pólóban, legolcsóbb üveges sörrel az asztalán, akkor egyből tudom, hogy ide nem kell nekem beülni 🤣
Oltony sem felttlenul kell minidig es mindenhova.
Ha mar beszelni kell arrol, hogy vannak tarssalmi elvarasok, minimumok, akkor te ugy is csak kotekedni fogsz.
Szerintem számomra te zavaróbb lennél a szomszéd asztalnál mint a pipi,mert szerintem te ott is csak kekeckedsz,sótlan az étel,túl hideg,túl meleg, ez nem jó az nem jó,majd a vége az hogy az ántsz-el fenyegeted a tulajt.Míg a pipi csendben tömi a fejét.
Étterembe sem megyek be sem alsógatyában, de fürdőgatyában sem.
De büdösen, rongyosan, KUTYÁVAL sem megyek be. Írhatnám persze a neveletlen kis faszkalap fattyakkal korzózó hülyéket is, meg még mást is.
Remélem tudtam segíteni(kezeit széttáró)
https://m.mobile.de/auto-inser...
"A stílus maga az ember" azt jelenti, hogy az adott személy stílusa (beszéde, viselkedése, írásmódja stb.) hűen tükrözi belső személyiségét, gondolatait és valós énjét. Ez nem csupán egy külső díszítőelem, hanem magának az embernek a megnyilvánulása, amely felfedi, milyen ember is valójában"
Mivel az öltözködés stílusa jellemző adott emberre, fent felsorolást a ruházattal is nyugodtan kiegészíthetjük 😃
Például meglátsz egy ordenaré módon öltözött schmuckokkal tele cigót, vagy egy ilyen gatyás pólós jószágot, akinek a csupasz hája rálóg a tökére, ápolatlan és büdös, ezekről te ennyiből még nem tudod hogy milyen emberek?
pl. Bemegyek egy étterembe, minden asztalnál ilyen pipi-féle tokás joggingos surmót látok 15 éve nem divatos kinyúlt pólóban, legolcsóbb üveges sörrel az asztalán, akkor egyből tudom, hogy ide nem kell nekem beülni 🤣
Ha mar beszelni kell arrol, hogy vannak tarssalmi elvarasok, minimumok, akkor te ugy is csak kotekedni fogsz.
De büdösen, rongyosan, KUTYÁVAL sem megyek be. Írhatnám persze a neveletlen kis faszkalap fattyakkal korzózó hülyéket is, meg még mást is.