hát ez szentigaz(meghajlós) Ezen eszmefuttatás alapján akkor én dzsambó dzsettel fogl járni? 😅
Pelenkát szerintem te is kb. annyit cserélhettél mint én 😅 Mondtam erre a kérdésre nem válaszolj költői volt 😅
meg kellett csinálni azt a gyereket, aztán etetni itatni szaros pekenkákat cserélgetni
Aztán még egy csomó minden egyéb feladatok és költségek
a tesla ára tuti ráment legalább 1x mire megvette
szóval van részem benne elég sok.....
meg aztán ő is használja a biciklim szóval én is a kocsit 😆
Bazd+ egy villanyt akarsz egy szívó V8-hoz hasonlítgatni ? Te jó ember ! Mikor 60l-t evett százon , akkor maxi nyomatékon autóztam a városba , addig pörgött a 275-ös gumi , míg le nem szálltam a gázpedálról , és a piros lámpánál 90km/h-val várakoztam ! A motor meg úgy üvöltött mint a vadszamár ! Egy ijen autót hasonlítasz elektromoshoz ? És azt is elhiszem , hogy egy amerikai izom nem ér annyit sem mint egy Tesla kerék , de én 100Tesla közül is egy V8-ast választanék ! leginkább egy Challenger Hellcaet-et ! 😉
mondjuk ebben verhetetlen a villany, mert ha izmozol akkor se eszik 30kwh felett ami azért még mindig kb 2ezer forint otthoni töltéssel az meg olyan költség amivel egy mopedautó jár....
A Pontiacnak meg a hátsóhídjára volt felfogatva egy-egy nyúlvány mindkét oldalon . A nyúlvány végén gumikorong , ami a küszöb feléig ért , és padlógáznál megtámasztotta a küszöböt alul , így nem csavarta el a kasznit ! Az enyém is berepesztette a tetőlemezt az ajtónyilás sarkánál jobb-baloldalon 2-3cm-t ! 😉 Pedig az enyémben a legkisebb V8 volt a 305qbikincses motor ! 😇
azért ez nem csavargatja mert elől hátul hajt, mindenféle elektronikával szabályozva
de poénnak jó
én nem vagyok egy autóbuzi, mert a limlomokkal is jól elvagyok, de ez a villanyos gyösz olyat gyorsul hogy alig kapok levegőt aztán azért ez tetszik
És nem mondtál vele hülyeséget , a Pontiac elcsavargatta a kasztnit , és az ajtóréseknél a tetőnél lett miatta mindkét oldalon repedés a lemezbe.Volt rá megoldás , egy nyúlvány a küszöb alatt , ami két gumipogácsával megtámasztotta a küszöböt alul , így nem csavarodott a kasztni ! 😉
amilyen puritán a beltér ahhoz képest az az 1mm illesztési eltérés már semmit se jelent
amúgy meg be lehet állítani ismerősnek a hátsó csomagtartója állt furán újonnan, aztán vitte szervizbe megcsinálták neki pontosra ingyen
a g astra az f astrához képest is egy foshalom, szóval kár összehasonlítani bármivel is
újnak se mindig pontosak az illesztések
miénknek se lehetne azt a mérő baszást végighúzni a résekbe mert itt-ott fennakadna
de mit számít ez amikor a lóerő úgy is csavarja a kasztnit 😂
Régen bent volt a Barkasban a duplarugós Slavia, aztán hullottak a nyulak a napi ellenőrző körutakon. Radarban megnyúzták, bepácolták, azt másnap volt nyúlpaprikás 😅 Manapság meg akkor nagy a biztonság ebben a fene nag, demokráciában, hogy egy csúzlit sem lehet bevinni.
Pelenkát szerintem te is kb. annyit cserélhettél mint én 😅 Mondtam erre a kérdésre nem válaszolj költői volt 😅