Azert a 765 be exide ment,de nem volt gond a landportal sem.
A gyari beszerelésű birja a legtobbet,nekem 7 ev volt,utana 3-4 nel tobbet egy se bir,mindegy melyik gyarto,igy marad a majdnem legolcsobb es csere ha első jel megjon hogy gond van.
Jaja, nem rossz, nyugodtan vegyél ugyanilyet, elég normális áron vannak (15-17 magassága asszem).
Nemrég néztem pont ilyet, mert ha a T alakú akksi kifingik a Hondában, nem fogom azt a ritka fajtát vadászni, teszek ilyet a helyére.
De probaltam sisakokat,neotec3 jo volt a shoeitol,meg a nolan-xlite,skorpion nem nekem valo,meg a hjc rpha 71 talan.
A turakabatokkal nem tudtam zoldagra vergodni,a legviccesebb a alpin bogota pro volt,a tobb retrgbe levetelkor belegabalyodtam mint macska a fonalba,a held mar nem tom melyik majdnem jo,csak a tv nező izom miatt nem,buse szinten,ezek mind ar-ertekben dragabbak mint a plus dalton.
Utóbbi években nem.akar senki engedni egy fillért sem. Még egy huszonmillios autó esetében sem.....tavaly néztem párat és egy ötvenest se........ujnál hamarabb megy szalonban....
Landport. Holland márka, a Johnson Controls gyártja az akksijaikat.
Alapvetően erős közepes - nem egy Yuasa vagy BS, de nem rossz.
A sima savas akksijaiktól azért tartózkodnék, azokkal nincs jó tapasztalatom.
Ünnepnap?
A gyari beszerelésű birja a legtobbet,nekem 7 ev volt,utana 3-4 nel tobbet egy se bir,mindegy melyik gyarto,igy marad a majdnem legolcsobb es csere ha első jel megjon hogy gond van.
Nemrég néztem pont ilyet, mert ha a T alakú akksi kifingik a Hondában, nem fogom azt a ritka fajtát vadászni, teszek ilyet a helyére.
A turakabatokkal nem tudtam zoldagra vergodni,a legviccesebb a alpin bogota pro volt,a tobb retrgbe levetelkor belegabalyodtam mint macska a fonalba,a held mar nem tom melyik majdnem jo,csak a tv nező izom miatt nem,buse szinten,ezek mind ar-ertekben dragabbak mint a plus dalton.
Alapvetően erős közepes - nem egy Yuasa vagy BS, de nem rossz.
A sima savas akksijaiktól azért tartózkodnék, azokkal nincs jó tapasztalatom.