Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 220.de jó különbség még így is
Ma?
Ünnepnap?
Igazából nem mondanám. Asszem a fektethető verziója az Exide-nak cak 205A-es. Az LP meg 230.
Teljesen jó felfogás. Pláne ha sokkal többet úgysem bír, aztán néztem 3-4szeres árakat is.
Mindegy be volt tervezve az út, mentünk kocsival. Velencei tó mellett fel a bokodi tóig.
Azert a 765 be exide ment,de nem volt gond a landportal sem.
A gyari beszerelésű birja a legtobbet,nekem 7 ev volt,utana 3-4 nel tobbet egy se bir,mindegy melyik gyarto,igy marad a majdnem legolcsobb es csere ha első jel megjon hogy gond van.
Hoppá, sorstárs 😉
Így van, főleg ebben az árban. Minden esetre, úgy gondolom hogy az extide és a többi nevesebb akku, csak jobb is valamivel
Én is ma tettem egyet a vasba !
Nagyon sok múlik a gazdáján is. Nem megölhetetlen ez se, de sajnos amilyenek az akksik manapság, a 4 év se annyira rossz.
Majdnem extide lett, de maradok ennél. Volt akinek 4évet bírt. Ahhoz képest nálam jól birta 😉
Néztem hogy itatott fektethető kell, rendelek ugyanilyet. Már ha ennyit kibirt akkor jó lesz ez.
hoddaba vettem,mukodik.
Nemetben feljott a figyelon egy aszma 1550 ert,Gaimersheim-ben,valszeg kurvajo lehetett mert el is ment mint a huzat.Mar nincs is fenn.
Jaja, nem rossz, nyugodtan vegyél ugyanilyet, elég normális áron vannak (15-17 magassága asszem).
Nemrég néztem pont ilyet, mert ha a T alakú akksi kifingik a Hondában, nem fogom azt a ritka fajtát vadászni, teszek ilyet a helyére.
Most kotlott meg 😄 mai motorozást szépen áthúzta,de nem bánom, mert pont szarrá áztunk volna
Köszi! Ezzel vettem a motort.17ben rakták bele. Sztem jól bírta.
De probaltam sisakokat,neotec3 jo volt a shoeitol,meg a nolan-xlite,skorpion nem nekem valo,meg a hjc rpha 71 talan.
A turakabatokkal nem tudtam zoldagra vergodni,a legviccesebb a alpin bogota pro volt,a tobb retrgbe levetelkor belegabalyodtam mint macska a fonalba,a held mar nem tom melyik majdnem jo,csak a tv nező izom miatt nem,buse szinten,ezek mind ar-ertekben dragabbak mint a plus dalton.
Utóbbi években nem.akar senki engedni egy fillért sem. Még egy huszonmillios autó esetében sem.....tavaly néztem párat és egy ötvenest se........ujnál hamarabb megy szalonban....
Landport. Holland márka, a Johnson Controls gyártja az akksijaikat.
Alapvetően erős közepes - nem egy Yuasa vagy BS, de nem rossz.
A sima savas akksijaiktól azért tartózkodnék, azokkal nincs jó tapasztalatom.
Ehhez az akkuhoz mit szóltok?
Nem engedtek az arbol,a kipufogo gatya volt.
Kutyával.
Lehetőleg a jobbmódú szomszédokkal, én ezen vagyok. 🤓
Saját magával?