Eddigi német zsidó csoport volt a tulajdonosa, most vágott szemű lett, nem mindegy neked, mikor veszed a kenyérpirítót?
Inkább azon aggódj, hogy a vatera, jófogás, emag is mind már külföldi multié. Az igazán nagy lóvét hozó tesco lidl penny aldi meg az is volt mindig.
baszki azt hittem a zotyának írom 😅 Illetve valamiért azt gondoltam ő írta amit te írtál 😂
Na mindegy úgy szokták ezt mondani ott is jó helyen van 😅 16 kilóval majdnem vissza is dobtak pont annyi volt a határ, hogy megkezdhessem az iskolai tanulmányaimat 😅 20 évesen katonának már simán felvettek mert néhány kilóval több voltam mint 50 😅
Kövér? én? sok minden voltam már életemben, de kövér egy pillanatra se 😁 valakivel összekeversz.
Téged a 16 kilóval annak idején inkább vissza kellett volna dobni 🤣
Alacsony voltam és nem is túl okos(kezeit széttáró) Szemüveges nem voltam gyerekként bár szerintem indokolt lett volna 😅
Kövér mint te nem voltam 16 kg-os voltam első osztályban 55 kilósan nősültem 30 évesen 😅 Szopatni senki nem szopatott mert vicces jópofa közvetlen gyerek voltam pont mint most 😅
A kínaiak már megint a spájzban vannak
A MediaMarkt többsége immár az egyik legnagyobb kínai e-kereskedelmi vállalat kezébe került - Világgazdaság https://share.google/gBDDVdd3TP0Hr9Hmq
Inkább magadról mesélj, milyen voltál gyereknek?gondolom alacsony, szemüveges, nem túl okos, közepes tanuló... szerintem már akkor is téged szopatott mindenki 😄
Mint mondottam most elégge meglodult a tiger piac, egyre több jár velünk illetve ismerősök is adják veszik, aztán azokkal beszélgetek szerviz meg kereskedői tapasztalatokról. Egyiktől sincsenek elragadtatva. Pl hiányolják a motorbeszámitást is, a félévvel korábban tőlük vettet se számolják be egy ujba. Volt aki gs be számoltatta be, mert ott simán bevették és kihozott egy 1400ast. Pedig előtte a triumphnál volt ezügyben. Csak bizományosba fogadják be. A szerviz is elég gyatra, alkatrészre várni kell. Mondjuk azt a ducatinál is.
Tegyük hozzá, nem az olasz vonal érdeme.......ha marad minden a régiben, és nem a német (hanyatló) precizitással keresztezik ez se lenne vélhetően ilyen
Ebben az a truváj, apa, hogy 170 lóerős, olasz és ennek ellenére - nekem is furcsa leírni, de így van - sok megbízhatónak ítélt gyártmány is kezet csókolhatna neki.
pont ez a lényeg, a multicar többet bír mint kb bármi más
amúgy a wr-nek szét kellett volna esni 50és 100 ezer között, na de mivel japó a cucc bírja
az olasz meg az angol a nyomába se érhet 😂
A tartósság miatt nem az. Lehet marad, aztán itt lesz még 200 ezernél is........nem találok alternativát, bár a triumph tiger most felfutó ágon van, de annyira nem bejövős, de nem is szar. Viszont a hazai képviselet még mindig kritikán aluli
Te most egy multicart hasonlitasz egy q5 kategorias suvhoz.
Aki multistradat vesz nem wr-re gerjed meg a 200e km-es futasara.
De szokas szerint ugyse fogod fel a két celcsoportot.
Inkább azon aggódj, hogy a vatera, jófogás, emag is mind már külföldi multié. Az igazán nagy lóvét hozó tesco lidl penny aldi meg az is volt mindig.