Én mindent fényképezek, amit otthon csinálok. Amit utoljára eladtam motort, a vevőnek ez volt az első nagymotorja, előtte valami 125-össel csapatott, előtte nap este szétszedtem a két első féknyerget és gyárira nyaltam ki, így aludtam jól.
Amikor jön a vevő, vagy ha kéri, előtte elküldöm neki az összes fényképet, hogy mikor mit cseréltem vagy javítottam, vagy bármi. És ez eddig működött is. soha, egyszer sem kérdeztek bele a karbantartásba, nem próbáltak meg belezavarni. Mondjuk nem is tudtak volna.
Én pl. MINDIG felhúzom a kesztyűt, mert az üzemanyaggal összekent pisztoly egy dolog, de a tököm akarja egy cigány vagy egy fertőző buzeráns után tapogatni a ... bármit is. Boltban sem tolok kocsit meg kosarat, csak amikor nagyon-nagyon muszáj.
A céges autókat is kesztyűben vezetem, kivéve ha a VIP-autó a jussom. A mutter kórházban volt most, ott is könyökkel nyomtam mindent. Persze, lehet mondani, hogy milyen is vagyok már, de javaslom, egyszer valahogyan nézzétek meg, hogy hányan használják a wc-t kézmosás nélkül, és nem hiszem, hogy a női jobb lenne. Boltban sem veszem le a legszélső semmit, mindig a sorban a hátrébb lévőt veszem ki.
Volt néhány éve. Megtankolok a kúton. Fizetek beülök az autóba elindulok. Volt olyan büdös gázolaj szag az autóba azt hittem megpusztulok. Megállok, körbejárom az autót alánézek nem e folyik valahonnan a gázolaj. Kinyitom a motorteret semmi (kezeit széttáró) Hazaérek még mindig a gázolajszag. Aztán rájöttem a munkáscipőm lett tiszta gázolaj gondolom valami balfasz előttem mellétankolt én meg nem vettem észre azt beleléptem a gázolaj pocsolyàba. Cipőt beleraktam egy nejlonba lekötöttem azt úgy dobtam a kukába a gumiszőnyeget kivettem lemostam egy fél kanna tisztabenzinnel majd áztattam pár napot misószeres vízbe. A fülkében még egy hét múltán is olyan szag volt mintha darus tátrában ülnék 😆 Szóval van kockázata a dízeltankolásnak 😅
az is lehet, nem tudom az okát, csak azt sejtettem hogy a retkes kesztyűkkel összebasszák
de kurvára nem tetszett hogy egész éjjel a gázolajszagot éreztem a kezemen
Nem azért amiért gondolod hanem mert a gázolaj nem párolog el mint a benzin ezért a hulladék pisztolyok amik eresztenek mindenhol a dieselnél szuykosak míg a benzinnél tisztábbak maradnak.
baszki
sose tankoltam gázolajat előtte, honnan a fenéből kellett volna tudni hogy össze van baszva a pisztoly???
benzint is évente 1x tankoltam 20 évig.....
most már tudom hogy a dízelesek buzik, húzok is kesztyűt tankolás előtt, 3000ft volt egy 100as csomag xl kesztyű úgy kellett meghozatni mert nem volt ekkora méretben
Mondjuk a madarasnal 90% hogy gazolajos leszek,de baszki,azert van kinn a muanyagkesztyu.Vagy ha nincs egy pairtorlo,csak agyban kell ott lenni.
Villanyducato meg kizart.
Hát, németben összepancsolják azok is, de egyszer lett dzsuvás a kezem, ebből megtanultam, hogyan kell dízelt tankolni. Egyébként németben már sok helyen van olyan kútoszlop, ahol a dízelnél meg kell nyomni egy gombot, ha teherautót tankolsz. Gondolom, ez nem a kamionoknak van, hanem inkabb a kisebb teherautóknak, amiknek azért nagyobb a tankja 50-60 liternél.
Amikor jön a vevő, vagy ha kéri, előtte elküldöm neki az összes fényképet, hogy mikor mit cseréltem vagy javítottam, vagy bármi. És ez eddig működött is. soha, egyszer sem kérdeztek bele a karbantartásba, nem próbáltak meg belezavarni. Mondjuk nem is tudtak volna.
A céges autókat is kesztyűben vezetem, kivéve ha a VIP-autó a jussom. A mutter kórházban volt most, ott is könyökkel nyomtam mindent. Persze, lehet mondani, hogy milyen is vagyok már, de javaslom, egyszer valahogyan nézzétek meg, hogy hányan használják a wc-t kézmosás nélkül, és nem hiszem, hogy a női jobb lenne. Boltban sem veszem le a legszélső semmit, mindig a sorban a hátrébb lévőt veszem ki.
azért ez jó nagy stressz volt ám 😆
https://www.fiat.hu/profession...
de kurvára nem tetszett hogy egész éjjel a gázolajszagot éreztem a kezemen
sose tankoltam gázolajat előtte, honnan a fenéből kellett volna tudni hogy össze van baszva a pisztoly???
benzint is évente 1x tankoltam 20 évig.....
most már tudom hogy a dízelesek buzik, húzok is kesztyűt tankolás előtt, 3000ft volt egy 100as csomag xl kesztyű úgy kellett meghozatni mert nem volt ekkora méretben
Villanyducato meg kizart.
https://motocat.wordpress.com/...