Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egész orgiás neve van 😅
Sátrazást kinőttem 18 évesen 🤣 ma már más az igény, legyen jó ágy, hűtöszekrény, terasz, ahol lehet este ücsörögni pár pohár bor mellett, meg saját klotyó meg fürdőszoba..
de hova mész onnan? a part mindenütt ugyanolyan, Zadart is meg lehet gyorsan unni, meg az ilyen tömeg helyeket (mint pl. Zadar óváros) mi már kerüljük inkább
mi meg az ősszel olaszba egy ilyen kempingben hédereltünk
Nekünk 70e körül/éjszaka, de ez 2 főre apartman, reggeli+vacsorával étteremben.
Megőrülnék, ha 4 családdal kéne menni 🤣 nálunk családi meg baráti nyaralás az kettő dolog, szigorúan. A családi régen 4 személyes volt, jópár éve 2-es, idén lehet, lesz egy 7 személyes is - ha ilyen sokan megyünk, mi is egész házat bérelünk inkább, kell min. 3 szoba.
nekem ha 20 métert kell mennem a vízig akkor már nem tetszik a buli
legutóbb amikor a balaton parton sátraztunk volt egy kis szél aztán a hullámverés elért a sátorig......
szerencsére fasza 2 rétegű a sátor aztán nem ázott be oldalról sem
előtte pár nap sátor se volt akkor nem jósolt szelet
a csóró pecás így alszik
Nekünk a szállás egy kiinduási bázis. Bejártuk már a 100 km-es körzetet. nem csak a seggünkön ülünk spec én jobban szeretek jönni-menni mint pancsikálni(kezeit széttáró)
inkább az a lényeg, hogy beltengerként baromi meleg a vize. El szoktunk járni pag-ra vir-re meg még jó néhány helyre de a nyitott tengerek mind sokkal hidegebbek. A nyár közepén rendesen szokni kell a vizet, mert sokkal hidegebb mint muslincán. Ott fogod magad azt besétálsz. Búvárkodsz meg óránként kimégy meginni egy korsó sört(kezeit széttáró)
Meg itten tankolunk 😅
hát nem drága.120 ezer 7 éjszaka. Szlovákiába most télre dupla enni volt és az se volt drága.
Úgy tudom idén megint oda megyünk(fejét fogó) Na nem baj egyébként minden nap valahol 100 km-re strandolunk a szállástól 🤣
Én 2 nap kibérelem a 130 lovas barát azt nekem az az élmény meg az esti berúgások. Napi 17 ezere jön ki a szállás ennyiből a vacsi sincs meg 😅 idén elfoglaljuk az egészet 4 családdal megyünk 🤣
az lesz az(meghajlós)
Hát én az utóbbi 10 évben nem voltam olyan szálláson ami 100 méternél messzebb lett volna a vízhez.. azér megy oda az ember, a tenger miatt nem? Ha kilométerekre van akkor az már mit ér?
Pipi inkabb a bebaszva fetrenges birja voizparton,lehet a gyerek szereti a kacsausztatot.
Az a tó akkora mint a velencei-tó... ezért leautozik odáig? ennyi erővel a kádban is fürödhetnek sós vízben
Ahogy nezem a terkepet egy csatornaval van osszrkotve az a sos vizű tó.
Es ja,az ár nala szamit.
De szerintem starigrad-paklenyica vagy fel a parton mindenhol ugyanennyi lehet.
Ami esetleg szampont meg hogy a kepek alapjan nem hirtelen melyul az a tavacska.
Lehetséges, emlékszem hogy régen linkelt pipi, hogy oda ment a beltengerre 😁
Tuti ott volt olcsóbb szállás 🤣
A maslenyica ertelmezhető,mert azon a hidon mész at zadarba.
menjen az közel a parthoz aki fürödni szeret 😅
valami maslencia vagy maslenyica vagy mi a tököm
Lehet... csak pipi lehet olyan spurgeci, hogy lemegy az adriára úgy, hogy 10 kilométerre van a parthoz
Szerintem Murvica.
Ezt a muslincát nem tudom értelmezni
na most néztem mert hamarosan aktuálissá válik a vásárlása. Szerintem ilyesmi összeg lehetett tavaly is(gondolkodós)
Mondjuk 3 vagy 4 éve ugyanez 42 ezer volt(szemeit körbeforgató) Csak lehet azóta több lett a yacht és több üzemanyag kell nekik(gondolkodós)
hat és fél óra alatt muslincán vagyok a családdal kőrösről egy pihenővel kerek 700 km. Az itthon 4 km ami nem gyorsforgalmi. Éjszaka megyünk és nincs forgalom.
én is megveszem az évest bár ebbe qrvák is benne lennének mert már nem emléxem pontosan de a dobozra 80-90 ezer az éves(kezeit széttáró)