Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon kamu szagú
Hát..., vannak kétségeim. Mert mit is mondott Murphy az elromolhatóságról?
Amúgy ha a baleset elkerülés a fő érv, a tömegközlekedés lenne a legjobb megoldás a meglátásom szerint.
a 175/80-r14 1,2-1,5 bar körül nagyon jól muzsikált évekig jártam így vele
persze a nagy kátyúknál nem ért semmit de a kis rázkódós hibákat remekül kisimította, mint pl a gáz és a szennyvíz bekötéskor átvágott aszfalt bejavításokat
Mert a sok migrált köcsög kitartása és nemváltoztató műtétek kifizetése után már nem marad lóvé a kifejlesztésre.
Régi viccben:
- dehát minden fejforma különbözik...
- eleinte..
amúgy az ellenkezésed hamar bedölne, bizonyosodna gyorsan, hogy az önvezető kevesebb balesetet okoznak, mint a humán sofőrök
Magyarországra nem /40-es gumik kellenének, hanem kb. /120-asok 🤣
Azt ne feledd, hogy nem csak az amerikaiakhoz, hanem a kínaiakhoz képest is. Magyarul minden dominális szereplőnek van már önvezető rendszere, csak az európaiaknak nincs
Hát......utána kell olvasni.
Na ez fasza volt. Mert ha egy kereszteződésben az oldalról érkezőt nem veszi észre és bumm, vagy a kifutó kutyát, az okés, na de ez...?
legfőképp úgy hogy fogalmunk nincs mit láttunk 😂
de gyanítom nem tesla és nem önvezetést
Hát ez parádés. :D
Itt van az önvezetés......ez kell a népnek,majd az autó eldönti mikor mész a fának.
http://youtu.be/frGoalySCns?si=DlgJhTRq4etNz3rk
Az kell a sok fogyatékosnak.
Én a teljes önvezetést a jelenlegi környezetben - mármint az, hogy van és lesz is emberi irányítású gépjármű - annak engedném, aki ezzel együtt vállalja, hogy a borotválás, fogászat, stb. is csak teljes robotizációval történik NÁLA.
Tehát bedugja a fejét valami gépbe, amikor kihúzza, meg van nyírva, borotválva, kifúrva-betömve a foga. És még él.
Tudom, a gép precízebb és pontosabb és nem iszik és nem álmos, tehát akkor viszont nincs baj, mehet a robotizált borotválás...
olvasva a hozzászólásokat érdemes lenne minden tesla aljára egy radart tenni és a kátyúkat is feltöltené az adatbázisba hogy ne legyen a felni szétverős önvezetés
Ez egyértelműen azért van mert a német/EU gyártók baromi nagy hátrányban vannak ezen a téren, és így próbálnak felszínen maradni. Az a bizottság aki ezt engedélyezhetné, 90%-ban az EU-s autógyártók vezetői ülnek benne. Éljen a demokrácia és jogbiztonság.
Igazából nem gond neki.
Helyi viszonyokat be kell tanítani, de már egy régebbi amerikai szoftver változat hekkelt verziója is megy nálunk egészen jó.
Persze ezt még felügyelni kell jogi okokból, meg nincs minden részlete kidolgozva, de azért elég jól megy.
http://youtu.be/ZvVDzJtHGVk

Ezért is szánalmas hogy az EU húzza az időt az engedélyezéssel, mert amcsiknál ez már 2 éve is jó volt.
Na ezt próbálja meg tetszőleges településen nálunk. 🤔 😁
akkor európában már csak 25-30 évet kell várni hogy engedélyezzék 😂
Na Tesla FSD szoftverének már van olyan változata ami felügyelet nélkül megy texasi Austin városban. (törvényesen)
http://youtu.be/F4VDi8qP8ms
Mert az még a régi fos német. Amit mi Magyarok rakunk össze az sokkal jobb hatótávú lett 😄
én gyerekként utaztam egy 3000 opel szenátorba. Arra emléxem az osztálytársam apja nagyon jókat mondott róla 😅
Meg mindig prémium főleg a renyó-toyota-peugeot kotlák láttán.😂
kicsit régebben a senator azért felsőkategóriának számított, azt nevezhetjük prémiumnak
omega már nem hozta ezt a szintet
opel 25 évvel ezelőtt sem volt prémium amikor legördült 😅