Neharagudj, de teljesen balfaszok vagytok, a fatökű kéri meg plánr, az csak azért ir ilyen faszságot mert a kovid idején is fosta az agymenését, amiért most naponta kéne szivlapáttal fejbe baszni többször is, ugyanigy a villany hájpolásával is minden szar ami nem villannyal megy. Tőbbnyire pár perc alatt megvagyok a telitankkal ami 50-60 liter körül van, és igen ritkán kell várnom egy autónál többre. Gázolajos meg sose volt a kezem, mer ugye a nagyautókkal nem ugyanazon a kutfejen tankolnak, sose lenne a tankjuk tele a kispisztollyal. A személyautósok meg nem mancsolják össze a pisztolyt.
Nekem nem szokott ilyen kelleni Az amperszag hamar lekopik 😄
Simán a pisztoly fogástól lett büdös a kezem. Ráadásul ez olyan, hogy még a tanksapkát sem kell levenni.
nem azért mert balfasz vagyok és rám folyik
a töltőpisztoly volt full gázolajos, gondolom a furgonosok meg a kamionosok kesztyűben fogdossák és az a full retek minden
nem is gondoltam a kesztyűre mert benzinnél sosem jártam így, hiába mostam meg a kezem a kúton lévő ablakmosós vízbe nem hozta le, kint a parton is mosogattam párszor amíg a kanna víz tartott
A kamiont is sikerülni szokott gázolajszennyezéstől mentesen megtankolni pedig a pisztolyok tényleg szarok szoktak lenni viszont némely kúton van, de ha nincs nekem van eldobható nylon kesztyűm arra meg vigyázok, hogy ne csöpögjön rám. 🙃
Hogy ti mit bénáztok.....,érdekes nálunk az asszonynak is sikerül anélkül hogy gázolajos lenne a keze.Nem mellesleg már minden valamire való kúton van egyszer használatos kesztyű.
én is jártam így azóta gumikesztyűt használok, ráadásul pecázni mentem aztán volt 5 liter vizem kézmosásra
amennyit tankolok 10 évig kitart a 100 darabos kesztyű 😁
amúgy a féktisztító 95% lehozza a gázolajszagot csak cefet mód szárítja a kezet, de utána a kézkrám elviszi azt a maradék 5% szagot is
aki önszántából dízel kocsit vesz a mind hülye, én kényszerből vettem mert bár van benzines kivitel ebből a terepjáróból de még senki se látott olyat
Céges Ford Rangert tankoltam. A tankolás megvolt 5 perc alatt, de 30 percig tartott mire sorra kerültem. És még délután is büdös gázolajos volt a kezem, hiába mostam. Szopás ez a dízeles élet, nem is értem hogy bírják az emberek ezt a szenvedést, miközben a kocsim reggelre 100% volt ma is, bemelegítve az utasteret.
Nem tudom mennyit fizettem,nem is igazán érdekel.Pipi,te vagy a leghülyébb mind közül,elmondod hogy hú de fasza hú de gyors hú de olcsó,de te mégis dizelel jársz.
tankolás
én 2 ünnep között megtankoltam a terepjárót kb 3/4 részig( tovább nem tudom mert lyukas a szellőzőnél a tank és szivárog terepen)
és kb szeptemberben tankolok ismét úgy hogy tavasszal minden héten használom
na ezt ezt űberelje bármelyik buzi vw rajongó
ja és a tankolás tartott kb 15 percig mert a sok díszbuzi kávézgatott a omv kúton és vártam vagy 10 percig a pénztárosra
Ennyi idő a nejnek 5,4 telitank ha nem kapkod. Még csak benzinkútra sem kell beállnia 😅
te mennyit fizettél a 2 perc 42 másodpercedért? (gondolkodós) de segítek ha tankoltál 70 litert az kb. 40 ezer forint. Ennyiből kijön a mai napom 😅
Nincs az 3perc se. 🤣
Egy hete tankoltam,na mondom megnézem mennyi az annyi.Onnan és addig mértem mintha a tankolást kihagytam volna,és most én tankoltam,2perc 42mp múlva már folytattam az utam ott mintha be se kanyarodtam volna.
tied nem tud 1000 kilométert 3 perc tankolással?(legyintős)
Mondjuk belegondolva a mienk tud. 3 perc alatt pont 6-szor lehet le és felrakni a töltőt. Az mínusz 10 fokban is 1250 km és ingyen 😅
Tegnap jöttem meg Pécsre. A szokott 50-52% helyett 44-el érkeztem meg, a 0 fok miatt. Belegondolva ez tényleg durva... 😁 nagyon óvatosan talán még hazais tudnék menni, de erre semmi szükség...éjszakára feldugtam a villanyra, most 85%-on van.
