Sátrazást kinőttem 18 évesen 🤣 ma már más az igény, legyen jó ágy, hűtöszekrény, terasz, ahol lehet este ücsörögni pár pohár bor mellett, meg saját klotyó meg fürdőszoba..
de hova mész onnan? a part mindenütt ugyanolyan, Zadart is meg lehet gyorsan unni, meg az ilyen tömeg helyeket (mint pl. Zadar óváros) mi már kerüljük inkább
Nekünk 70e körül/éjszaka, de ez 2 főre apartman, reggeli+vacsorával étteremben.
Megőrülnék, ha 4 családdal kéne menni 🤣 nálunk családi meg baráti nyaralás az kettő dolog, szigorúan. A családi régen 4 személyes volt, jópár éve 2-es, idén lehet, lesz egy 7 személyes is - ha ilyen sokan megyünk, mi is egész házat bérelünk inkább, kell min. 3 szoba.
nekem ha 20 métert kell mennem a vízig akkor már nem tetszik a buli
legutóbb amikor a balaton parton sátraztunk volt egy kis szél aztán a hullámverés elért a sátorig......
szerencsére fasza 2 rétegű a sátor aztán nem ázott be oldalról sem
előtte pár nap sátor se volt akkor nem jósolt szelet
a csóró pecás így alszik
Nekünk a szállás egy kiinduási bázis. Bejártuk már a 100 km-es körzetet. nem csak a seggünkön ülünk spec én jobban szeretek jönni-menni mint pancsikálni(kezeit széttáró)
inkább az a lényeg, hogy beltengerként baromi meleg a vize. El szoktunk járni pag-ra vir-re meg még jó néhány helyre de a nyitott tengerek mind sokkal hidegebbek. A nyár közepén rendesen szokni kell a vizet, mert sokkal hidegebb mint muslincán. Ott fogod magad azt besétálsz. Búvárkodsz meg óránként kimégy meginni egy korsó sört(kezeit széttáró)
hát nem drága.120 ezer 7 éjszaka. Szlovákiába most télre dupla enni volt és az se volt drága.
Úgy tudom idén megint oda megyünk(fejét fogó) Na nem baj egyébként minden nap valahol 100 km-re strandolunk a szállástól 🤣
Én 2 nap kibérelem a 130 lovas barát azt nekem az az élmény meg az esti berúgások. Napi 17 ezere jön ki a szállás ennyiből a vacsi sincs meg 😅 idén elfoglaljuk az egészet 4 családdal megyünk 🤣
Hát én az utóbbi 10 évben nem voltam olyan szálláson ami 100 méternél messzebb lett volna a vízhez.. azér megy oda az ember, a tenger miatt nem? Ha kilométerekre van akkor az már mit ér?
Ahogy nezem a terkepet egy csatornaval van osszrkotve az a sos vizű tó.
Es ja,az ár nala szamit.
De szerintem starigrad-paklenyica vagy fel a parton mindenhol ugyanennyi lehet.
Ami esetleg szampont meg hogy a kepek alapjan nem hirtelen melyul az a tavacska.
na most néztem mert hamarosan aktuálissá válik a vásárlása. Szerintem ilyesmi összeg lehetett tavaly is(gondolkodós)
Mondjuk 3 vagy 4 éve ugyanez 42 ezer volt(szemeit körbeforgató) Csak lehet azóta több lett a yacht és több üzemanyag kell nekik(gondolkodós)
hat és fél óra alatt muslincán vagyok a családdal kőrösről egy pihenővel kerek 700 km. Az itthon 4 km ami nem gyorsforgalmi. Éjszaka megyünk és nincs forgalom.
Megőrülnék, ha 4 családdal kéne menni 🤣 nálunk családi meg baráti nyaralás az kettő dolog, szigorúan. A családi régen 4 személyes volt, jópár éve 2-es, idén lehet, lesz egy 7 személyes is - ha ilyen sokan megyünk, mi is egész házat bérelünk inkább, kell min. 3 szoba.
legutóbb amikor a balaton parton sátraztunk volt egy kis szél aztán a hullámverés elért a sátorig......
szerencsére fasza 2 rétegű a sátor aztán nem ázott be oldalról sem
előtte pár nap sátor se volt akkor nem jósolt szelet
a csóró pecás így alszik
Úgy tudom idén megint oda megyünk(fejét fogó) Na nem baj egyébként minden nap valahol 100 km-re strandolunk a szállástól 🤣
Én 2 nap kibérelem a 130 lovas barát azt nekem az az élmény meg az esti berúgások. Napi 17 ezere jön ki a szállás ennyiből a vacsi sincs meg 😅 idén elfoglaljuk az egészet 4 családdal megyünk 🤣
Es ja,az ár nala szamit.
De szerintem starigrad-paklenyica vagy fel a parton mindenhol ugyanennyi lehet.
Ami esetleg szampont meg hogy a kepek alapjan nem hirtelen melyul az a tavacska.
Tuti ott volt olcsóbb szállás 🤣
Mondjuk 3 vagy 4 éve ugyanez 42 ezer volt(szemeit körbeforgató) Csak lehet azóta több lett a yacht és több üzemanyag kell nekik(gondolkodós)