Ja, csak akkor egyel kevesebb indok van a KTM név, gyár, bármi továbbéltetésére. Pl. alkatrész. Így van legalább remény, hogy majd amikor szebb idő lesz, hátha lesz valami, de ha már az indokok is fogyatkoznak, akkor a remény is.
Tudom,de hát ezt le is írtam,régen annyi volt,most már szerintem 10 sincs.Ami még mindig nem azt jelenti hogy utána nem lesz,hanem addig garantált.Szerintem rohadt feleslegesen parázol ezen,arról nem beszélve hogy még mindig ott lesz a sok bontott alkatrész.
De ha két év múlva kiszáll sem feltétken azt jelenti hogy azért történt mert csődbe ment,inkább azt hogy amíg itt van felesleges erről beszélni,suzuki is gondolt egyet és kiszállt.
Stimm, ezzel nem vitatkozunk. Amit mondok, hogy ha nem teljesül, mit csinálsz? Beperled a KTM jogutódját, ha egyáltalán lesz ilyen? Arra vonatkozik teljeskörűen a régi cég minden szerződése? Ne logikusan gondolkodj, hanem a való életből.
Nem hülyék ezek, kifarolnak az üzletből, ha az az érdek. Egy működő cégnek van érdeke a garanciális teljesítésekkel, mert van jövője. De ha nincs, vagy nem akkor és nem az az irány, akkor te blazírozol?
Igen,csak ha nincs ktm akkor motogp-be sincs ktm,ha nincs pénz,akkor az az első amit elengednek,egyrészt rohadt sok pénz,másrészt az ottani fejlesztések kerülnek át idővel a széria gyártásba.Szóval nem az alkatrész a lényeg,hanem ha nincs ktm motor akkor ktm motogp sincs
Ez mindig változó,úgy rémlik pont a ktm 7év,de nem biztos hogy ők.Régen simán volt 20-25 év is.Szóval mert az egyik 10 nem jelenti azt hogy a másik is annyi
A motogp sose ugyanarról a gyártósorról táplálkozott, nem beszélve az ottani költségkeretekröl, az alkatrészek többsége egyebként is kisszériás gyártású, tök mindegy mennyibe kerül.
Én egy időben 900-as Monstert gondoltam venni, mert mindenki frankózta hogy mennyire "magasan pozicionált, kifinomult, karakteres, stb" de mikor ráültem egyre és kipróbáltam, akkor az első gondolatom az volt, hogy "hát ez meg mi a fa..om??" A blokkja-hajtáslánca kb. annyira kifinomult mint egy MTZ traktor (ha már forog akkor jobb, ott menni megy) a futóműve meg lehet hogy precíz, de ezeken az utakon alkalmatlan a használatra. (a fékje penge, meg még a hangja, bár egy idő után szerintem már idegesítene) Hagytam is a francba. aztán volt még egy kísérlet a 996-tal, na annál mondtam azt hogy köszi, de ezt a Ducatis dolgot felejtsük el.
Mentem VTR-rel, TL-lel, de azokkal is úgy voltam, hogy "de miért kéne nekem egy ilyen??" Szóval a sor4 után nekem nem jött be.
Amúgy én is vennék motort egy ideje, de gőzöm sincs hogy minek tudnék örülni. Az újabbak között nem igazán látok olyat, amire azt mondanám hogy "na ez qrvára kéne". A régebbiek között inkább látok olyanokat, amiket szeretnék.
Hát ha meg ilyen beszari vagy,akkor még véletlenül se vegyél.Ha holnap megszűnne is lenbe annyi alkatrész ami 10évre elég lenne.Amíg a motogp-be ott vannak addig még témának is felesleges és értelmetlen felhozni.
10 évről szól a törvény, ugye?
A Victory 2017-es megszűnésekor legalábbis ezt emlegették.
Mondjuk más kérdés, hogy az Aprilia ezt úgy is betartja, hogy nem mentek csődbe. Kifutott a modell, utána 10 évvel már nincs pl. gyári indexbúra se, hacsak nincs maradék.
Elengedem. Nemnnagyon érted az üzleti modelleket, de nem is kell.
