Momdjuk ez az automata jobban vált mint én, elég amatőr megközlítés........az automata kényelmi megoldás, nem jobb megoldás. Én pl kimondottan rühellem, amikor pláne autópályán visszaváltogat mert kicsit a gázra léptem, manuallal meg simán visszaváltás nélkül is tudná kevesebb kopással és kevesebb üzemanyaggal. A cx5ön legalább volt manual pozició, kihuztam oda és nem váltogatott feleslegesen. Ezen azt már lespórolták....
Valahogy ez még sosem következett be.Na meg aztán gyerekekkel a boltba nem ez lesz a legnagyobb probléma.Aztán a másik,ha te megtörlöd a gyerek orrát utána ugyanúgy megfogsz mindent.
Nem csak ott. Ahol használva van, az üzemanyag és szervizköltségek is számottevő spórolás, a villanyosoknak járó céges kedvezmények és támogatásokkal meg nem is kérdés.
Ez jogos, de nem ez volt a kérdés, hanen hogy már VAN.
420km WLTP meg már használható is.
Az 55perc töltés ami miatt hosszabb útra alkalmatlan ez. De itt a helyi kiszállításoknál rendben van. Itt már gyakorlatilag minden futárcég villanyossal jár.
Jó hogy mondod,csak az olyan kisebb logiszitkai cegek mint a hungapharma,teva,meg a phoenix pharma amiket naponta latok gödöllőn es hat elég csöves cégek azzal a par szaz napi szallitojarmuvel egyik sem villanyos furgonnal jarnak.
Talan a gls-nek van egyedul par trolija.Ki erti ezt.
Akkor fordítsd meg amit írt a te elmélkedéseddel. Egy jól menő amszterdami fuvaros vállalkozót hasonlítasz egy szerencsétlen lepattant gödőllői bútorboltossal(kezeit széttáró) El kell fogadni ami egy gödöllői bútorboltosnak felesleges és egyébként is megfizethetetlen addig egy amszterdami maszek gyógyszerszállítónak meg nélkülözhetetlen. Legyen akár hol is az az amszterdam bár szerintem a 90-es években még jártam is ott ha ott van az a manőken pisilős kisfiú 😅
Jogos amit ír, csak teljesen hülyeség, mert egy vadi új villanyost hasonlít össze egy szétkendácsolt 20 éves szarral...
Nyilván hogy neki nem térülne meg a havi négy fuvar bútorral soha a villanyos, de például ha valaki árut terít amszterdam belvárosában, annak igen, mert az öreg pusztulattal oda be se hajthatna.
szerintem ti tésanyival együtt nevelkedtetek 😅 Még az is lehet, hogy mostohatestvérek voltatok. 🤣 50 év alatt elég sok kilincset megfogtam már legalább annyit mint öreg qrva faszt. Sose lett semmi bajom 😅 Szerintem nektek kevesebb munkot kellene nézni meg több vitamint enni 😅
nekem a villany nem annyira jó de az asszonynak tökéletes. isibe elvinni az üszköt, műkörmöshöz eljárni esetleg a környező agglomerizációba eljárni, hétvégente 300 kilométeren beül elkirándulgatni kiváló. A világ végére is el lehet vele menni csak akkor kintről kell tölteni azért meg pont annyit kellene fizetni mintha egy lom passzátot tankolnák.(kezeit széttáró) Az én méretű autóba amelyik elvisz 1,3 tonnát 5 köbméter raktérrel az még gyenge lábakon áll és valószinűtlenül drága. Egyébként ha fele árban adnák elgondolkoznék rajta de 20 +-ért erősnek érzem az árát. nem tudom miért árazzák ezeket így olyan mintha nem is akarnák igazán eladni(kezeit széttáró)
Ehhez képest, hogy te meg elgondolkoztál egy villany id-én át elég nevetséges. 😅 Minden esetre ha véletlenül veszel egyet igaz nincs dolgom veszprémpe de meglátogatlak azt olyat beverek, hogy besza-behugy lesz neked. 🤣
igazából szoktam vigyázni a szúnyogírtó használatánál is. Aztán fene tudja mit éreznek vagy mit nem azok a redvás halak(kezeit széttáró) Szemük szájuk van mint az embernek szóval valamennyit látnak meg enni tudnak. De se fülük se orruk szaglósejtekkel csak két lyuk a helyén szóval nincs kizárva, hogy lófaszt sem éreznek az egészből(kezeit széttáró)
automata váltó kurva jó amíg jó, ha kopik akkor a mostani sok sebességes elég drága tud lenni már csak a kopások miatti szerviznél is hiba nélkül
olajcserék se olcsók
szóval a csóróknak kézi váltó való 200 ezrenként olajcsere pár tízezerért aztán megy tovább a világ végéig meg vissza
Meg mindig,ár egy dizelest 10-11 milla közt veszik,az elaktromos 19-25 milla.
