Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted az ktm saját gyártás?Gondolom hella,szerződés köti az utánpótlásra x ideig.Mondtam,ezektől a dolgoktól nem kell tartani.
Én meg pont ezt szeretem most hogy ideges nehezen kezelhető.Mondjuk az is igaz hogy ebből a szempontból egy 990 super duke mégjobb volna,mert az még elektronikával sincs úgy telerakva,ott tényleg a nyers erő van.
De a pofára esett fura forma első lámpát is megkapom a becsődölés után 6 évvel?
Én ezzel úgy vagyok, ha a gyárban a mérnökök hada megtervezte, akkor az biztosan jó, csak az a nem biztos, hogy én is arra használom.
Maradjunk az eredeti példánál, a Dolomitokból nagyobb lendülettel nem biztos, hogy szívesen jönnék le. De mivel én inkább ilyen látványos helyen inkább lecsorgok és nézelődök, így nekem esetleg-talán jó lenne, de nem szeretném ha kiderülne, hogy mégsem, mert mondjuk valami elől menekülve nagyobb lendülettel eresztem a motort. Legyen tartalék, még ha nem is használom ki mindig.
De nem fog csődbe menni,max szervezeti átalakítás lesz,azért ott több tzlajdonos is van,köztük a bajaj.A beszállítónak meg nem a gyártóval lesz kapcsolata hanem az alkatrész értékesítőnek.Értem ez alatt hogy hiába szűnne meg a ktm márka,attól a brembó még gyárt féket,a bosch gyárt relét stb stb.
Én simán bírom a ducatit, az egyik legszebb motorok, pl. a pinagél a kedvencem... de általában véve az olasz technikák megbízhatóságáról nem születtek legendák 🤔
Az egy tárcsának nem csak a hülye kinézés a hátránya......normálisabb hegyre fel nem vinném.....mer hogy hátul elmelegszik, leszarom, az eleje fogni fog, azt képtelenség melegiteni duplatárcsával.
Pontosítok, a csapágytól nem félek, igaz, azért láttam már, amit nem lehet egyszerűen más típusra cserélni, inkább a spéci alkatrészek, idomok, lámpa, faxom tudja még mi.
Nagyon hektikus kisfordulaton, rángat, egyenetlen. És nem mindig nyélgázon megy vele az ember. Én egy évet toleráltam, aztán eladtam. Ahanyat próbáltam mind többé kevésbé ugyanaz volt. Sor4 után nem lehet megszokni.
Most nemsokára kiderül a különbség egy Er-6 és kisebb teljesítményű X-ADV között, már ami menetdinamikát illeti.
A havernak egy NC750XD-je van, az teljesen jó közlekedni, akár messze is, aki nem a sebességre gyúr. Ha elől nem egy tárcsafék lenne, még bele is ugranék, de így nem tetszik. Ahogyan én közlekedek, lehet elég is lenne, de néha, amit nem tudok előre, kell a kettő, 2025-ös kiadásban már gyárilag kettő van.
Ami az érdekes, a Stelvio felé (és ott) talán egy X-ADV-t sem láttam, igaz, az én Kawámból is jó, ha egyet.
Ezen azért elgondolkodtam, de akkor is ez tetszik. csak bazi magas, egyre ráültem, amit a tulaja 3 cebntivel leengedett, és még úgy is bazi nagyot kellett lendítenem, ha szűk farmerban próbálnám, szerintem gondban is lennék.
Ha valami csődbe megy, hiába kötelezi a törvény, gép se lesz amivel legyártják az ingyen munkát vállalók. a beszállítók meg ha nem látnak megfelelő potenciált, átátllítják agépeiket és máshová szállítanak be. Őket nem köti semmi
Aha, 42 óra ébren, benne 14 óra vezetés.. simán elhiszem.
Most pedig azt meséld el, mikor királylány voltál 😁
Miért?
Attól nem kell félni,egyrészt mert az alkatrészek nagyrésze beszállítótól vannak,másrészt biztos hogy nem fog eltűnni ,max át lesz szervezve,akkor pedig törvény kötelezi hogy x évig legyen alkatrész utánpótlás.
V2-t engedd el, pláne ha sose volt......
Így van. Az alpokban jó mókázni, de mi addig is lábon megyünk és nem feltétlen csak az alpok a cél, továbbá egy 2-3 ezres túra mondjuk 20 százaléka alpok jellegű, a többi váltott vagy nyújtott kanyarok, ott pl tökmindegy, valamint itt van hová pakolni több napra. Minden motor kompromisszumos, ide ez a kategória felel meg leginkább. Minden felhasználás függő, vagy lakóautó bohócmotorral, sportmotorral, vagy málházható mindenes nagyobb teljesítménnyel és jobb futóművel.
Mondjuk nekem ha japán akkor honda,most is az van,ha cserélnék szintén japánra,akkor is az lenne.Csak most kezd egyre erősödni a V2-4 bekattanás,abból is az ideges típus,ez meg a hondánál nem igazán van,nagyjából vagy olasz vagy ktm
X-ADV, vagy ha nem találok megfelelőt (pénz, évjárat, km, állapot, eladó képe), akkor egy MT-09 van itt a közelben, az a következő ötlet. A kettőből kell megoldanom valahogyan.
Lehet, de nekem az Alpokban haladás az éves átlag menetelem 1%-a. Jó, ha a Dolomitokat is ideveszem, akkor a kétévenkénti 2 ezret (ott) évi ezerrel számolva... vagyis dehogy is, hiszen az oda-vissza utat le kéne vonnom belőle.
Mindegy, ahol a KTM jó lehetne, oda nem sokat járok.
Lehet, de attól még az enyémen egy se döglött be :) sztem azt is németből abszolválják.....
Állítólag amikor az audi megvette kibasztak egy csomó lusta dolgozót.
...én az alkatrész utánpótlástól félek.
Vagyis azt tart vissza, hogy a nullánál jobban elgondolkodjak egy ilyen megvásárlásától.
Az olasz fokozatokhoz és a KTM féklámpa kapcsolóhoz: ott figyel a dobozán a 'made in Italy' :D
A fiu 390-nel nyomul, de az 1290ek is hasonló faszságokkal küszködtek, gondolom ezeket az elektromos alkatrészeket nem nagyon módosítgatják. a féklámpakapcsolóba az az igazán szopás hogy a tank alá tették az abshez és nyomáskapcsoló. Ha simán csak a pedálnál lenne egy mechanikus kapcsoló pár perc kicserélni.
Én azt mondom, a japán motorok jók voltak. Míg nem állt be az egységesítés sor2 blokkokal. A suzuki olyan semmilyen, az sose jött be, jamakka tracerek jók, a régi fasza modelljei kikoptak, hondába most is találni elfogadhatót. Touno meg inkább szerelem lesz, azt gondolom.
Melyik ktm volt?1290 super duke-al én is szemezgetek,a másik meg a tuono v4,csak egyenlőre tartok a bevált japánról átülni,ez a motor egyszer nem szivatott meg.
az való igaz hogy a ktm elektromos rendszere az alapoktól kezdve nem valami jó
láttam olyat hogy a 4 éves motoron a tűzősaru elporladt, meg olyat is hogy egy fél méteres vezeték toldva volt sima zsugor csővel ahova be tudott a víz folyni és pár évesen hibás lett a kontakt
nekem is kitört egy saru mert szarul nyomták össze a szigetelő részen a sarut csak a réz részét fogta rendezen és addig rezgett-mozgott amíg a végén eltört a vezeték