Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak.
Mittonen,a passzus ezt irja,lehet kelleni fog.
Én komolyan kérdeztem, hány Ah és mekkora csúcsáramot hazudnak rá? Évekig akartam ilyet, de most a villanyautóhoz ugye... 😅
...csak sosem hittem el, ami rájuk volt írva, ezért nem vettem.
Zoli mióta átlagos? 🤣
átlag embernek erre miért van szüksége? 😅
Bikázó és power bank.
Ez tök jó de mi ez?
Ez hány hektopascált tud?
nekem bika kábelem van 50es vezetékből
avval jobban lehet verekedni mint egy ilyen zseb biszbaszzal 😆
Na,mar ilyenem is van. 😆
Laller bajban lesz... nemcsak az autójába, a hátára is kell egy tachográf 😅
Hááát a bünti tételeket nem tudom, de akkor kint vigyázz, vajon lehet-e gyalogos kmórát kapni? Vagy traffi előjelzőt? 🤔 😆
Az már kocogás 😅 Átlag 3-4 el sétálunk. Vagy 2 méteres lábaid vannak 😆
Ettől gyorsabban szoktam sétálni 😁
Naugyehogy ugye? 🤣
A szlovákoknál vigyázni kell a járdákon ezentúl mert könnyen a gyorsgyaloglás szabálysértését lehet elkövetni mivel elfogadták a törvényt mely szerint a járdákon 6km/h-val lehet maximum közlekedni még gyalogosként is. Nyilván lesznek mobil és fix sebességmérők is kapualjakban megbújva. 😆
Dehogynem, igazából ezt elég nehéz meghatározni hisz mi van ha valakinek szórakozás a bútorcipelés, klímaszerelés vagy bármi más? 😁
Setaltatom a szekrenyeim a balatonparton.
Ja,kina.Mar nem kell lopniuk,azon tul vannak,a tudas mar megvan.
Erdemes olvasni az ipset.
Sajnos mi ülünk hattal a mozinak.
https://www.facebook.com/share/1CpdEUwXTv/
Miért ne(kezeit széttáró) Mindenkinek más a fétise 😆
Meg csak nem is a sajat nevemen van.
Amugymeg a magantulaj nem szaladgalhat szabadidos tevekenysegkent szekrenyekkel?
Nem az a lényeg, hogy milyen néven van hanem, hogy épp mire használják, szabadidős tevékenységre vagy sem, de csak az országon kívül, itthon nem kell.
ismerve a magyar mentalitást lesz pár kibúvó a furgonos tacho terén, amit boldog boldogtalan kihasznál
utána be lesznek csukva a kiskapuk és majd fullra be lesz szopatva mindenki
mint pl a katával, ott is jó ha 10% maradt akinek megfelelő
Ha jól vettem ki a könyvelő szavait, nekem mint egyéni vállakozónak is a saját nevemen lesz a teherautó, a forgalmiból nem derül ki hogy vállakozás. 🤷‍♂️
De lehet félreértettem valamit 🙈
Na jo,de nekem maganszemely neven van a furgon. 🤔