Nekem a kamionokban nagyon jók voltak, vannak és évtizedig baj nélkül mennek vagy ha gond van akkor olcsón lehet javítani, a vicc, hogy ahol most dolgozok az webasto márkaszerviz is legalábbis régi kollégák mondták bár ma már nem biztos, de szakértelem és alkatrész még bőven akad. 😁
a kicsi 2 kw dízelkályha állítólag 1-1,4 decit eszik óránként, aztán ilyen 40 ezer környéke az ára
kár hogy nincs kisebb belőle mert ha ezek minimumon fűtenek sokkal előbb bekormozódnak
A barkas kályha amúgy is sokat eszik, óránként legalább 1l.-t vagy többet ráadásul ahogy öregszik veszélyessé is válik, egy diesel kályha sokkal jobb na meg óránként 4-5dl-t eszik és biztonságos.
olyan barkas kályhám van csak hiányzik az elektronikai rész róla
de inkább veszek egy dízel kályhát mert az kevesebb macera, idén őszig össze akarom hozni a terepjáróba a fűtést
Nekem egy jól záródó, hőszigetelt szendvicspanel garázsom van, nem fűtött, de ilyenkor, mikor kint -2 fok van, belül 5-6. Nagyon hidegnek kell tartósan lennie ahhoz, hogy bent mínuszba menjen, akkor is max. -1-2 fok... legalábbis ennél még nem mértem hidegebbet benne, mióta megvan, vagy 8 éve.
Nem fűtöm, mert kb. 150 köbméter egyterű 😁
Neha nezem a pisti szerel videoit.Az ipse finneknél vett hazat hitelbe jo dok pénzért,nem vót hozzá garazs,a tarsashazban is berelni kellett a garazssoron egyet,az is inkabb muhely volt neki.Egy csomo kocsi kinn all es van egy villanydoboz amibe bedugjak a motorfutest.
Mondjuk az ipse a vakok közt a félszemű olyan igénytelen leszarom hibbant az összes finn,hajtjak mig lekotlik a verda,ha mar szetesett csak akkor költenek a kocsira.
Mai dízel? a 20 éves Alhambra? Már a gázolaj is lefagyna benne ilyen -30-akon, ha hirtelen jön be a hideg, és még nyári gázolaj is volt a tankban. Persze friss szűrővel, karban tartott üanyag renccerrel, meg top állapotú jóféle indító akkuval elindulna, ha megvan a kompresszió, és nem egy széthajtott 300 ezret futott ócskavas.
Anno a barkas személyszállítókba volt benzinkályha és az is igen jó volt, azok a mai dieselek is ami neked van még jobbak, kis fogyasztás és nagy teljesítmény.
na ez akkor érdekes, ha 200 km-nél messzebb kell menni... ja tudom, te esténként leugrol Görögbe 😅
Egyébként bármerre megyek, 50 km-enként van gyorstöltő, akkor töltök, amikor akarok... ill. amikor kell.
Kb. -20-30 fokig használhatók a mostani lítium akkuk alapból.
kb. -50-60 fokban károsodnak.
Az LFP viszont 0 fok alatt szinte használhatatlan. DE ez nem akkor gond. Ha alatta van akkor felfűti.
Ez kb. olyan mint a dízelbe berakott motor fűtő elektromos patron, csak a villanyt kevésbé érdekli a beszívott levegő hőmérséklete és a zselésedő gázolaj 😄
-30 fokban nem sok dízel indulna be, még az újszerűek is küzdenének
benzinesek között is akadna szép számmal ami nem indulna
lfp akku simán indulna, de azért a kapacitása szerintem harmada lenne,
tölteni volna szar mert 0 fok alatt nem ajánlott, felfűteni meg elég sok energiát igényelne
szóval azért egy kisebb akkus villanyos simán elvérezne 80% akku degradáció alatt a -30 fokban
kár hogy nincs kisebb belőle mert ha ezek minimumon fűtenek sokkal előbb bekormozódnak
azt a szintet bármikor tudnám hozni
de inkább veszek egy dízel kályhát mert az kevesebb macera, idén őszig össze akarom hozni a terepjáróba a fűtést
Nem fűtöm, mert kb. 150 köbméter egyterű 😁
Mondjuk az ipse a vakok közt a félszemű olyan igénytelen leszarom hibbant az összes finn,hajtjak mig lekotlik a verda,ha mar szetesett csak akkor költenek a kocsira.
Egyébként bármerre megyek, 50 km-enként van gyorstöltő, akkor töltök, amikor akarok... ill. amikor kell.
kb. -50-60 fokban károsodnak.
Az LFP viszont 0 fok alatt szinte használhatatlan. DE ez nem akkor gond. Ha alatta van akkor felfűti.
Ez kb. olyan mint a dízelbe berakott motor fűtő elektromos patron, csak a villanyt kevésbé érdekli a beszívott levegő hőmérséklete és a zselésedő gázolaj 😄
https://youtube.com/shorts/L-U...
benzinesek között is akadna szép számmal ami nem indulna
lfp akku simán indulna, de azért a kapacitása szerintem harmada lenne,
tölteni volna szar mert 0 fok alatt nem ajánlott, felfűteni meg elég sok energiát igényelne
szóval azért egy kisebb akkus villanyos simán elvérezne 80% akku degradáció alatt a -30 fokban