Régi szép idők... én a Ladát toltam be egyedül 😁 Most a Bidéből habozás nélkül átülnék a 15 éves Ladába, ha cserébe olyan fizikai és szellemi állapotba kerülnék, mint akkor, 20 évesen 🤣
CB750-el nekem is voltak ilyen kalandjaim. Otthon bebikáztam, amikor rövid időre megálltam akkor utána még tolásra indult, aztán így jártam hetekig, mert smucig voltam.
Mondjuk egyszer szereztem valami 20Ah-s AGM-es szünetmentes akkut. Na arról meg úgy ment, amikor elszakadt a kuplungbowden, hogy beraktam egybe, és indítóval repülő rajtot vettem a lámpánál, a megállás gyújtás elvétellel volt, váltani meg már lehetett ha ment.
Amúgy ez a 12V biztonsági dolog. Ha elmegy akkor lekapcsolja a nagyfesz akkut is.
Én sem szoktam bezárni. Mindent megold magától. Ha kiszállok kikapcsolja magát, ha beszállok akkor bekapcsolja magát. Ajtót akkor tudod nyitni ha közel van a telefon. Ha a biztonsági kamera be van kapcsolva, vagy sokat basztatom telefonon keresztül akkor szokott fogyasztani álló helyben, mert olyankor mindig elindítja a fedélzeti számítógépet ami pár száz watt, de ha nem basztatom, akkor elmegy alvó üzemmódban és nincs észrevehető merülése, mert a GSM/Wifi/BT modul ami ilyenkor aktív marad, az elhanyagolható fogyasztást produkál. Ugye a Nokia teló is 2 hetet bírt egy 500mAh-s akkuról.
Tesóm Hyundai Ioniq-jában viszont döglött meg a savas akku. Megállt, kiszálltak a gyerekek, és ott az iskola előtt az ablakot már nem tudta felhúzni 😆
Vittem a fasza lítiumos motor akkumat, beraktam ductape-el aztán estére vittem nekik egy új akkut, de amúgy meg apám szórakozott a rossz akkuval és simán felélesztette, meg volt a kapacitása, csak valamiért megadta magát. Valami intelligensebb töltőrendszer kéne ezekbe az autókba.
Ki van vezetve a segéd akku előre, a biztosíték dobozba, ott lehet bikázni, mint egy hagyományos autót 😁 (A BMW-ben is így volt, annak hátul az akkuja oldalt lent)
Mégse teljesen hülyék a kis sárgák...
Én elmentem a boxer BMW-vel 180 km-re, olyan akkuval, ami adott ugyan feszt, de beindítani nem volt képes. Betolós volt, egyedül qrvanehéz megoldani, de kis segítséggel megy - ehhez tudni kell, hogy a boxert 4. gang alatt nem lehet betolni, megfogja a kereket... a sor4 1000 ccm Yahamát egyedül 2.-ben betoltam...(igaz, 15 évvel fiatalabb voltam, mint most 😆)
Nem hiszem, hogy a Lidiben ilyen kicsi pézé 40C feletti akksit adnak, az pedig kéne az öccá ámperhez. Akkor is elég lehet, átlag kisebb autó 2-300 A-rel már teker.
Most utána néztem. Itt is LFP. Érdekes módon azt ajánlják külföldi fórumon, hogy éccakára be kell zárni, mert akkor megy mélyalvásba minden, és ez hosszabb távon kíméli az akkut. Az Atto3-nál 2 éve ez problémás volt, sokak szerint már kijavították OTA frissítéssel.
Egy éves most, sose szoktam bezárni... 😁 de ezután be fogom.
Egyébként azt írták, a fő relék, a zár+távvezérlő renccer meg a 11 kW töltő segédtápja megy róla.
Minden rendszere 12V-os. Azért kell. Meg nem lehet a nagy akkut folyamatosan rajta lógatni az inverteren, mert lemerítené magát álló helyzetben.
