Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ez van. Jelenleg ez a legjobb és legolcsóbb, valamint a legkisebb méretű is a műholdas net piacon, de azért a GSM hálózat áraival és kis méretével ez sem versenyképes. De arra jó hogy tényleg mindenhol van vele széles sávú net, akkor is ha a ruszkik kilőtték a GSM tornyot.
https://starlink.com/hu
130volt a műholdvevő, 17ezer a havidíj amikor használom. De ha csak fix helyre kéne, akkor 11ezerből is kijön, de én a kocsiban használom.
Kéne egy topcase a motorra, és akkor arra is fel tudnám szerelni.
Nekem van, csak igazi, mert ez valami kamu szar.
Ez egy 4G/5G mobil router. Ehhez kell SIM.
ha ilyen lenne nekem már régen lenne 😁
https://www.emag.hu/hordozhato...(HU:_Without_Whoop!)_Shopping_Ads_-_3P_No_sales_-_Servers_and_Networking_-_H%C3%A1l%C3%B3zatok_%C3%A9s_megfigyel%C5%91_rendszerek&utm_content=117265965988&gad_source=1&gad_campaignid=11095931910&gbraid=0AAAAADKsiyGkC39iES5P6r_Nw6sRkSB0r&gclid=CjwKCAiA09jKBhB9EiwAgB8l-PvUVl32pjkY2s1aD9nOB9MtDIQQQNBQkrJshxVRIK7a0puvmMkEqBoCUaIQAvD_BwE
Volt már valakinek kalandja ilyen sim kártya nélküli hordozható WiFi router, korlátlan műholdas internet, kütyüvel ? 🤔
En hercsegelésnek hivom.
A jövőt nem látom.
👍
Én idén már elindítottam a Yamaha robogómat ! 😉
ekecselést szerettél volna írni ? 🤔
Még? Mondjuk messze az este és addig bármi történhet. 😅
Kezdjuk az évet egy fasza hercsegelésel.😀
Ugyanitt elado megkimelt hornet blokk,bontva nem volt iden.🤣
Akkor ja. 😁
Boldogulj Évet kívánok!
addigra már 5 éve nem élt velünk fater.(kezeit széttáró) Nekem az egész családom mélységesen utálta a kommunistákat. Anyai és apai ágon is elvettek mindent az 50-es évekbe. Birtokokat, családi házakat. Szóval nem jó felé keresgélsz...
B.U.É.K.?
nekem is a második számom van. mondjuk számhordozással már nem nagy kunszt
én egy erkszonnal kezdtem és használom a mai napig is 😅
nem baszki az ini azért lett rasszista mert egy 400 házas településen lakik kiskőrös mellett ahol 380 házban cigány lakik. Elég közeli tapasztalatai vannak. 😅
hát reméljük. 😅 Meg hát minek is vinné? Nekik a vezetés a vérükben van 😅
ez inkább orifon
meg vettem jó drágán egy motorola 5200-t
ja 95 tavaszán a pannon 5ezerért adta a sim-kártyát akkor vettem én is az első számomat :húsz 383779
Má semmi nem a régi ! 🤗