Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ha útközben elfogynak a %-ok?
1,3 kilométerre van a kórház(óranézegetős)
milyen aplikációról beszélsz? A nejnek annyi a plusz munka amikor kiszáll az autóból nem a házba megy a garázsból hanem az autó túloldalára megnyom egy gombot a töltőnyíláson kipattan a fedél azt már dugja is bele a kábelt már tölt is az autó.(kezeit széttáró)
Egyébként az eu raklap befér,és kb 900kg.
Nem is mondtam hogy neked ez lenne a jó,de ha én transporterbe gondolkodnék az tuti 8-9 személyes lenne,az nem kér enni.
raklap cementet is nehezen tudnám bepaszírozni a te 2,5 köbméteres kombidba horgászni 1 hétre meg vinnem kellene egy utánfutót meg egy tetőcsomagtartót 😅 Én mit csinálnék a 7 személyes autóval? 98%ban egyedül használom, mint ahogy te is legfeljebb az oviba viszed a gyereket meg évente elmentek 2* nyaralni. 😅
Aki ostoba és franciát vesz.......baszki szerintem én életembe költöttem ennyit az autóimra.Igaz,csak vw-t veszek és nem cserélgetem 4 évente feleslegesen.
Nem,viszont vannak emberek akik értenek hozzá.Egy bidéhez ki ért magyarországon?Sötétben tapogatózik mindenki.
még szerencse, hogy akkor a furgonra nekem csak 110 ezernél kellett rákölteni 7 kilót a fos adblú rendszer miatt meg a műanyag féktárcsák miatt amik ennyi idő alatt nullára koptak betétestől 😅
Betolat a garázsba,ja 20%?Ó a kedves mamát kórházba vitték,de nem érek oda 20%-al,akkor mennyi idő is lesz?
Te egyébként mit időzől 2*20 másodpercet ezzel? Na jó betudjuk a korodnak a nejnek ez gyorsabban megy bár igaz 15 évvel fiatalabb nálad 😅
30 másodpercet úgy értettem, hogy másnap leveszed a töltőről 😅
Ez megint a pipi matek.30mp alatt te odáig nem jutsz el hogy a fejedet vakard a töltőt és a hozzátartozó applikációt bámulva.
szerencsére a folszvágenek kifogástalanok 😅
hanem azt, hogy mennyi időt töltesz el ezzel a foglalatossággal. Kigondolod, hogy hát tankolni kellene na pont megyek a festékboltba beugrok tankolni. Amíg rákanyarodsz a kútra amíg a benzinkutas megtölti az autód és te bemégy fizetni mert nálatok állítólag így van(kezeit széttáró) az legyen 3 perc az elmondásaid alapján. A nejnek nem kell ezen gondolkoznia sem a benzinkútra bekanyarodnia sem fizetni. Betolat a garázsba, ja 20%? felteszi a töltőre 15 másodperc reggel leveszi ugyanennyi 🤣
Akkor ki a hülye?Vettél egy böszme nagy dobozt,ami csak 3 személyes.Nekem van egy 7személyes autóm,amiből bármikor kiszedhetem az üléseket és kapok több mint 2.5m3 rakteret.
Erre. Egyébként tudja ezt ő mindig az orra alá dörgöljük, hogy amíg ő 3 percig tankol ez villanynál nincs 30 másodperc 😅
én a villanyosból ki vagyok szinte tagadva az nem az én autóm az a nejemé(kezeit széttáró)
Ez a meghibásodási ráta egy baromság,ez csak a ti fejetekbe létezik abból kiindulva hogy nincs benne belsőégésű motor.Biztos benne vagy byd fórumba,na csak nézegesd miket írnak,mikor írják hogy már a második anyósülés van benne de a hiba még mindig előjön,de amúgy 40ezer alatt más gond nem volt.Mi van???Ennek kell örülni?Mikor a szerelő mutatja hogy a 40ezret futott tesla lengőkar szilent szakadt,gondol egyet és a kormány bal oldali gombok nem működnek aztán meg megjavúl majd megint szar,és estig sorolhatnám azt harmada meghibásodási rátát.Szopnak velük szépen,ja,és nem véletlenül foglalkoznak egyre többen villanymotor javítással.
elektromost ne vegyél(ujjával nemet mutató)
szar lesz vele oviba vinni a srácokat, festékboltba meg melóhelyre eljárni mert nincs 7 személyes meg 1000 kilométert se megy el egy feltőltésre meg nem is kell az üzemanyagért havi 80 ezret fizetni. Nagy dízelt vegyél(meghajlós)
böszme??? az csak 3 személyes baszki 🤣
Hát nem tudom, legalább 100 métert 😁 de a titka, hogy másnap reggel húzom ki, akkor is húsz másodperc, és kész van, fel van töltve
10 év alatt nem lehet megtanulni autót gyártani, de lopni lehetett két év alatt is... és ha már megvan, egyszerűen jobban csinálják, és olcsóbban... A villanyautók meghibásodási rátája harmada a belső égésűnek
20másodperc alatt hány km-t kapsz?
Hát a dízel akkor ennyi, hogyha van otthon olaj kutad 😁 amúgy tankoláskor el kell menned a benzinkútra ki kell szállnod be kell menni a shopba fizetni vissza kell ülnöd ki kell jönni a kútról... én meg hazaérek és az ott lógó dugót beledugom a seggébe az autónak és kész, 20 másodperc sincs, nem hogy 30 😁