Amig az előre gyártás tart, meg a kereskedői raktárkészlet, na addig lesz alkatrész. Utánna sose többet ha jogutód nélkül szűnik meg a gyár
Tavaly futón húztuk Transzfogarasra, nem is volt rossz. Most az utolsó nap 720 km körül jöttem haza a másik irányból, az nem tetszett annyira.
De néha helyben körözök, kell azért a jó motor.
n is hasonlóban gondolkodom, hol a többi pénz, évi pár darabot javításokra gyártan de nincs polgári per az alkatrész pótlás megszűnése miatt, vagy egy mást, ahol van pénz, legfeljebb kifizetik az elbukott pereket. És tudjuk, hány "kisember" fog pereskedni a világcéggel...
A baj az, hogy elég sokszor hallottam már hasonlót, ebből a börtönből nem lehet megszökni, ezt a pénzt nem lehet hasonlítani, ezt a programot nem lehet feltörni, aztán mutter, vegyél nekem fagyit, megígérem, hogy többet nem leszek rossz, stb.
Nincs kedvem kipróbálni, hogy kinek lesz igaza, nekem, vagy neked.
De a ktm köt szerződést a beszállítóval.Erről kár vitát nyitni,ez mindig is így volt,annyi különbséggel hogy régen ez több idő volt.Jelen esetben a ktm garantálja hogy x ideig lesz alkatrész utánpotlás az adott típushoz,ezt ő nyilván úgy tudja garantálni ha a beszállító ezt garantálja.a beszállító sok esetben legyárt x darabot mert olcsóbb neki legyártani előre,mint egy gépet újra üzemelni.
Országút és kanyar, ahogy öregszek, egyre inkább csak ez a motorozás... több 100 (5-600) kilométereket utazni motorral, az már nem vonz annyira... de egy ilyen nagy 1hengeressel el lehetne mászkálni messzebb is, bár arra biztos nem ideális... ha viszont odaértél... 😁
Legjobb futón oda húzni 😃 vagy inkább furgonban elvinni
Szerintem nem, mert a gyakorlat nem mindig párosul az elmélettel. Lehet, hogy pl a bosch gyártja de a beszállitói oldalon a gyártósoron lévő igény lecsökken polcra termelésre ami mondjuk 1 százaléka lesz az eddigieknek, simán kidobja az öntőformákat és egy másik olyat gyárt ami hozza az előző darabszámokat. A bajaj meg ki tudja hogy tudja életben tartani az eladásokat, ugyhogy én biztos nem lottóznék ezzel, mert nem lesz kinek panaszkodni.
https://www.facebook.com/share/v/17Frv7ZRaf/
Nem hülyék ezek, kifarolnak az üzletből, ha az az érdek. Egy működő cégnek van érdeke a garanciális teljesítésekkel, mert van jövője. De ha nincs, vagy nem akkor és nem az az irány, akkor te blazírozol?
Mentem VTR-rel, TL-lel, de azokkal is úgy voltam, hogy "de miért kéne nekem egy ilyen??" Szóval a sor4 után nekem nem jött be.
Amúgy én is vennék motort egy ideje, de gőzöm sincs hogy minek tudnék örülni. Az újabbak között nem igazán látok olyat, amire azt mondanám hogy "na ez qrvára kéne". A régebbiek között inkább látok olyanokat, amiket szeretnék.
A Victory 2017-es megszűnésekor legalábbis ezt emlegették.
Mondjuk más kérdés, hogy az Aprilia ezt úgy is betartja, hogy nem mentek csődbe. Kifutott a modell, utána 10 évvel már nincs pl. gyári indexbúra se, hacsak nincs maradék.
Amig az előre gyártás tart, meg a kereskedői raktárkészlet, na addig lesz alkatrész. Utánna sose többet ha jogutód nélkül szűnik meg a gyár
De néha helyben körözök, kell azért a jó motor.
Nincs kedvem kipróbálni, hogy kinek lesz igaza, nekem, vagy neked.
Legjobb futón oda húzni 😃 vagy inkább furgonban elvinni