Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye a motoroknál is egyre több valamilyen automata váltós járgány lesz, tehát a kérdésem csak elméleti, mert amint jobban elterjednek ezek, úgy is egyre többen ilyent is vesznek, automatáról valódi manuálisra szerintem senki nem fog downgradelni (de hülye szó ez), így igénye sem lesz erre.
A rendszer ezzel meg kesesben van, de ismerve az apparatcsikok eszjarasat igen, a DCT-n vizsgazo is jo esellyel kapna a jogsiba a 78-as kodot.
Azon gondolkodtam, hogy ha valakinek olyan váltós motorja van mint az enyém, tehát van manuális módja, az hogyan vizsgázhat a jogosítvány megszerzéséhez?
Ugye ott lehet automatával, ami bele is kerül korlátozásként a jogsiba, de az énfajtámra is igaz?
(Tudom, csak A1-ig talán, de egyszer biztosan lesz abban a kategóriában is.)
Hát ezt mondom én is,nem fog ott történni semmi a lakóházakkal.
Ne legyetek már marhák... nem fognak azért polgárháborúzni, mert le kell szedni az ótvar klímákat 🤣 most jó volt egy PR fogásnak, aztán évek múlva, mikor eljön a határidő, senki se fog erre emlékezni.
Bár az ujs... a firkásznál hülyébb ember nincs a világon, de itt mindenki büszke a mentális teljesítményére, gondolhatná, de ha nem, akkor megnézi a linkeket, ahol megtalálható, hogy az UTCAI oldalról kell eltávolítani.

""Pet godina je rok u užem jezgru Beograda koji je pod zaštitom države, što znači da do 2028. godine moraju da uklone sve spoljne delove klima koji su prema ulici", rekao je za Euronews Srbija predsednik Udruženja profesionalnih upravnika Beograda Bojan Nikolić.""

https://www.euronews.rs/biznis...
Szerintem ez inkább az eu-nak szól,ugye a Szerbek szeretnének eu ország lenni.Ezért nem gyalázták le koszovót sem,pedig nagyon viszket a szerbek tenyere,de azzal nagyjából el is buknák az eu-t.Szóval szerintem ez a klíma dolog is nagyjából ilyen,a középületekről műemlékekről eltűnik,a lakosok torkán ezt nem fogják lenyomni.Azért ott elég sok helyen lapul még valami fegyver az ágy alatt.
Ez vagy állhír vagy valami szándékos lázítás.(gondolkodós) Az ott a balkán. Legyél benne egész biztos, hogy ott faszrahúznak mindenkit aki az országházból öltönybe jön ki.
igazából az elmúlt 3 hét elég húzósra sikeredett szóval tekinthetem ezt extra szabadnapnak(kezeit széttáró) Akár lehetne is lelkiismeret furdalásom de nincsen, mert csütörtökig minden kigondolt melómmal végezni fogok remélhetőleg(meghajlós)
hát szerbiában ennél kevesebbért is ki szokott törni egy polgárháború(kezeit széttáró) Valójában nem nagyon tudom elképzelni, hogy ezt a teljességgel átgondolatlan eszement szabályozást, hogy fogják tudni véghez vinni. (gondolkodós) első ránézésre ez lehetne akár egy nyugateurópai szabályozás is ott vannak ekkora idióták 😅 Minden esetre egy ilyen húzás nem nagyon fogja erősíteni az aktuális kormányoldal hatalmon maradását 😅 Ha sokáig szórakoznak ezzel, a műemlékvédelmi miniszter egyszer csak felbérelt szerbekkel fog találkozni akit a szaros belénél fogva fognak fellógatni anyukája házának a kéményére 🤣
lakótelepen azért lesz felháborodás amikor elkezdik a büntiket osztogatni
De a kormányzatikról szinte azonnal, aztán jönnek a műemlékvédett épületek közelében lévők, és ez utóbbiakról nem írnak, hogy mekkora sugarú körben. De egy nagyváros belvárosában sok műemlék épület lehet, vagyis a köréjük rajzolható kör biztosan átfedik egymást.
Azért annyira nem előttünk, 2033... addigra magától lerohadna úgyis az összes
Elég volna csak felemelni neki az árát... amekkora spúr, visszamondaná 😁
Micsoda? Nem dolgozol egy napot? baszd meg micsoda egy léhűtő here vagy... 😂
Ez teljesen természetes... Amúgy utcahomlokzatra a klíma kültérije sem megengedett a legtöbb helyen, és mégis. A szerbek persze ebben előttünk járnak:

https://divany.hu/vilagom/klim...
Hát, ez van sajnos a tulajdonos szempontjából és szerencsére az utcakép miatt. Ugye nehéz elválasztani, hogy mi ami még belefér és mi ami nem, de a külső nyílászárók mindenképpen.
Túlozva persze, de egy nádtetős vályogépület is hülyén nézne ki a lakótelepen. Ezért én, ha építkezésre adnám a fejem és nem a jelenlegi telken, akkor mindenképpen azzal kezdeném, hogy a kiválasztott helyen mik a kötöttségek.
én nem lendülök sehová sem
50+ évesen nem tervezek előre 2-3 hónapnál többet mert értelmetlen
szóval csak úgy vagyok
Na takarodok is (szemeit körbeforgató) szerintem így is túl sok számotokra jövőbe tekintő értékes információt megosztottam ma is veletek(óranézegetős) meg számos olyan hasznos tanácsot amiből profitálhattok, látásmódot változtathattok, építhettek magatoknak egy szebb jövőt felmászva az én tapasztalataimon és gondolkodásmódomon (meghajlós) 😅
Jobb lett volna ha lekapcsolod a netet.
úgy volt, hogy átmegyek ceglédre melózni de annyira belendültem is a sok hülye hozzászólás láttán, hogy mindjárt inkább ebédelek meg megcsinálom a gerinctornámat szerintem ez a nap már elszaladt de holnap is van nap 😂
hát neked eddig se volt(kezeit széttáró)
lehet, hogy ebbe a hozzászólásomba nem tettem bele a jó lokáció szót de valamelyikbe azért biztos megemlítettem.(kezeit széttáró)
nem mind1, hogy hová telepítesz egy ilyen házat. Jó eséllyel egy megyeszékhely hobbikertes övezetében nagyobb lesz a siker mint a miskolci lyukó völgyben ahol már másnap nem fogod a telken megtalálni az ingatlant ha van benne fa meg fém(kezeit széttáró)
olyan településen ahol 30 an laktok oda kár bármit is tervezni. Azért 30 kilométeres körzetben csak van olyan település ahol 10 ezernél nagyobb a létszám nem? Mert az ilyen helyen már mind lakhatási válsággal küzdenek.(kezeit széttáró)
nekünk a bolt oldalára elkészítetett reklámtáblába belekötött a helyi főépítész. Akkor buktuk is az 50-eset mert levettete velünk azóta is átkozom remélem fog rajta 😂
Ha a 30 + éves gyerekeket nyugdíjas közeli állapotban tolni kell még akkor azért még ne legyél 100 %ban büszke. (kezeit széttáró) Tapolcán majd találkozunk én oda béreltem napi 20 ezerért egy ilyet 😅 Kíváncsiságból megnéztem a palotaszállót is na ott 100 egy nap úgy, hogy még a parkolóért is külön kell fizetni. 😂 Nos nekünk jó ez így nem azért mert nem tudnám megfizetni a családomnak a "120/éjszakás" szállást mint ahogy a nejed is meg tudja fizetni neked 😂 Mi még nem vagyunk nyuggerok. Aktívan mozgunk még bringán is gondolkozom, hogy vigyünk e. Ti meg a 120 ezres szarotokból ki sem mozdultok aztán nektek a szauna meg a pezsgőfürdő a lukszus meg a sókamra engem az ilyenektől kiver a víz viszont megyünk kisvonatozni, libikókázni meg hegyet mászni meg lapátolni a vizet a hámori tavon 😅 500? Az erdőt nem adnám oda annyiért. (gondolkodós)