Teslánál mondjuk már ez a 12V-os akku is lítium. Fixen be van építve, hozzá sem szabad nyúlni, de nem is kell. Szerintem is baromság az ólom akku egy villanyautóban.
Nekem van 65C.s lipo akku drónhoz. Az csak 2.2Ah de beindul róla minden. 😆
Ez amit ráírtak csak 40C. Azok már elég olcsók. Persze ezeknek is csak a felét szabad elhinni, de ami nekem van 15C-vel tölthető, azaz gyakorlatban kipróbáltam és 6perc alatt feltölti, 8perc alatt meg a kiegyenlítés is megvan 100%-ra.
Az indításhoz szükséges áram.Tudod,ahoz hogy áram alá kerüljön,áramra van szükség.Szóval pont ugyanúgy beszopod,vagy még jobban ha a kiluncshez is az kell.
Oda van írva, 12 Ah, max. 500 A. Elvileg hihető paraméterek, a technika mai állása tudja, kérdés, ez tudja-e? Bár a 12 Ah necces, az 500 A meg pár másodperc...
Állítólag szól jó előre, minden indulásnál van egy kis önteszt. Egyébként nem értem, mi szükség van rá, semmi se megy róla, csak valami készenléti elektronika. Biztos valami buzi biztonsági előírás
Mondjuk egyszer szereztem valami 20Ah-s AGM-es szünetmentes akkut. Na arról meg úgy ment, amikor elszakadt a kuplungbowden, hogy beraktam egybe, és indítóval repülő rajtot vettem a lámpánál, a megállás gyújtás elvétellel volt, váltani meg már lehetett ha ment.
Amúgy ez a 12V biztonsági dolog. Ha elmegy akkor lekapcsolja a nagyfesz akkut is.
Én sem szoktam bezárni. Mindent megold magától. Ha kiszállok kikapcsolja magát, ha beszállok akkor bekapcsolja magát. Ajtót akkor tudod nyitni ha közel van a telefon. Ha a biztonsági kamera be van kapcsolva, vagy sokat basztatom telefonon keresztül akkor szokott fogyasztani álló helyben, mert olyankor mindig elindítja a fedélzeti számítógépet ami pár száz watt, de ha nem basztatom, akkor elmegy alvó üzemmódban és nincs észrevehető merülése, mert a GSM/Wifi/BT modul ami ilyenkor aktív marad, az elhanyagolható fogyasztást produkál. Ugye a Nokia teló is 2 hetet bírt egy 500mAh-s akkuról.
Tesóm Hyundai Ioniq-jában viszont döglött meg a savas akku. Megállt, kiszálltak a gyerekek, és ott az iskola előtt az ablakot már nem tudta felhúzni 😆
Vittem a fasza lítiumos motor akkumat, beraktam ductape-el aztán estére vittem nekik egy új akkut, de amúgy meg apám szórakozott a rossz akkuval és simán felélesztette, meg volt a kapacitása, csak valamiért megadta magát. Valami intelligensebb töltőrendszer kéne ezekbe az autókba.
Mégse teljesen hülyék a kis sárgák...
persze a 40c is kijön belőle csak az a kérdés hányszor mert tuti amortizálódik az akku
Egy éves most, sose szoktam bezárni... 😁 de ezután be fogom.
Egyébként azt írták, a fő relék, a zár+távvezérlő renccer meg a 11 kW töltő segédtápja megy róla.
Teslánál mondjuk már ez a 12V-os akku is lítium. Fixen be van építve, hozzá sem szabad nyúlni, de nem is kell. Szerintem is baromság az ólom akku egy villanyautóban.
Ez amit ráírtak csak 40C. Azok már elég olcsók. Persze ezeknek is csak a felét szabad elhinni, de ami nekem van 15C-vel tölthető, azaz gyakorlatban kipróbáltam és 6perc alatt feltölti, 8perc alatt meg a kiegyenlítés is megvan 100%-ra.
Es hasznalhato powerbanknak is.