Használhatatlan egy fos, tényleg...
csak ugye nem tudsz gyorsulni 100 km távon......15mp után már 200 felett vagy persze csak elméletben 😆
amikor a kölyköket vittük gyorsulásos élményautókázásra akkor jöttek ki ilyen 30as átlagok
ellenben pár napja ilyen havas csúszós úton vonatoztunk vele egy kecskemét oda-vissza távot 50-60 tempóval szűk 14Kwh volt a fogyasztás, annyi csalással hogy előtte lett feltöltve 100%-ra a fülke+akku meg befűtve hálózatról
mondtam a gyereknek hogy huszonpár évig én tartottalak el most te tartasz el huszonpár évig, utána meg majd az állam tart el
ilyen egyszerű
babzsákos ülőke meg van, valami szponzor cucc, jó benne fetrengeni csak nem nagyon tudok felkelni belőle
hungarocell golyók vannak benne, kivettünk egy dizperzites vödörrel mert úgy volt kényelmes
Egyébként inikém mi lesz most veled?
Gondolom a kanapésok fészbuk csoportjába futótűzként terjed a hír(kezeit széttáró) https://www.blikk.hu/ferfiakna...
Hogy foktok azon a fallosz alakú izén fetrengeni?
Dolgozzátok ki a módszert, hogy úgy jussatok fel a tetejére és olyan pozícióba tudjatok rajta elhelyezkedni, hogy ne billegjetek rajta(kezeit széttáró) Én azért a kezdeti időben kipárnáznám szivacsszönyeggel körbe azt a futurisztikus izét. Szerintem amíg nem áll át rá a szervezet borzalmas nagyot lehet róla esni 🤣
Simán a pisztoly fogástól lett büdös a kezem. Ráadásul ez olyan, hogy még a tanksapkát sem kell levenni.
a töltőpisztoly volt full gázolajos, gondolom a furgonosok meg a kamionosok kesztyűben fogdossák és az a full retek minden
nem is gondoltam a kesztyűre mert benzinnél sosem jártam így, hiába mostam meg a kezem a kúton lévő ablakmosós vízbe nem hozta le, kint a parton is mosogattam párszor amíg a kanna víz tartott
amennyit tankolok 10 évig kitart a 100 darabos kesztyű 😁
amúgy a féktisztító 95% lehozza a gázolajszagot csak cefet mód szárítja a kezet, de utána a kézkrám elviszi azt a maradék 5% szagot is
aki önszántából dízel kocsit vesz a mind hülye, én kényszerből vettem mert bár van benzines kivitel ebből a terepjáróból de még senki se látott olyat
https://www.facebook.com/share/r/17p9kJM8Sm/
én 2 ünnep között megtankoltam a terepjárót kb 3/4 részig( tovább nem tudom mert lyukas a szellőzőnél a tank és szivárog terepen)
és kb szeptemberben tankolok ismét úgy hogy tavasszal minden héten használom
na ezt ezt űberelje bármelyik buzi vw rajongó
ja és a tankolás tartott kb 15 percig mert a sok díszbuzi kávézgatott a omv kúton és vártam vagy 10 percig a pénztárosra
te mennyit fizettél a 2 perc 42 másodpercedért? (gondolkodós) de segítek ha tankoltál 70 litert az kb. 40 ezer forint. Ennyiből kijön a mai napom 😅
Egy hete tankoltam,na mondom megnézem mennyi az annyi.Onnan és addig mértem mintha a tankolást kihagytam volna,és most én tankoltam,2perc 42mp múlva már folytattam az utam ott mintha be se kanyarodtam volna.
Mondjuk belegondolva a mienk tud. 3 perc alatt pont 6-szor lehet le és felrakni a töltőt. Az mínusz 10 fokban is 1250 km és ingyen 😅
Használhatatlan egy fos, tényleg...
amikor a kölyköket vittük gyorsulásos élményautókázásra akkor jöttek ki ilyen 30as átlagok
ellenben pár napja ilyen havas csúszós úton vonatoztunk vele egy kecskemét oda-vissza távot 50-60 tempóval szűk 14Kwh volt a fogyasztás, annyi csalással hogy előtte lett feltöltve 100%-ra a fülke+akku meg befűtve hálózatról
ilyen egyszerű
babzsákos ülőke meg van, valami szponzor cucc, jó benne fetrengeni csak nem nagyon tudok felkelni belőle
hungarocell golyók vannak benne, kivettünk egy dizperzites vödörrel mert úgy volt kényelmes
Gondolom a kanapésok fészbuk csoportjába futótűzként terjed a hír(kezeit széttáró)
https://www.blikk.hu/ferfiakna...
Hogy foktok azon a fallosz alakú izén fetrengeni?
Dolgozzátok ki a módszert, hogy úgy jussatok fel a tetejére és olyan pozícióba tudjatok rajta elhelyezkedni, hogy ne billegjetek rajta(kezeit széttáró) Én azért a kezdeti időben kipárnáznám szivacsszönyeggel körbe azt a futurisztikus izét. Szerintem amíg nem áll át rá a szervezet borzalmas nagyot lehet róla esni 🤣