Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah nem lett világvége se?
Önvetető autók ellen......A MI jelen formájában nem hoz helyettem meghatározó döntéseket.
Nekem 95, akkor nyitottuk a Pannon GSM irodát a városunkban. Én választottam számot, 44-00-22 😁 sokáig megvolt.
Ott vannak rajta a betűk, baszod... 😁 de, lehetett írni, volt ilyenem is.
Nézd az jó oldalát: elütni hajlandó lesz! 🤣
Nekem alsóban volt cigó osztálytársam, nem volt vele baj, de nem szerettük, mert kicsit erőszakos volt, és ő volt a legmagasabbb és a legerősebb...mostani eszemmel már tudom, hogy azért, mert min. 3 évvel idősebb volt mindenkinél, és az iq-ja is cigó átlag volt😁
Állítólag a chatgpt-t egyszer meg kellett szervizelni, mert ki akarta irtani a homárokat 😁 hát ez van, ha valaki a kvázi névtelen internetes dumákból tanul... 🤣
Akkor jól eltaláltam múltkor, hogy az öreged jó elvtárs volt... 🤔
Igaz, ész se kell hozzá, hisz te is sofőr vagy 😁 koncentrálni akkor minek? Akár a féccbukot is nézhetjük közben... 🤣
Fura, hogy pont te az MI segítségével érvelsz... miközben az önvezető izék ellen vagy 🤔
Bléd csak azon izgul, hogy kibaxxák a jó kis alibi állásából, mert megszűnik a sofőr munkakör 😁 ráadásul a sorompó is automata lesz, így mehet, amerre lát 🤣
ha ezt megteszi akkor tényleg elkezd gondolkodni, egy arcfelismerő sw kell csak hozzá meg hozzáférés a banki adatokhoz és a rendőrségi büntetési bejegyzésekhez
Látom a használtautón a hirdetést,eladó garázsban tartott megkímélt rasszista autó,cserét beszámítok,buzi gyűlölő autó előnyben.
Dehogynem, csak előre elkéri a fuvardíjat 😅
Ja, részletre, én is és rohadt drága volt, de megérte, 75000-et fizettem be és utána havi 3600 3 vagy 4 évig ez már nem tiszta na meg a számla ami igen jelentős volt, több mint most 1 telóra korlátlan mindennel. Ellenben míg előtte havi 80-90000 volt a bevétel már a következő hónapban 400000 körül alakult és nem nagyon esett le jó sokiáig amíg a többiek nagyrésze is nem vett, nekem az irodában 3.-ként volt mobil amit akkor még titkolni kellett mert a fuvariroda (city teher) tiltotta.
Nekem 94 júniusában, az első telszámomat 6 éve hagytam fel a 2. még a mai napig megvan és az 95-ös.
Szerintem jóval hamarabb volt 6 szám, gyerekkoromban is volt teló és 6 szám volt amire a mai napig emlékszem és az szerintem analóg volt még akkor is amikor telközpontok akkujaival dolgoztam a 80-as évek közepén.
Nem volt az már akkora menőség. Csak van aki abba a hitbe volt. Meglepő módon nekem is 96 őszétől van mobilom, ugyanazzal a hivószámmal. Nem tölt el büszkeség valahogy. Mondjuk én magamnak vettem, akkor még részletre adta a pannon gsm. Haver még 60as fél aktatáskányi telefonnal mászkált, az körülményesebb volt.
96-97 nem emlékszem pontosan, üzlethez kellett ezen hívtak, én szerintem havi 5 percet se hívtam rajta
haver vette annak a nevén volt aztán amikor lejárt a hűség utána el is lett adva mert kurva drága volt nem hozott annyi pluszt amibe került
2000-ben meg a 3210 lett de az már feltöltőkártyásan, fél pestet végigjártam mire lett 3600 forintos kártyával
ennek már jóval kevesebb volt már az üzemeltetési költsége
Máá akkor is menő voltál ! Mikor volt az első mobilod ? Nekem 1996 októberben !
nekem ilyen volt az első, ez már tudott fogadni sms-t de írni még nem
aztán utána a 3210 volt jó sokáig
30 éve ? Igen 96-ban kaptam az első mobilomat 30. szülinapomra egy Ericson GH-198-at , ami használtan 30eFt volt , Pestre felkellett menni a Westel-be hogy adjanak számot , ami szintén 30eFt volt , a mai napig az a számom , ill. elétettek egy 9-est ! Nem tegnap volt ! 😉
nálunk a dugdosós lett lecserélve
előtte tekerős volt, megtekerted felvette a hölgy és kérted a 4es számot és összehozott vele
ezután nagy ugrás volt a tárcsázós, de az még analóg volt, a csipogós jóval később lett, ekkor az 5 számjegy helyett 6 számjegy lett a telefonszám is
Dehogynem, gyűjtőhelyekre. 🙄
Azért nem csak tapasztalati úton terjed hanem nagyobbrészt tanult, miért van mondjuk egy feketével, aboriginállal, dél-amerikai indiánnal meg még másokkal is ellenérzésünk úgy, hogy még csak nem is találkozunk velük? Mert ezt tanuljuk innen onnan és később már vallott dolog lesz belőle hisz nincs más tapasztalatunk és ezért lett a MI rasszista mert ezt több helyen "olvasta" mint az ellenkezőjét.