Hat,csak.
Ha te elvallalod ingyen megcsinalhatnad.😂a mindent IS jobban elv menten. 🤣
Amugy a netes talalatok alapjan ervenyes tüv-el kell eredetvizsga,biztositas,muszaki szemle,elvileg mar minden vizsgabazis csinalhatja lezer jani rendelete alapjan,ebben megoszlanak a velemenyek,majd okmanyiroda,adok es egyebek oszt kapok renccamot.
Szoval ha a muszakit meg tudom oldani akkor kikerulnem a kopaszt is meg az nkh-t is.
Volt netes info hogy jo sz autoklubb is,de oda vinni kene a gepet.
Ingyen felmérem. Ha nem a munkától von el és nem kell a helyébe menni. Telefonon meglehetősen körbe lehet irni a helyzetet, és a készüléket. Nagyot tévedni innen már nem lehet, de kezdenek néhányan sportoot űzni a házhoz rángatok husz kivitelezőt mert hát az neki munkalehetőség....hát hogyne.....
én is így voltam a közjegyzőnél cegléden amikor felhívta. Mind a kettő hablatyolt, hogy ez előre nem lehet tudni mert hány oldal lesz meg ilyesmi. Az egyikből nagy nehezen ki húztam, hoy optimális esetben 87,5 től indul. Előttem volt idei kettő kiköltözési. Mondtam neki kecskeméten ugyanez 42 volt nagykőrösön 45 volt márciusban meg júniusban. Így elköszöntem. De az a sunyiság, hogy nem tudtak árat mondani már az felbosszantott.
de ingyen mér fel.(kezeit széttáró) Bort iszik vizet prédikál csak elszólta magát már kétszer is 😅
Mondjuk nálunk felmérősdi pénzkérősdinek nem volna munkája még akkor se ha a megyében nem lenne más rajta kivűl(kezeit széttáró)
se 5 se 10 se 15 se 30 ért nálam nem jön felmérni senki az tuti. Ahogy ilyet kiejt a szájján rányomom a telefont 😅
Lehet mi vagyunk itt kivételes helyzetben nálunk se festő se kőműves se napelemes se klímásnál se ablakosnál szóba se került a büdös életbe sose, hogy ezekért pénzt kérjen. Egyébként soxor a melója után csinálja a felméréseket a szaki.
Szoval iparkodj.🤣
Ha te elvallalod ingyen megcsinalhatnad.😂a mindent IS jobban elv menten. 🤣
Amugy a netes talalatok alapjan ervenyes tüv-el kell eredetvizsga,biztositas,muszaki szemle,elvileg mar minden vizsgabazis csinalhatja lezer jani rendelete alapjan,ebben megoszlanak a velemenyek,majd okmanyiroda,adok es egyebek oszt kapok renccamot.
Szoval ha a muszakit meg tudom oldani akkor kikerulnem a kopaszt is meg az nkh-t is.
Volt netes info hogy jo sz autoklubb is,de oda vinni kene a gepet.
Éppen gondoltam rád mi lehet veletek.
Na akkor előre is Boldog Karácsonyt, Kellemes Új Évet és Húsvéti ünnepeket, ha addig nem jelentkeznél be 😄
Az also.
Meg a pipi neptancos veleményét.
Mondjuk nálunk felmérősdi pénzkérősdinek nem volna munkája még akkor se ha a megyében nem lenne más rajta kivűl(kezeit széttáró)
Lehet mi vagyunk itt kivételes helyzetben nálunk se festő se kőműves se napelemes se klímásnál se ablakosnál szóba se került a büdös életbe sose, hogy ezekért pénzt kérjen. Egyébként soxor a melója után csinálja a felméréseket a szaki.