Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nektek jó mert teli van reptér dögökkel, mindig van mit sütögetni 😁
Nekem nincs kajám, mert csak azt eszem amivel dolgozom. De ne aggódj, elég nagy az az antenna, sok galamb szarral, jut neked is bőven 😄
Az ALE-9 nem a tied,en meg a te kajadat vennem el.Az fincsi lehet.🤣
szaros antenna tuti jobban csúszna lefelé 😂
Az sem kevésbé lenne vicces, ha a sarok kanapé helyett az ALE-9 antennát kezdenéd rágcsálni 🤣
De ha ez boldoggá tesz, tudok neked vinni néhány friss ropogós dipól elemet 😝
Majd elveszem az antennamosóktol. 🤣
Ilyeneket csinálunk mi is azzal a különbséggel, hogy víznézés közben vedeljük a szeszt és mindennap elkenjük a szánkat 😅
Az😅 Ha csak az ehetnek halat aki megfogja magának akkor az az éves 2 kilós halfogyasztás/fő ami jelenleg van az lecsökkenne 2 dekára 😅
Egész biztosan 😆 Ha csak magamat nézem tekintve azt, hogy vagy 25 éve nem vittem haza halat és ezalatt a 25 év alatt mennyit költöttem pecára akkor átszámolva 10 dkg ponty kb. 1 kg vagu marha hús árával lenne egyenlő 😅
nem érted a peca lényegét
a halász azért megy a vízhez/vízre hogy halat fogjon hiszen ebből él
a horgász azértbmeg a vízhez hogy ne legyen otthon
persze ezt lehetne bot nélkül is csak akkor hülyén nézne ki hogy ott ülsz a parton csak úgy egész nap
pl tihanynál régen bedobtuk a cuccor amikor odamentünk aztá. 3-5 nap múlva kiszedtük még csali se volt rajta mindezt azért hogy ne jöjjön mellénk senki mi meg néztük a vizet
Bebaszna ha csak azt ennél amit fogsz...bútorokkal nem laknál jól 😅
A füstölt lazac a kedvencem... nem, nem fogtam még egyet se 🤣
A sült hekk is jöhet, meg az olajos konzervek is. Az adrián halászoktól vett friss apró halat grilleztünk.
Életemben nem horgásztam még egyetlen percet sem.
Mindig szánalommal nézem a Tiszán, amikor kitelepülnek egész délutánra két-három bottal, és nem fognak egyetlen halat sem 🤣
Az a legallja.
az semmi
én ismerek olyat aki nem fog mégis eszi
Ha nem eszek halat nem fogom meg.
nem eszek halat, max évente 1x karácsonykor egy kis halászlét
az se érdekel mennyi halat fogok
jelenleg azért van csatorna peca mert ismeretségi körben kb 3 ember van aki fogott itt 10+ pontyot és egyet ismerek aki 15+ fogott nekem meg már volt egy 20+is meg egy csomó 12-15 közti
szóval igazándiból ez érdekel, az sem számít ha egész évben 3 halat fogok csak legen közte olyan legalább egy ami nagyobb mint az ismerősöknek
a kocsit nem kell számítani mert a terepjárót mindig el lehet adni annyiért mint vettem ha megőrzöm az állapotát, aztán az az évi 900-1000km nem nagyon rongálja
a többi meg kb 150-180/év ebbem minden benne van engedély, üzemanyag, bojli stbstb
Nagybanin olcsobb a hal mint a felszerelés, pecakocsi.
régebben vittem egy kuka zsákot erre ment a habszivacs aztán pár takaró és jónapot
motorozáskor takaró helyett hálózsák és a hálózsák tartóba téptem füvet meg falevelet aztán az volt a párna
én utáltam mindig cuccolni

pecán is van elkészítve napi 2x3 előke meg egy marék bojli kis zacsiba aztán ennyi a felszerelés
ha kint vagyok 3-4-5 napot akkor viszek csak fűzőtűt meg ilyen kacatokat de abból is csak annyit ami a kabát zsebbe elfér
ez mind van otthon, szóval ha kényelem kell akkor fekszek a kanapén
a peca az teljesen más, itt az a cél minél olcsóbban minél nagyobb halat fogni
sok pénzért mindenki tud nagy dögöket fogni még akár sokat is
haverék mindig hívnak hogy mennek merenye, gyékényes, zalafasztudja hová meg mittudoménmerre, de az engem nem vonz, itt még a pipi félék is tudnak halat fogni akár naponta 6-8 vagy több darabot is a 10+ méretben
bár abban igazad van hogy ahogy vénül az ember a sátor kerül háttérbe, már én is inkább a kocsiba alszok nem a gazba, de nem azért mert nem szeretem hanem mert alig tudok onnan felkelni, ha lent fekszek valamiért robot mozgásom lesz percekig
nem volt szó 1 sátorról. Mindenki alszik a sajátjában 😅
Bár én mostanság nyáron pecázok felállítom ugyan a sátrat de többnyire azért ha esne az eső akkor be tudja vackolni. Én többnyire kint bivakolok.(kezeit széttáró)
Mi lehet? Pont ugyan ez 😆 Ha nagy nehezen sikerül valahol asztalt találni a vacsihoz akkor elkölthetjük zadar óvárósában az átlag drága éttermi ár kb. másfélszereséért 😅 De elmondhatjuk, hogy naplemente nézés után zadar óvárosában vacsoráztunk(meghajlós) ja a parkolódíjat tavalytól kivezették. Szóval azt a 7 eurót megspóroltam a parkolón amit otthagytam borravalóként 😂
Ú, ilyen gusztustalan dologra még gondolni se akarok (te+Ini egy sátorban 🤣)
Zadart már 10 éve is elkerültük, mi lehet ott most... 😁 de Rovinj se sokkal jobb, talán több a parkoló, bár elég drága. Ez a kép aug 31, az már ott utószezon, de azért még lézengtek a kikötőben este 9-kor 😁
klotyó, fürdő, hűtőszekrény terasz-ok van saját. Én ettől függetlenül lehet inkább ini mellett sátraznék a csatornaparton 😄
szerintem idén megyek negyedszer zadarba. Én is unom.(szemeit körbeforgató) De ahogy az alkesz haver mondaná családnak élek(kezeit széttáró) ott nekem az egyetlen izgalom már csak a parkolóhely keresés majd naplemente nézés után a parkolóhelyről kiállás 😅 Múltkor 10 perces műsor volt a nej irányítgatott a telefon fényével olyan jobbról balról hátulról azok az 1-1 miliméterek-ek voltak festéktől-festékig 😅