Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fura lenne,nert raneztem a voge 800dsx rally 95 ló 9000 nel es 213 kilo a transalp meg 92 ló 9500 on meg 75 Nm 210 kg.

A voge kicsit erosebb meg 3 kiloval nehezebb.Ez nem 30 kiloval nehezebb,de legalabb 5 loval erősebb.
Ja, úgy könnyű akkor 1000-t lenyomni éccaka, hogy félálomban épp a két csík közt tartod a verdát, oszt' lesz ami lesz, ugye, rutinból...
Én kinézem a szemem, fürkészem az út szélét, nézem a kocsi előtti teret.
Volt már úgy, hogy este jöttem haza fáradtan az M5-ön, elgondolkoztam valamin, és eccercsak látom, hogy 20 km-el később vagyok, már az országúton... b+, meg is ijedtem... 🤣 na ezt próbálom kerülni, hogy NE rutinból vezessek.
A blokk a Kawasaki Versys/ER6 motorjáról van másolva - hogy az mennyire sikerült résmentesen, azt nem tudom. De a Benelli TRK702 szintúgy ennek a khm... leszármazottja.
Azért egy 30kilóval könnyebb és 25lóerővel erősebb,nagyon nem mindegy,és ez még mindig nem túl acélos,főleg két személlyel.
Ami pont annyi mint a transalp loereje,es a sulya is annyi.
A motorok tobbsege meg siman alkalmas arra amire valo,kozlekedni.
Aztán rájön az ember hogy az a lóerő kevés arra amire az a motor való lenne.
No igen, az ár nagy vonzerő tud lenni.
Olyasmi mint a vstrom csak olcsóbb viszont az igaz, hogy nem tudhatjuk mennyire lesz tartós, előző cégemnél 3-4 éve vett egy azt hiszem benellit akkori kollégám, de nem tudom mennyire kellett szerelni mert nem tartjuk a kapcsolatot.
3,6 ert meg egy Voge 800dsx rally-t.
Ehhez kb hasonlo fapados transalp 750 4,3 tol indul.
Aztán kapsz érte egy semmirevaló motort,nehéz ,viszont legalább gyenge
Ezt irhatod az egybites "inkabb a huszonotevesjapan mint a fos kinai aminek szetesik,nincsalkatresz,otevmulva nemtudodeladni" mantra akadt be mert a facebook vezer dodor elmondta a tutit.
De hát oda figyelek,csak ez nem jár koncentrációval,az agy így is tökéletesen reagál.Elég látni,ha ez egy mindennapi rutin akkor az agy ezt automatikusan lereagálja,pont úgy ahogy nem mész át a piroson sem ha beszélgetsz valakivel.Még 16tonnával kéklámpával sincs szükség folyamatos koncentrációra,pedig sokkal több dologra kell figyelni,de ha már rutinból csinálja az ember akkor megy az koncentrálás nélkül is.
Most néztem a fórum miatt a cfmoto árakat, meglepett mert tényleg olcsó, a 700mt 2710000ft elég jól felszerelve, de városi vagy csak átlag motorozásra való kisebb ccm-ek már 2 milla alatt is találhatók.
10-15 éves öreg fosokat 2-3 milláért akarnak eladni... persze hogy épp eszű ember inkább újat vesz garanciával
Igazából egy helyen készül,kínában,de ktm tervezés,ktm licenc
azok nagyon okosak, még azt is megmondták láttatlanban hogy nekem már sosem lesz ikertestvérem
Brit tudósok? 🤣
Azt nem, de egy kritikus pillanatban elég, ha csak egy másodperccel később reagálsz amiatt, mert nem figyeltél oda teljesen..
No, csak kezdődik a központosítás ezért őgy tűnik mégis biztonságos és akár dinamikus is lehet az önvezetés, de anélkül is segítség lesz a jövőben: https://uzletem.hu/mobilitas/v...
inkább a ktmben cfmoto 🤣
Cfmoto 800-ban ktm blokk van.Egyébként ott komoly tervek vannak,27-ben be akarnak szálni a wsbk-ba,illetve a moto3 és moto2-be már most is van cfmoto.
Hát ilyen lett a piac.......megkezdte a keeway aztán most meg törnek előre a középkategóriában.Elég jol felszereltek jol is néznek ki, tartósságra leszek kíváncsi. Alkatrész elvileg van hozzájuk, egyik faszi is most vett egy CFmoto 800-at, egy métert nem ment még vele de akciós volt és agyonig felszerelt. A harmadikon találtam egy nejm használt irodában :) aztán meg lett a tulaj is, beszélgettem vele és pont ez volt a vásárlásra ösztönző hogy olcsóbb és szerinte jó, mert utánna olvasott. Szóval mondjuk a gyereknek ha arra kerülne a sor, én is inkább azt mondanám inkább egy uj cfmoto, mint egy három éves huszezret futott honda vagy ilyesmi.
A kommentelő géniusz valami 50 valamennyi ezerrel vette es beletett 30 e akarhanyat.Most van benne 90e.valamenny.
Erre verte a mellét.
A masik meg sirdogal hogy eladna a varaderojat,de nincs ra kereslet mer tesznek hozza egymillat es vesznek kinait.
A tobbi meg vigasztalja hogy ja mert az egy batát busz olyan nehez.
Lehet nincs akkora kattintasszama es emiatt indit egy kampanyt amivel hergeli a nepet,lehet lesz polo is belole a shopban mint a visegradibol.
Miket nem nézel... egyébként a vfr kimondottan tartós gép, bár a tiz év alatt 30ezer elég nevetséges :)
Nekem meg feljon a dodor kinai motor ellenes kampánya,ami mostmar atment egymas hergelesebe.
Komikus ahogy egymast nyaljak fel a kommentelők hogy 30 eves vfr-el 10 ev alatt mentek 30e ret es milyen tartós,bezzeg a neten latott kinai random mert tipust nem tudja kinai motor az ismeros battyanak a fia altal hajtva megkotlott.