Ezenkivul varosi forgalomra optimalitalva 2-300 km a hatotav,ja,nekem meg kell 120 albucskéig mennem.Az nem fog kijonni ugy hogy nwm kell lalknom wgy töltesre.
Nomeg lofasz km megyek.Gyakorlatilag soha nem terul meg.A rozsdas lom eddig kb 5 ev alatt tsnkolassal egyutt ha 2,5-3 millioban van sokat mondok.
Hoz havi 100-120e-ret,ez aprobb fuvarokkal kp,meg egy arubeszallitas amin kb 40-50 ezret nem kell kiadnom egy körert.Ebbol jön ki az hogy a jargany eltartja magat,meg hoz plusz pénzt.Annyit nem hogy egy sofőtőrt eltartson.
Azt meg hogy alljon benne 18 millio tényleg kizart.Noncs annyim,a hitelt meg nem fedezne a bevetel.
A manuális váltó való a balfaszoknak... 😄akik olyan hülyék, hogy azt hiszik, jobban váltanak, mint az automata 🤣
.... vagy csak nem volt még automata BMW-jük...
Nekem ugy is jo.
420km WLTP meg már használható is.
Az 55perc töltés ami miatt hosszabb útra alkalmatlan ez. De itt a helyi kiszállításoknál rendben van. Itt már gyakorlatilag minden futárcég villanyossal jár.
Talan a gls-nek van egyedul par trolija.Ki erti ezt.
Nyilván hogy neki nem térülne meg a havi négy fuvar bútorral soha a villanyos, de például ha valaki árut terít amszterdam belvárosában, annak igen, mert az öreg pusztulattal oda be se hajthatna.
Ehhez képest, hogy te meg elgondolkoztál egy villany id-én át elég nevetséges. 😅 Minden esetre ha véletlenül veszel egyet igaz nincs dolgom veszprémpe de meglátogatlak azt olyat beverek, hogy besza-behugy lesz neked. 🤣
olajcserék se olcsók
szóval a csóróknak kézi váltó való 200 ezrenként olajcsere pár tízezerért aztán megy tovább a világ végéig meg vissza
Ezenkivul varosi forgalomra optimalitalva 2-300 km a hatotav,ja,nekem meg kell 120 albucskéig mennem.Az nem fog kijonni ugy hogy nwm kell lalknom wgy töltesre.
Nomeg lofasz km megyek.Gyakorlatilag soha nem terul meg.A rozsdas lom eddig kb 5 ev alatt tsnkolassal egyutt ha 2,5-3 millioban van sokat mondok.
Hoz havi 100-120e-ret,ez aprobb fuvarokkal kp,meg egy arubeszallitas amin kb 40-50 ezret nem kell kiadnom egy körert.Ebbol jön ki az hogy a jargany eltartja magat,meg hoz plusz pénzt.Annyit nem hogy egy sofőtőrt eltartson.
Azt meg hogy alljon benne 18 millio tényleg kizart.Noncs annyim,a hitelt meg nem fedezne a bevetel.
.... vagy csak nem volt még automata BMW-jük...