Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig anélkül elég gáznak tűnik, hogy fog előre látni több járművet ha nem ő a legmagasabb? Vagy tényleg csak vonatozás lesz előzés, haladás nem, kihajt a házból és akkor a célig csak úgy megy ahogy az épp előtte haladó ami akár lehet egy szénásszekér is 5km/h-val
Egy olvadt izzószál darabnál nagyobb wolfram még nem is volt a kezemben 😁
... igazából azt se akartam 🤣
A vicc, hogy örömmel használom az összes újdonságot és az önvezetőt is ha lesz majd rendesen működő és én ezt jelenleg abban látom amit írtam.
Rég nem járok rakott autókkal és ha szerencsém lesz többet nem is kell, de ha előzni akarok akkor ki kell látnom valahogy bár igaz, hogy sokkal bátorabb ha csak simán kimegyek oszt figyeljenek a többiek. 😁
Ja, akkor már kávézni biztos nem fogsz 🤔
ez wolfram volt? mi karcolta meg érezhetően?
lehet el kellene vinni műkörmöshöz aztán gyémánt csiszolóval tenne bele rovátkákat 😁
Biztos van ilyen,de gondolom akit ez ennyire zavar az tömegközlekedik vagy taxival megy most is,mert a lehetőség meg van rá hogy ne kelljen egy órát ingáznia.
Én így csináltam kis esztergában:
En a Hondaval megyek.
Ha hiszed, ha nem én is, de biztos van olyan, aki szívesen önvezetőre bízná magát, például aki napi egy órát ingázik forgalomban.
Amikor lábadoznátok a balesetin? 😁
Nehéz ügy, befogni se tudod igazán és megtámasztani se... én lehet, hogy inkább gravíroztatnék rá rovátkákat
Meghivnam egy kv-ra.
Hát nem tudom,én valahogy 2025ben is el tudok jutni A-ból B-be önálló döntések alapján.
Ja mennyivel jobb lenne, ha tsanyi nézne ki a kamion mögül, egy agyig rakott ford transittal... 🤣
Bőven elég volt 1920-ban, de azóta némileg több lett az ember, a jármű, a hely viszont kevesebb 🤔
nem feltétlen háztáji kellene.....
háztájit megoldanám egy fúrógép+gyémánt koronggal, de ekkor meg a különböző súly ami szopás mert tuti nem lenne egyforma
homokszórás alig érdesít
Pont erre gondoltam én is,meg kell szórni homokkal.
Kúpos anyagot elég nehézkes recézni háztáji keretek közt. Homokszóróval érdesiteni még talán.
ez egy 18ezres nyíl szett,érdemes lenne megmenteni hogy tudjam használni, ráadásul nagyon fasza kis nyíl
sajnos a balesetem óta nem tudom mozgatni rendesen a 2 középső ujjam emiatt sűrűn megcsúszik
elkezdtem újra sportolni aztán vannak nehezítések
A kényelem fontosabb lenne, mint a balesetek elkerülése? Az (szinte) ugyanaz, mint amikor a kínai ruházatos köcsög szeretne nekem a környezetvédelemről beszélni.
Ez az összeköttetés egy halott ötlet. Mi van ha napkitörés miatt nincs hálózat? Akkor is kell boldogulnia. A többiek is így gondolják, de a Tesla inkább megoldja hogy felismerjen mindent amit kell. Igen tud szabályt szegni ha kell, és tudja mikor nem kell. Az a vicc, hogy te még mindig a programozott számítógépek szintjén gondolkodsz, de a mesterséges intelligencia működése inkább az emberihez van közelebb.
Olcsóbb venni egy olyat. Egyrészt sok baszakodás és nem is lesz olyan másrészt ezen minek kinlódni
Nem elég rugalmas és ritkán lakott környékeken relatív drága is. Belvárosban oké, de külvárosban nem véletlenül szüntették meg sorban a járatokat. Nálunk pl csak reggel meg este van pár busz, aztán gyalogolj 5km-et, ha akarsz valamit.
legyen már valami értelmes dolog is
szerintetek
hogy lehetne az alsó darts nyilat úgy érdesíteni mint ahogy a felső van?
annyi a nehezítés hogy láthatóan kúpos(nem érdekel ha emiatt nem lesz szép) és wolframból van

elméletben a menetét ismerem van 2 görgő ellentétes mintával és meg van pörgetve közte az anyag