Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megvan! a sok birka ismerősöd miatt nem tudok haladni 😃 16-ban mentem arra először, szinte üres volt a pálya...
Én egyszer voltam,többször nem tervezem.De elég sok ismerősöm van akik már jó régóta járnak,akik Isztriát vagy kvarner öblöt célozzák meg azoknak a 90%-a arra megy,és akkor még ott van aki megy tovább az okaszokhoz.
Sok éve járok arra, mostanában jellemző a tömeg... de biztos a horvátországba járást is jobban tudod, bár állításod szerint sose mész oda 😁
Pont ugyanezt mondja a birka rád is aki szintén arra megy.
Februárig kimaxolom a tavalyi egy megyeit.😂
Én két megyével elvoltam, meg évi 3-4 tíznapossal - igaz, az most már közel annyi, mint az évi 😅 de bosszantana, ha megvenném az évest, és nem használnám ki... csak befizetem lőrincnek, és még Andikából se kapok fél órát se 🤣
gyerek már évek óta megveszi az évest akkor is ha nem nagyon kell, mert nem kell baszakodni ha épp úgy adódik
kb egy bebaszós este ára kurvák nélkül az éves matrica, szóval nem egy nagy összeg
Ezért megyek Szlovénián át, de sajna erre már sok birka rájött, úgyhogy soxor van dugó Ljubljanánál.
Az az M1 vonalára jó, 15 rugó, sztem olyat veszek a sima pesti helyett. Ha csak 1x kell az M1-en végigmenni idén, már akkor megéri... a 10 napos 6900 lenne, akkor már...
horvátországban ennyi pénzért mégy egy szakaszt egyszer 😅
Van valami kombinált ami pesttől győrig mindenre jó és olcsóbbra jön ki
Épp matrica vásárlásban vagyok.. érdekesség: a Veszprém megye éves 7190 Ft... az ezzel igénybe vehető szakasz össz. 18 (!) km. Hogy a qrvaannyát nem rakja telibe a mocskos pézéhes banda...
Jaaaa... 😀
nem nekem kell baszki
havernak kell aki futkos vele jó sokat jellemzően rövidtávokon, de ezért már volt olyan hogy meg se jött székesfehérvárról de már küldték lakitelekre
de van hogy 15+ indítással megy 30km amikor kecskeméten végigjár 5-10 boltot valami kacatért

nekem ha a pecás kocsi 100km menne el az is bőven elég lenne, elméleti síkon, gyakorlatilag nem mert akkor avval hűtenék-fűtenék egész éjjel szóval mégis kell a nagy akku
Azért egy furgonnál ami általában munkaeszköz,nem éppen szerencsés ha útközben 200km-enként tölteni kell fél,egy órát.
Megveszed mert arra vágysz Nem igaz?
Csatorna partra nem elég? Ha meg messzebb mész legfeljebb töltőd útközben. ne legyél már "1000 km egy seggel blődi" 😁
Nem vágyok rá, megveszem... érdekes dolgok vannak, pl. okt. közepén egyszercsak megjött ota frissítéssel a magyar hangvezérlés, MI funkcióval...
Persze nem sok szükségem van rá de legalább érzem, hogy folyamatosan foglalkoznak vele, javítják.
de nem pár éves berlingó árában...... sőt még az új árában se
nézegettük anno hogy olyan 10 milla felé lehetett volna céges támogatásra villanyos dobozost venni, ennyiért simán megvette volna azt a 420as hatótávost mert az 300 tuti tud egy töltéssel még télen is, de a 200 kurvára karcsú mert van szinte minden héten hosszútáv is
Toyotának már vannak WLTP 420km-es furgonjai 110kWh-s akkuval. Ezzel már hihető is.
dobozosba nemigen van még használható villanyos, újonnan is 200km körüli az elméleti hatótáv
Látod,te új technikára vágysz,én inkább megbízhatóra.
Nem tudok mit mondani havernak volt 2 generáció ezekből a berlingókból egyiknek sem volt sose baja egész igénymentes volt. Az előző 1;4 szívó a másik amit a mai napig használ 1;6 szivó. Újonnan vette mind a kettőt. Szerintem a szomszédod belefutott egy gyári hibás modellbe.
Én emlékszem hogy mondtuk... villanyautó ✌️
Hát mikor 5-6 éves egy autó - én inkább eladom... akkor még adnak pénzt érte.
Másrészt új technika új autóban van 😁