Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Ducati-VTR vonal. (illetve az IS)
Van egy faszi, van neki egy kanárisárga VTR-je meg egy SR2 vagy mifene Monstere. Hozta egyiket a másik után szezon előtti simogatásra. Tökre nem az én világom egyik sem, de még nekem is ordító volt a difi.

Egyben dé ja vu is volt - a Harleys érintettségem okán. Ugyanaz a tánc, csak a báltermek mások. :D
Vagyis CFMoto.
Gyari minosegu vagy gyari henger?
Ha jol tippelek a kinaiak azt mar kikuszobolték,legalabbis a QJ 800- nal mar nincs vezermutengely kopas.
Közepe.
A hsz eleje, vagy a vége?😸
Ez olyan, hogy ha ortopéd sebészt kérdezel a snowboard-ozásról, merőben mást fog javasolni, mint az, aki a snowboard űzője és szerelmese.
KTM-es csoportokban azt fogják mondani, hogy az övé már X éve megvan, Y ezret ment vele és semmi baja. Vagy hogy a KTM kiadott közleményt, amiben azt mondják, szerintük csak 0.5%-ot érint és garanciaidőn túl is cserélik.

Magam csak annyit tudok mondani, hogy ez egy olyan lap, ami benne van a pakliban. Hogy leülsz-e az asztalhoz kártyázni, azt te döntöd el. De van körülötted egy komplett kaszinó.
A Tuono nem tudom milyen. (az sosem érdekelt)
A 916-os Monster nekem ugyanúgy 900-as (olyannal mentem, mert a haverom tesójának olyan volt, másmilyennel meg nem mentem) a 996-os meg egy kegyetlenül fakír sportgép, a csuklóm meg a derekam kb. 30km után közölte hogy vissza kéne cserélni a gépeket. (mert ez qrva kényelmetlen+ még darabos is)
Persze neked attól még jó lehet.
Amire van igény arra lesz gyártó.
ez egy 640-es volt
a mostaniak meg úgyse bírnak ki 20 évet
a 390es pár éve szűk 2 milla volt, a 640es 2002- ben meg 1,6...
kis pénz kis motor, megy 10 évet utána lehet venni másikat
Ezért írtam hogy akkor semmit nem vegyél,mert hát garancia semmire nincs főleg most a mai világba.Bármelyik lehúzhatja a rolót.De egyébként a ktm-nél pont ez vezetett a nehézségekhez,akkora volt az alkatrész túltermelés amire nem volt igény,a bajaj bevásárolta magát,szerintem már teljes kapacitással dübörögnek,valamikor nyáron újra indult minden.
Én meg annyit, hogy ami "kultusz", arra lesz gyártó. De ez nem ugyanaz a liga.
Monsterel nem,régi tuono,sv 1000,vtr 1000.
Csak hogy a 101 lovas monster már nem a 900as hanem a 916os,és ez 4szelepes.De nekem meg pont ez kezd tetszeni,a nyers ideges viselkedés.
Nem akarod elfogadni, hogy nem tutit mondok, hanem az esélye a rossz alkatrész utánpótlásnak egy már nem, vagy más formában készítő gyár esetében nagyobb, mint egy olyannak, ami folyamatosan önti a vackait a világra.
Az esélye, semmi több.
Ja, hogy ha mégis ebben gondolkodom, akkor 790-et semmiképpen?
Nem is gondolná az ember, hogy egy-egy motort milyen indokok alapján adnak-vesznek. Pl. amit kiválasztottam, sok (relatíve) a sok tulajdonos, megkérdeztem miért, mert magas motor, sokan használat közben jönnek rá, hogy nem ez a megfelelő és túladnak rajtuk.
Én is ráülök, megyek és gondolkodom, aztán ha nem (pedig a formája nekem nagyon tetszik), akkor jön az MT-09. Azon is egyenesebben lehet ülni, mint a Kawán, igaz, annyival nem, mint a Hondán.
Én csak annyit mondok hogy simsonhoz is kapok még gyári hengert.
Akkor tényleg nem mentél még ilyesmivel. A 4 szelepes több mint 100Le és baromira megy (nagyon nem a 600-as Hornet környéke) de nem ez volt a lényeg, hanem ahogy működik. (a 996 meg, hát b&szki.........)
Én befejezem,egyetlen dolgot tudok elképzelni ami miatt nem lesz alkatrész,az az hogy bombatalálat éri a gyárat,de hát akkor úgysem az lesz a legnagyobb baj.
Jó, nyilván modellje is válogatja. Ha ugyanazt az alkatrészt pl. a teljes EXC sorozat használja árban sem lesz ugyanaz és készlet szempontjából is kevésbé szar a műsor.
De ha az ember vesz mondjuk egy 390-et vagy 790-et akkor óhatatlanul bevállalja, hogy az övé lehet az egyik abból a pár százalékból, akinek a vezérműtengelye vagy himbagörgője váratlanul elköszön. És azokból nem lesz végtelen mennyiségű bontott.
a ktm motoromhoz 20 évesen is tudtam venni gyári indexet, ráadásul alig volt drágább mint a mindenféle egyéb gagyi indexek aztán ez gumis szárú egész strapabíró indexek voltak
a hátsó olajcsavaros féklámpa kapcsoló is kb annyi volt a ktm-boltban mint a neten a legolcsóbb féklámpakapcsoló
sőt az olajszűrő csomag is elenyészően volt drágább mintha egyesével veszem meg a komponenseit
szóval azért régen nem volt szar a ktm, nem csak 10 évig volt hozzá alkatrész
Kivetel a kinai szettek.De az szar is meg draga is.
En mar regota nem talalok ep elemet a cbr-hez.
*bontók
Hát, KTM-ről van szó, nem te leszel az egyetlen. Nyilván ez vastagon sztereotípia (is), de azokat jellemzően ritkán veszik a nyugodtabb-érettebb korosztályúak vagy mentalitásúak. Pl. ép R6 idomok is riktán állnak évekig a baontók polcain :)