Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem nekem lesz rokon gyereknek, csak én voltam a puskás a családban és nekem kellene megvenni
de ilyet még csak a filmekben láttam, neten van sokféle de többnyire 20as sínhez, de ezek olyan gagyiknak hatnak
pl ez is ilyen 2 pálcás cuccnak néz ki: https://ferfiakjatekboltja.hu/...
Most nézem, van 11-es is.
https://www.aliexpress.com/ite...
Airsoftos kínaik nem drágák. Vagy hazai airsoft boltban, vagy aliexpress.
15-ért vettem az Aliról, és bírja a 9 mm-es pisztolyt... azt ugye tudod, hogy nem nagyít? Vector Optics néven találod, de van 100 fajta. Nem linkelem az enyém, azzal nem mész semmire, mert Weawer sínre való, ill. lapos talpú.
11-es sínre van valami értelmes red dot 50 ezer alatt? legjobb lenne 30ig de szerintem olyan nem nagyon van
játék puskára kellene max 50 méterig
nekem ez a pirospont kiesett az életemből, én mindig a távcsőben hittem
Igen, lehet, aztán majd megnézem a nem gyökereket a Kontrássy-közben.
Mert amúgy ez is olyanféle volt.
Lehet hogy olyan a munkakörnyezet hogy csak a gyökerek maradnak ott.
Hát, az "új" energetikusi munkakört betölteni szándékozó jelölt egy napig bírta a kurva anyját. Ma már be sem jött dolgozni, igaz, legalább nem is szólt...
Most ilyen idoben lazan...
epp egy linux gepet szerelek, nincs ekezetem 😁 csak kiprobaltam, van-e net 😁
130-as tempónál meg gondolom 25felett
Hülyeséget beszélsz, mint általában... nem érdekel a teszted, én nem -30 fokban élek, hanem 0 fok körül, ott pedig a fogyasztásom 20-22 kW, ami az év többi 10 hónapjában 15 kW szokott lenni. Ennyit kell számolgatnom mindössze...
...de télen, ha latyakos jegesek az utak, nem taposom és nem előzök meg mindenkit, hanem nyugiba megyek a sorban, akkor csak 18-20 😁
a teslában óránként olyan 1% a fűtés, van benne kemping mód aztán csak fűt
és ez nem a nyári akku kapacitáshoz van mérve 0 fok alatt lett tesztelve
szóval a fűtés elhanyagolható
Ezt konkrétan nem én szoktam mondani.De látod neked is számolgatnod kell hogy mennyivel nő a fogyasztás.Nagy mínuszokba lefeleződik, fűtés 30% fogyasztás többlet,mi marad?
alig találtam olyan terepjárót amiben nincs bőr ülés, ebben a típusban többnyire bőr van
az egy katasztrófa nem is értem ki és miért találta ki

a hatótáv meg olyan hogy aki okos annak nem megy télen kevesebbet 30%-al, hanem nyáron megy többet 30%-al mint ami szükséges
épp most akar venni haver asszonykájának valami villany lomot ami elmegy 60km távot, mondtam neki vegyen olyat ami télen elmegy 100km full fűtéssel, aztán avval el tud mászkálni 4-5 évig amíg a kisebbik gyerek is kinövi az ovit, azért vicces hogy egy kecskemét nagyságú városban napi 40-50km távolt el tud mászkálni egy nő akinek kb 0 dolga van a háztartáson kívül
Te mondod mindig, hogy kabátban ülnek az EV-sek, mert plusz a fűtés... és amikor mondom, hogy nem számolom, akkor nem hiszed el...
pedig tudom, kb. 30%-al nő a téli fogyim, de bekalkulálom, így nem lep meg.
Nálam sokat megy az ülésfűtés, azt kapcsolom be először, mert az fél perc múlva érezhetően melegít, és bőrülés ugye, az meg télen hideg, nyáron meg meleg ☹️
A plusz költségek számolgatása az ev tulajok szokása.Én meg Sosem szoktam vacogni.Van fűtés,használom.Mondjuk az is tény hogy ülésfűtés is van,de én még soha nem használtam.
Akkor az alhambrában is vacogsz télen vagy fűtesz és vállalod a plusz költséget? mint egy villanyautóban? 😁
Ja,és tényleg úgy gondolod hogy sóherság van,ezért építettek be egy kályhát nagyobb radiátor helyett?Okos elmélet.
Csak jelzem hogy az alhambrába kettő is van.Az a baj hogy megint tapasztalat nélkül beszélsz.Kevés a hulkadékhő,ezáltql minél nagyobb a radiátor méginkább kevesebb lesz a hőfok.Mégegszer leírom,ugyanaz a motor egy golfot egy passatot képes jól kifűteni de egy alhambrát nem,illetve arra is képes csak lassan.Ezért van hogy kieg.fűtés is a hűtőfolyadék hőmérsékletét figyeli és nem megy folyamatosan,csak akkor ha visszahülne.
van ott hulladékhő bőven csak sóherek rendes méretű radiátort betenni azért nem fűt rendesen
Hát nem tudod,ismerősnek van ilyen 9 személyes ducatoja,abba is van kieg.fűtés.Na meg aztán ez a tény is csak a vw oldalára billenti a mérleget,jobb a motor,hatékony,kevesebb a hulladék hő.
Ugyanaz a motor,seicento?
9 szemelyes buszt befut.
Tuti lattal olyat,nem seicento.
Akartam?Én kérdeztem hogy azt is fűtöd-e.Mert hogy egy ducato utastere nagyjából annyi mint egy fiat seicento utastere,azt egy gyertyával ki lehet fűteni.Szóval azért nem véletlen hogy ugyanaz a motor egy passatba meleget csinál de egy alhambrába kevés ezért kiegészítő fűtésre van szükség,már ha azt akarjuk hogy a hátsó sorba is jó idő legyen.
Te akartad futeni.