Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Félre értette az első mondatot, aztán indulatból reagált... semmi vész... 😁
Nem. A vagyon fontosabb mindennél. Az öreg kulákban biztos volt zsidó vagy örmény vér...
Persze, mert a macska egy okos állat! 😁 nem vegyül akárkivel....
🤣
Leirta a lényeget, de az akkura valóban rá van irva miféle. Ehhez nem feltétlen kell érteni a usernak, de a kereskedőnek igen. Ennek ellenére az AGM akkut nagyon sokan zselésnek nevezik, helytelenül. Sztem blacki tök normálisan leirta a jelenséget.
Lassan egyetlen normális faszi a fórumon, nem az ő hibája ha nem értitek mit akar.
Aszem ilyen volt a ceed amit neztunk,4e ert,feherben,de ennyim most nincs.Kell még pénz forgalomba helyezni.

https://suchen.mobile.de/fahrz...
Na ezt nem figyrltem,ajto tuti van bontoban.
Az elsö sarvedo sajnos pont egy hiba,ott kezdi elöször enni a rozsda,ha meg csak a sarvédőt sz nem vesz,a kuszöb eleje mar igen.
Van többfele stadium is ebben.
Kérdeses ez hol áll.
2010-es amúgy típusként nem nagyon rozsdásodó autómon cseréltem hátul is lengéscsillapítót ami viszonylag nagy bontás ennél a kocsinál, de jelen esetben a lényeg, hogy német volt mielőtt hozzánk kerölt és elég sok helyen kikezdte a felöleti rozsda, az elődje 8 évvel idősebb hazai citroen volt és sehol nem volt nyoma a rozsdának. A sózás ami ott megy nem túl kasztni barát. 😒
A bal első kerék táján a küszöb csak szutykos vagy ott kezdődik valami rozsdaféle?
Csomagtérajtón ott a rozsda,de ez nem a világvége.
Azt mar ovastam forditoval.
Csak a mindent tudo kommrnteloknak jobb szeme van a reszletekre mint nekem.
Három mondat van róla. Sokmindent nem tudsz meg, csak vezérműszíj + vízpumpa cserét említ.
👍️
Nos,ez megint visszajott.
Van valami prücök a közönsegnek ami nem tunik fel nekem?

https://m.mobile.de/fahrzeuge/...
Odaig nem jutottam hogy azokat nezzem.
Csirkemellfilét nem nézted?Annak szokott brutális ára lenni.Legutoljára 16euro/kg láttam.
Szegény Osztrákok. Gombóc lett a torkomban 🤧
A benzin aldis diszkont kuton 1,56.Ez kb 40 forintal tobb mint a madaras ara nalunk .
Es a tavalyi farmer 60 eurosa is inkabb 70 most.
Igyanak hozzá Jim Beam-et! 😂
Mert az nálunk drágább. 👍
Má megin a kereskedők.🤣
Szó nincs róla. Csak ha látom, hogy felesleges, célt téveszt, vagy túl magas amit írok, akkor befejezem. Van más vagy jobb dolgom is.
Oszt mondja meg valaki hogy ausztiaban olcso a kaja.
Már hogy én nemtudok ? 🙃
Nekem hanem nélkül is egyértelmű 😆