Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drága dolgokat vettem már az aliról (50-120 eFt) de a csomagolással még sose volt gond... igazából az olcsókkal se, belebasszák puffizacskóba, abban nem szokott semmi baja lenni.
Soha nem kell a postaládába rakniuk, mindig felhívnak előtte ha jönnek. Ha nem vagyok otthon, akkor találkozunk valahol a városban és átveszem.
A legnagyobb zökkenő hogy a futár szarik bele es beirja hogy nem voltam ott,es következő nap ujra kell kihoznia.
sérült termék eddig egy volt egy telefon tartó törötten érkezett, persze a kínai szart rá meg az ali is
de a doboz/ csomag nyomott repedt ragasztott minden volt eddig
legutóbb egy 2 centivel szélesebb doboz jött mint a postaláda rése, de azért belegyűrte a futár 🤣
Ez viszont megérett a cserére.
Egy serultet se kaptam alitol.
gondolom lengyelbe nagyobb tételbe megy és nem dugdossák be mindenféle maradék helyekre
aliról nem sok csomag jött még ami teljesen szűz volt, pedig párszáz rendelés volt az elmúlt 10 évben
Ja hat vegulis tuti kimeletesebb egy kina-lengyel-raktar-magyar szallitas,mint egy kina-magyar.
Ja nem.....
amúgy furák ezek a led tévék mert a régieknél kiégett pár led és foltos volt a kép, a nem túl régieknél meg inkább kékül a fehér szín
na majd kiderül
aliról egy ezressel olcsóbb de az még bonyolultabb szállítási procedúra, gondolom ugyanaz a kínai cucc csal lengyel raktárból jön
Be van csomagolva,mivel tudjak hogy törekeny jol szoktak.
én onnan veszem a kutyatápot vagy 5 éve, telefont is vettem meg pár kisebb kacatot, az oldallal nincs gond
az a kérdéses hogy egy ilyen érzékeny dolog hogy vészeli át a több országon túli szállítást.......
Most rendeltem onnan futopadot valakinek, mar DPD-s visszaigazolas is jott nyomkov. szammal.
Mivel ez kicsit eMag jellegu oldal, sok elado van fent, szoval lehetnek elteresek. Gyanitom a csalok ki vannak baszva idoben. Ennek az eladonak 98.4%-os az ertekelese
50-50%
https://allegro.hu/termek/led-...
mennyi esély lehet arra hogy egy ilyen csomag egyben megérkezzen?
anyós tévéje bekékült ki kellene cserélne ezeket a led baszásokat benne
Kádár jani bácsi szerény volt, az nem járt külföldre, az ő vadász területe itt volt a fél megye, derekegyháza és fábián körüli területen, ami ma egykori pártársa, farkassanyi fideszes kezében van 😁
Így viszont már érthető, hogy nálatok a szafari parkban miért néger a zebra. 😁
11-szer? Akkor szerintem ő maga volt Kádár János 😄
én egy embert ismerek aki vadász volt és nem volt hithű pártkatona
a tsz-ben volt vegyszer raktáros
ott durván megszedte magát aztán gondolom a pénz minden kaput nyitott
bár afrikai út nem volt
Ez egyszerű kérdés 😄 jó komcsi elvtárs volt, aztán mikor jött a rendszerváltás, privatizáltak, áttették a vagyont ebbe-abba.... többet ismertem, amelyik játékgépes lett.
Elfelejted, hogy én ott voltam 89-ben, nem a homokot szórtam a játszótéren, mint te 🤣 láttam, hogy mennek a dolgok. B+, akinek nem volt jó kapcsolata, annak fegyvere se lehetett akkoriban, meg kurvasok fölösleges lóvé is kellett... ilyen hobbikat csak olajszőkítők meg játékgépesek engedtek meg maguknak, meg azok akik loptak maguknak valamit a komcsi érában, aztán eladták, mikor jött a piac gazdaság.
Az én zsebemben mindig kotorászol, de azt sose mesélted el, neked középkorodra miből lett több 100 milliós vagyonod... ja biztos a rongyos boltból 🤣
Na a másik kretén. Te faszkalap a nagyapáimat nullázták nem édesapámat. Bár nagyapáim is mind felálltak.
Akkor fater melyik volt szerinted? Elvtárs vagy játékgépes? Mivel ugye ez a kettő mehetett csak afrikába vadászni Édesapám 11 szer volt. Elkezdte 98 ba és abbahagyta amíg életkora és egészsége engedte. Akkor te beteg állat szerinted helyi párt tikár volt vagy egyenesen az elnöki tanács elnöke?
nem akartam már írni hogy akit lenulláztak nem mentek afrikába vadászni.......
csak akkor ha (általában sunyi)pártkatonák voltak
Afrikába vadászgatni csak a jó elvtársak jártak... rendszerváltás után meg a játékgépesek.
Fel kell hekkelni egy muskátli dron-ra.🤣
egy időben én is nézegettem, a 130 kezdő még nem is érdekelne de a havi díj egész sok
nekem elég lenne havi 5giga is mondjuk 2 ezerért, a lőrinc net ettől olcsóbb de a csatornaparton sok helyen olyan csiga hogy a viber üzenet is néha késik 40 percet
amióta nincs 3g azóta szopás van, az nem hibázott csak egy szektorban a parton