Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg ha egy szembejövő autó mögül ugrik az autó elé.Hát hogy mi fordul meg a fejében,az a videó megvan hogy kiesik egy gyalogos az útra a tesla meg úgy félrerántja hogy telibessza a szembejövőt.És igen,itt kezdődik a probléma,ő az adott probléma elhárítására hoz döntést,amivel előidéz egy másikat,arra viszont már nincs idő reagálni.
Értem,de ha egy önvezető autó kinyír egy családot,akkor kié lesz a felelősség?Illetve nem félő hogy a MI olyan döntést fog hozni amivel saját magában a legkissebb kárt okozza?Mi alapján fog döntéseket hozni?
Biztos lehecc benne, hogy egy megfelelő kamera messzebbről meglátja az út szélén befelé jövő vadat, és nem 0,8-1 mp alatt reagál, mint te, hanem 0,01 alatt, és meg se fordul a "fejében" hogy elrántsa a kormányt, és nekimenjen olyannak, amiről biztosan tudja, hogy nem OK (autó vagy fa)
Nem,inkább arra hogy megkoptak azok a reflexek.
Neked könnyű dolgod van, nem kell menned sehova, mert mindenki utál... de nem mindenki ilyen szerencsés... 🤣
Hogy mit csinál a komputer, az hamarosan megtudjuk, ha elterjed.
Hogy mit csinál a nyugger sofőr, vagy a tapasztalatlan kezdő, azt meg már tudjuk: balra rántja a kormányt, miközben áll a féken, nekiütközik a szembe jövő vétlennek, mindketten az árokba a fák közé csapódnak, közben elütik a vadat... ☹️
Kedves Barátom, most arra gondoltál, hogy én már szeretem a kényelmet? 🤣
Nézd a dolgok jó oldalát 😆
Ott van elcseszve ahol már mindegy
En a vadat igy, hogy van ido merlegelni, de az emberek donto tobbsegben osztonosen fog cselekedni. Igy mondhatom, hogy X de az agyam osztonosen majd X vagy Y cselekvesre utasitja a kezem.
Amugy volt mar cica elottem, ott volt eszem, hogy azt vasaljam ki es ne az autokereskedesbe kelljen elmennem a korhaz utan is.
Es felreertes ne legyen, nekem az ovodascsoport is kisebb ertekkel bir, mint a sajat eletem. Geciseg sokak szerint, de ez teny.
Nem jobb, csak az intelligens sofőr vélhetően életvédelemre van betanitva, és az nem feltétlen a bentülőé lesz, mert azt a belső biztonsági berendezésekre fogja bizni.
a 80 centis nyárfatörzs se jobb, a kocsi szemből meg sokkal rosszabb
a nyárfánál azért arra is van esély hogy megdob a padka vagy az árok és az oldalával csapódsz a fának úgy meg borítékolható hogy nem vesznek ki egyben a kocsiból
Viszont csak akkor veszed észre amikor már ugyis kidobod 😀
Jó kis marketing az ha egy naptár sem sikerül jól.
Nem, itthoni gyártásu marketing célokat szolgáló
Na ez az,ez lenne a következő kérdés,hogy mekkora vadnál hogy dönt.Mert ugye látni elég sok videót amin csak az első problémára reagál és ugye azt nem veszi figyelembe hogy azzal mit idéz elő.
Temus? 🤣
Nincs több lehetőség,vagy elüti vagy félrerántja de akkor frontális ütközés a szembejövővel vagy telibeveri a nyárfát.Ez a három lehetőség van.
Milyen vad? Nyul?
Sztem te nem jol nősültél🤣
Nem biztos, en is egy pillanat alatt dontottem el a nehai anyosnal, hogy ezzel en tobbet nem beszelek. Mondjuk apissal sem, es ez igy is volt az utolso 2 evben.
A vad azér optimális, mert van rá esély hogy odébb megy. Én momentán már jártam igy, szerencse is kell hizzá. De azärt nem vállalnék be egy szarvast a szélvédőn. Csunya munkát végez.
Ugye, hogy ugye. Nem is rossz otlet az alvas menet kozben.
Ettol csak egy egyszerubbet tudok, hogy ne kelljen vonatozni a kozuton a kamion mogott, az kicsit drasztikusabb. Meg kell tiltani, hogy elhagyjatok a szulovarost. Nem kell elmenni a gyerekhez, mert az is helyben hazasodik, tusko mindenhol van, autoszerelo is, viz-gaz ugy is hazhoz jon.
az emberek többsége a fát válassza. de a vad az optimális választás, az esetek többségében így van a legkevesebb sérülés, még akkor is ha az egy 300 kilós szarvas
én nem kapom el a kormány semmiért sem, simán nekimegyek bárminek maxi fékezés mellett, teljesen mindegy hogy őz vagy biciklis nyugger ugrik elém
elől van maxi védelmem máshol nincs
Fasza naptár....29 kimaradt. Szökő év van😃
Nézem reggel aztán nem értettem hogy minden más szerint ma 29 van🙂
Nyárfa......