Fura de amúgy az északi országokban is szeretik a villanyautókat a hatótáv csökkenés ellenére, mert simán kényelmes. http://youtu.be/lL9zveDz8H0?si=EVUmOjfgwHZ57jK8
Akinek csak boltba járni kell,annak bármelyik jó.Ja,előbb-utóbb tankolni kell a dizelt a villanyt meg tölteni,csak a villanyt előbb a dizelt meg utóbb.
Persze hogy nem adnék érte pénzt,nekem túl nagy szükségem nincs rá,általában sok rövid távot megyek,így neki sem vetkőzök.Ha messze megyek akkor meg megint nem kell.Ez meg egyébként nem vw dízel jelenség,hanem általánosságban dizel jelenség
A folszvágen dizeleknek annyira keves a hulladékhő amit termel hogy hidegben varosban egyszeruen fel se melegszik,ezert epitik be a motorfutest.
Ha tobb pénzt adsz akkor muködik allva,taviranyitoval is,meg gondolom raadja a ventillátort.
Az első tulaj fizetett erte pénzt hogy legyen.
Blődi tuti nem adna pluszt,az alap meg mindegyikben bennevan.
opel mindig kint állt sose volt gondja, tizenéve volt pár napig -18-20 fok akkor kicsit lassabban tekert de pöccre indult
éjszakás hetünk vol akkor a vasas cégnél, jópár kocsi ott maradt mert hiába tekertették nem indult
többdége fosadék dízel volt
A legjobban szereplő csökkent közel a felére,mi lehet a legrosszabb?Gondolom idővel azért ez a probléma is megoldódik,de ez most nagyon gatyán hangzik.
Egyébként az engem is meglepett, hogy ilyen szélsőséges hidegben felére csökken, de továbbra is úgy gondolom, hogy minket az nem érint... ezen az égövön már nem lesz -10 fok se, ha meg igen, akkor legfeljebb nem megyek sehova 🤣
Tc?Ott van a kínai oldál,rá lehet menni,el lehet olvasni.Érdekes,mindenhol azt olvasni hogy a kínai mérés közelebb áll a valósághoz mint bármelyik másik.De hát azt már régóta tudjuk hogy ha valami negatívba hozza az általad preferált dolgot,az csak baromság lehet.De tulajdonképpen mindegy is mihez viszonyítunk,mert az hogy a hidegben a legjobban szereplő is csak a gyár által megadott érték alig több mint a felét tudja,az szégyen.
A covidot te aztán végképp engedd el,amennyi faszságot össze hadováltál,inkább jobb ha sunnyogsz mint eddig.
Nem túlzás,hanem egyszerűen a kiegészítő fűtés nem állófűtés.A kiegészítő fűtés csak akkor megy ha 7fok alatt van és jár a motor,ez a motorhőmérsékletet figyeli,az állófűtés ugyanezt csinálja plusz akkor is megy ha nem jár a motor,időzíthető,távolról vezérelhető.egyébként 5kw a kályha.
debrecen kb 250 km 70%-ról hazajött úgy hogy még tizenpár % maradt aztán olyen 0 fok körül volt egész nap
ha lett volna -15 fok akkor kecskeméten tolt bolna bele egy kicsit úgy jön haza szóval nem egy nagy dolog
a benzinessel se járta volna meg oda-vissza tankolás nélkül
szóval ez még mindig annak para akinek nincs.....
A céges Transporterben is pont arra jó hogy hátul ne fagyjon meg senki, de minden fűtést maxra tekerve sem komfortos.
A Ford Rangernek is több idő kell a bemelegedéshez, mint hogy kiérnénk a helyszínre. Azt is lehet indítani messziről de mivel mélygarázsban parkol, ennek nem szoktak örülni.
Amúgy pont erről a kiegészítő izérről beszéltem, ezt álló fűtésnek nevezni azért túlzás
Igazad van, sohasem ismertem igazán a vw group-e termékeit, nem volt soha és nem is lesz nekem asszem. Erről csak ők tehetnek, nem gyártanak megfizethető hátsókerekes autót
Skoda120-ba én egy fürdőszoba melegítőt raktam be mechanikus időzítő órával. Akkor még volt tél és hó, de így reggel melóba már a leolvadt bemelegített kocsi várt 😁 de azért egyszerűbb az ha nem kell hosszabbítót használni és nem kerreg egy órát az ablak alatt a dízel, vagy kormol a webastó
http://youtu.be/lL9zveDz8H0?si=EVUmOjfgwHZ57jK8