ha különálló a rendszer akkor az jó
de
pl egy wifis rendszer az függ az áramtól és függ a nettől és a szolgáltató szerverétől ami ráadásul áram függő is
itt azért van hibalehetőség bőven
ami a kocsi agyában van az meg egy rendszer, ha van áram működik ha nincs akkor nem
Ezzel nem értek egyet mármint, hogy 1 rendszer jobb mint több akár külön is működni tudó, amikor anno a metrókat leállították az pont azért volt mert 3 egymástól föggetlen fékrendszernek kell működnie ami kapcsolók szintjén meg is volt tehát külön lehetett működtetni csak hát az egészet egy computer vezérelte így ha az lefagyott akkor egyik sem működött, ugyanez itt is, ha több rendszerre kapcsolódik és abból valamelyik nem megy akkor a többire támaszkodva tovább tud menni, 1 lábon állni legfeljebb a flamingó tud sokáig. 😁
a függőségek csökkentése a lényeg
ha 3 rendszertől függ valami akkor 3x annyi a hibalehetőség mintha csak 1 rendszertől függ
ezért nem szeretem a bankkártyás fizetést se, igaz az elmúlt 5 évben csak 1x jártunk úgy hogy ki kellett szedni a zsebekből az aprót mert valamiért nem ment a lőrinc bankja rendesen
Te a voge-ról beszéltél meg a transalp-ról,én az eredeti felvetésről,a cfmoto-ról meg hozzá viszonyítva a hondáról .Nem,ez nem hiba,max félreértés.Nem,nem ugyanaz a kettő.
Nem. Én pont az ellenkezőjét mondom, bár valóban nem voltam egyértelmű.
Amiről te beszélsz az a HD térképes megoldás. Igen, ezt favorizálta mindenki.
Legjobb ilyen rendszert a Waymo használja. (VW a kanyarban sincs, legfeljebb majd akkor ha megveszi a Waymot)
Működik, de drága és korlátozott.
Tesla rendszere már megy egy ideje hálózati kapcsolat nélkül is. Felismeri, és megoldja a problémákat külső infó nélkül is. Térképet használ nyilván, hogy eltaláljon egyik helyről a másikra, de azt offline is tudja.
Épp írta az egyik amcsi ismerős hogy a fia az egyetemről valami 200mérföldről úgy ment haza parkolótól a kocsi beállóig hogy nem kellett hozzányúlnia, végig magától ment a kocsi.
Na, hát erről beszélek, ugyanazt mondjuk, enélkül NEM lehet kiengedni az utakra, vagy kommunikál minden közlekedővel adott körzeten belül vagy nem aludhatok amíg elérek johhannesburgba a petőfi utcából tehát nem alkalmas az önálló közlekedésre.
De ez hiba,csak te annyira arrogáns vagy hogy ha egyertelmu sem ismered el,ez vagy te.
.Minden kinai motormarka par eves.
Viszont ez speciel azert cserebe hogy gyartja a bmw-nek a 900 as kethengeres blokkot megkapta a technologiai transzfert is vastagon vele egyutt.Igy sokjal jobb tud lenni mint a tobbi ceg.
Pedig azok is rapid modon novekedve fejlesztenek.
Nincs itt hiba,egyszerűen nem vettem számításba azt a valamit amire azt írtad voge,már tudom hogy valami néhány éves múlttal rendelkező motormárka kínából
Majd akkor szólj ha a traffipaxra figyelmeztet. De ez pont olyan halott mint a hidrogén.
Lehet persze kommunikáció, kb. Waze szinten, de egy önvezetésnek anélkül is kell működnie, különben nem lehet önállóan kiengedni az utakra, ahogy az emberek is vezetnek ilyen infók nélkül is.
Ezért nem kéne már vezetned.Lesz ami lesz?Hát persze,mindenki tudja mi lesz,pár óra és a görög tengerbe fürdünk.Az autópálya a vezetésnél a legpihentetőbb hely.
Én nem vagyok az a nagy motor pergető, de a Voge-nál mindig azt vettem észre, hogy hopp, megint 8000...jól veszi a gázt. Nyilván nem úgy, mint egy s4 1000.
de
pl egy wifis rendszer az függ az áramtól és függ a nettől és a szolgáltató szerverétől ami ráadásul áram függő is
itt azért van hibalehetőség bőven
ami a kocsi agyában van az meg egy rendszer, ha van áram működik ha nincs akkor nem