Ja, úgy könnyű akkor 1000-t lenyomni éccaka, hogy félálomban épp a két csík közt tartod a verdát, oszt' lesz ami lesz, ugye, rutinból...
Én kinézem a szemem, fürkészem az út szélét, nézem a kocsi előtti teret.
Volt már úgy, hogy este jöttem haza fáradtan az M5-ön, elgondolkoztam valamin, és eccercsak látom, hogy 20 km-el később vagyok, már az országúton... b+, meg is ijedtem... 🤣 na ezt próbálom kerülni, hogy NE rutinból vezessek.
A blokk a Kawasaki Versys/ER6 motorjáról van másolva - hogy az mennyire sikerült résmentesen, azt nem tudom. De a Benelli TRK702 szintúgy ennek a khm... leszármazottja.
Olyasmi mint a vstrom csak olcsóbb viszont az igaz, hogy nem tudhatjuk mennyire lesz tartós, előző cégemnél 3-4 éve vett egy azt hiszem benellit akkori kollégám, de nem tudom mennyire kellett szerelni mert nem tartjuk a kapcsolatot.
Ezt irhatod az egybites "inkabb a huszonotevesjapan mint a fos kinai aminek szetesik,nincsalkatresz,otevmulva nemtudodeladni" mantra akadt be mert a facebook vezer dodor elmondta a tutit.
De hát oda figyelek,csak ez nem jár koncentrációval,az agy így is tökéletesen reagál.Elég látni,ha ez egy mindennapi rutin akkor az agy ezt automatikusan lereagálja,pont úgy ahogy nem mész át a piroson sem ha beszélgetsz valakivel.Még 16tonnával kéklámpával sincs szükség folyamatos koncentrációra,pedig sokkal több dologra kell figyelni,de ha már rutinból csinálja az ember akkor megy az koncentrálás nélkül is.
Most néztem a fórum miatt a cfmoto árakat, meglepett mert tényleg olcsó, a 700mt 2710000ft elég jól felszerelve, de városi vagy csak átlag motorozásra való kisebb ccm-ek már 2 milla alatt is találhatók.
No, csak kezdődik a központosítás ezért őgy tűnik mégis biztonságos és akár dinamikus is lehet az önvezetés, de anélkül is segítség lesz a jövőben: https://uzletem.hu/mobilitas/v...
Hát ilyen lett a piac.......megkezdte a keeway aztán most meg törnek előre a középkategóriában.Elég jol felszereltek jol is néznek ki, tartósságra leszek kíváncsi. Alkatrész elvileg van hozzájuk, egyik faszi is most vett egy CFmoto 800-at, egy métert nem ment még vele de akciós volt és agyonig felszerelt. A harmadikon találtam egy nejm használt irodában :) aztán meg lett a tulaj is, beszélgettem vele és pont ez volt a vásárlásra ösztönző hogy olcsóbb és szerinte jó, mert utánna olvasott. Szóval mondjuk a gyereknek ha arra kerülne a sor, én is inkább azt mondanám inkább egy uj cfmoto, mint egy három éves huszezret futott honda vagy ilyesmi.
A kommentelő géniusz valami 50 valamennyi ezerrel vette es beletett 30 e akarhanyat.Most van benne 90e.valamenny.
Erre verte a mellét.
A masik meg sirdogal hogy eladna a varaderojat,de nincs ra kereslet mer tesznek hozza egymillat es vesznek kinait.
A tobbi meg vigasztalja hogy ja mert az egy batát busz olyan nehez.
Lehet nincs akkora kattintasszama es emiatt indit egy kampanyt amivel hergeli a nepet,lehet lesz polo is belole a shopban mint a visegradibol.
Nekem meg feljon a dodor kinai motor ellenes kampánya,ami mostmar atment egymas hergelesebe.
Komikus ahogy egymast nyaljak fel a kommentelők hogy 30 eves vfr-el 10 ev alatt mentek 30e ret es milyen tartós,bezzeg a neten latott kinai random mert tipust nem tudja kinai motor az ismeros battyanak a fia altal hajtva megkotlott.
A voge kicsit erosebb meg 3 kiloval nehezebb.Ez nem 30 kiloval nehezebb,de legalabb 5 loval erősebb.