Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a te korodba ez lényeges,ha nem szólna még a végén behugyoznál.
300?380.De,most költöttem az első futóműre egy rahedli pénzt, kemény 50ezer forintot.
kórházba mentőt kell hívni, 3 kocsink van mégsem vittük senkit se kórházba akit sürgős volt
egyrészt mert olcsóbb a mentő
másrészt gyorsabb a mentővel az ellátás
szóval aki kórházakkal jön az mind hülye
fosbukon is volt ilyen agyatlan kórházas
azt mondja hogy ha bécsben van és haza kell jönni valakit kórházba vinni akkor neki nincs ideje arra hogy egy órát töltse a kocsit útközben
Ha nem lennél ennyire földhöz ragadt, látnád, hogy tulajdonképp ez egy kényelmi szolgátatás - nem kell a kajára-szarásra gondolnod, az autó majd figyelmeztet! 🤣
Mert a te autóid a világ legjobbjai, azokban sosem romlik el semmi 300 ekm alatt se... 🤣 Mivel még a fóccvágen se ennyire jó, ezt is kivételes zsenialitásodnak tudom be 😀
Ez jó sztori, én sok mindent másképp látok, nem tudom, te szépíted, vagy neked, mint kisgyereknek meséltek így kedves nagypapiról. 😁
Nézzük, miért is gondolom másképp - kizárólag az általad leírtakból.
Nagypapi már gyerekként zsidóknál dolgozott, tanult (most a származására ne tippelgessünk, az apja is tehetős nagygazda volt) Az 50-es években a komcsik levették, mert kulák/arisztokrata/egyéb volt, mindegy. Nulláról aztán a "kapcsolatai révén" valahogy 3 év alatt összejött egy ház ára... hát én nem emléxem, hogy becsületes úton lehetett ennyit keresni, de neki sikerült 😁 aztán valahogy le is ültették - tuti, a "becsületes munka" miatt 😁 aztán a testvérei fosztották ki, ez mondjuk inkább a cigókra jellemző, de szerencsére a "kapcsolatai révén" megint visszakapaszkodott. Hiánygazdaság, igen, a feketézőknek jól ment akkoriban 🤣 A kölkeit leszarta, azt se tudta, mit csinálnak, de legalább pézt küldött. Aztán megint beütött a gebasz, lecsukták olyanért, amiért mást nem, de priuszos volt ugye.
Apád meg anyád tanultak, dolgoztak rendesen, de apu gyorsan rájött, hogy így nem sokra megy, beszállt hát az öreg fekete biznyiceibe, meg is indult a szekér 🤣 Aztán születtetek ti, jó géneket örököltetek, láccik is a mostani mentalitásodból 🤣

Fegyver: Nagypapit többx lecsukták a komcsik, de a kisfia vadászgathatott saját fegyverrel - hát ez megint csak úgy lehetett, ha elvtárs volt, vagy munkásőr, ő nem volt hülye, felfogta a nagypapi példájából, kivel kell jóban lenni.
Érdekes,nekem még nem kellett pár 10ezres csapágyat cserélnem a motorba.
Érdekes,mert pl itt is emlegeti a villanymotort is.De miért emlegeti ha az sosem romlik el?
Azt már tudjuk egy jó ideje hogy az ev tulajok gyomra és húgyhólyagja szimbiózisban van az autóval,akkor éhes akkor kell budira menni amikor az autó mondja.
Nem, a bezajosodó csapágyat kell cserélni, legtöbbx azt is a hajtóműben... brutál és hirtelen a nyomaték, az újabb villanyosoknál már korlátozni kell - pont a csapágyak meg a féltengelyek miatt.
Különben meg... pár 10 eFt-nyi csapágy beleugrik, és megint nics gond újabb 6 évig.
Szóval akkor van aki a soha el nem romló motorokat javítja......
Nyilván tudod, otthonról beszélek... Útközben van 20-25 perc is, de képzeld, olyan szerencsés vagyok, hogy pont akkor jön rám a hugyozás, soxor meg is éhezek... 🤣
Megnéztem a linkedet, és tényleg! Csapágyakat csereberélnek... 😁 mondjuk okos, ez még piaci rés, meg kisebb és gyorsabb meló, mint hengert felújítani egy dízelben.
Tehát a 6-8 éves soha el nem romló elektromos autónál motorgenerált kell csinálni.....
Az általam említett, 6-8 éves használtakból. A csapágy, az az egyetlen dolog, ami elhasználódik, a cseréje eccerű és olcsó (nyilván egy fóccvágen V6 TDI felújításához képest) Még 15 ezres olajcsere meg 80 ezres vezérműszíj csere sincs...
Igen,és megállsz tölteni 30mp-re,igaz?Mert ugye mindig ezzel jöttök,nektek csak 30mp.
... az pont ugyanaz, mint mikor kifogy a benzin 😁 oda kell figyelni a járműre, amiben ülsz...
Haverom 12 éve jár villanyautóval, kb. 400 ezernél tart, még 1ccerse maradt az út szélén lemerülve.
Akkor pl ők miből élnek?
https://evcsapagyazas.hu/
Az én tapasztalataim azok,amiket a tulajok panaszkodnak a fórumokon ,szerencsére.
ADAC adatok, nem a Zujjambú szoptam.
Nem nagyon tudok a meghibásodásokról mit mondani, nekem nem volt még, meg amúgy garanciális még 5 évig legalább. Az akku garanciát meg most emelték 8 évre vagy 250 ekm-re... egyiket se fogom elérni.
Villanymotor nem romlik el soha, csak a Tesláé, az is csak akkor, ha beázik (a nissanról meg a francia szarokról nem tudok semmit)
Neked adataid, tapasztalatod sztem csak a 6-8 éves, sokadik gazdás, 1. gen. villanyosokkal vannak... újaknál más a szitu.
Mert ez nagy autó B+, nem egy fostos Klió 🤔 a 15 mp, mire megkerülöm, mert a tőltő csati a túloldalán van 🤣
Egyébként szerencse, hogy nem engedi elindulni a verdát, ha be van dugva a töltő, mert enélkül 1-2x már kihoztam volna a töltőt a garázsból... 🤣
Ja,vagy a lopott áramos leégett kamrádba eltüzelted volna.
Magadnál.Mert ha tudtad volna,akkor mást vettél volna?Tuti nem.
ja tök jó lenne kerülgetni az ülléseket a kamrába amit sose raknák be. Mióta véget ért a bulis korszakom 25 éve egyedül járok 🤣
De őt a Győri égési osztályra szállították.
én se amíg tojotáim voltak. Ezt is annak árulták most akkor hol panaszkodjak? 😅