Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismét badarság okát írsz!
Történt valami?
Másold be legszívesebben ezt,ahol ezt írtam amit te itt említettél!
Légyszives!
Meg azt is mondtad hogy nevetnek meg soroznek mig beviszed.
Mar az is baj ha promotalom a liblingeidet? 😆
Te linkeltel szerintem Tiszás dolgokat. Vagy nem?
Ezen lovagokat folyamatosan. 😂
Vágni, nem pakolni.
Ismét figyelmetlen vagy.
Korral jár. 😉
18-22 ben is ez volt a duma.🤣
Eeeeeen,te emlegeted minden oraban.
ettől rosszabb nemigen lehet ami most van mert az egyre növekvő hitelből van finanszírozva a "jólét"
szóval már most is a lejtőn vagyunk csak még örülünk a gyorsulásnak 😂
Ha nem azt mondtad hogy a lehutoknek is neked kell? 🤣
Mint te? 😂
En annyit dolgozok mint egy szenbanyasz,csak okosan.😂
Nem a tűzoltók hordják be okos 😂
Előbb tájékozódj, utána szórd az észt! 😂
Ez épp te mondod?
A munka hőse 😂
Vicc 😂
Lehetnel kamcsatkaban tuzolto,akkor kene picit tobbet lapatolnod,akkor is morognal?😃
https://youtube.com/shorts/gMt...
30 óra=perc
A statisztikáim azt mutatják a beázással jobban kerestem eddig 😅 A tűznél volt mínusz másfél millám.Tavaly beáztattak egy lakásom lett egy négyzetméternyi folt a konyhába a fürdőbe talán a párja azért kaptam 126 ezret nekem ez 2 délelőtt a száradási idők miatt, meg kb. 2000 ft anyagköltség. Az idei első csőtörésem egy másik lakásomnál a felettem lakónak. Ott kicsit nagyobb volt a volumen a bojler konektorjából spriccelt már a víz. úgy beáztatott a szomszéd, hogy még az alattam lévő plafonja is beázott 😅 ez 200 plusz lett 😁
Mondjuk ezzel tavasszal lesz egy négy napos munkám ez érinti a fürdőt a wc-t a folyosót és a konyhát 🤣
Te meg akkoris orbanon fogsz hiperventillalni.😂
Amiota csak az 1730 kobmeter feletti reszt futjuk faval 2-3 szezon.
Ez meg annak a 23 as szallitmanynak a vege volt amikor plafonja lett a rezsicsokkentett gaznak,azon a tavaszon vettuk kerek 4 kilo volt szallitva,2 meteres szálban,jo resze tölgy de volt benne kicsi akac is.
Egy bobcat-el behordattuk mer volt ember,a szallito meg nem tud beallni.
Kezzel meg a fitt tuzoltok hordjak inkabb be.
mondjuk egy tűzoltást meg egy torokvizsgálatot én nem hasonlítgatnák össze. Én láttam mi maradt nálam a tűz után láttam az erdőt is. Ott azért emelet magas lángok között dolgoztak. Tudod mamlasz én úgy vagyok ezzel, hogy legyen sok tűzoltó de ne kelljen dolgozniuk.
Pillanatok alatt meg van ám a baj 30 óra alatt leéghet az egész házatok. Amikor elkezd lángolni kiknek szólsz először? A haverjaidnak vagy a "léhűtő" tűzoltóknak(gondolkodós) Nem irigylem még a napi fél vonulást se elhiheted.
Mond ezt annak, akit tegnap követtünk az autóból, vagy a nèminek aki bepisilve feküdt a földön magatehetetlenül!!!!
Nem szeretnék feletted állni amikor nem sikerül kiszállni a gyönyörű autódból, a bordáid meg átszúrták a tüdődet!
Ugye, hogy az egy vonulás is sok lenne????
Soha de soha ne történjen senkivel ilyen!!!!!!
nem mint a féleszű te idióta barom. Kirakom az irányjelzőt aztán centinként tolok hátra,hogy legyen ideje a parasztnak megállni. Az első 3 autó mindig elkerül a negyedik már nem tud az megáll. ha hiszed ha nem a tükör nézegetése helyett hasznosbb ha résnyire lehúzom az ablakot és figyelem a dudát. rövid duda azt jelenti elenged a hosszú az meg azt, hogy egy faszkalap barom ideges mert kitolatok elé és pont annyira sincs halvány fogalma se róla mint neked, hogy számomra nem belátható a megtolatott terület. De isten lássa lelkem évente egy ilyen fasz van csak a többi nagyjából átlátja a helyzetet.
Persze, mert te biztosítási csalásból tüzeket gyújtogatsz nekik... 😁
te pénzt kapsz, ők meg gyakorolnak... win-win 😁
én azt mondom ennek örülni kell. Nálunk itt nyáron mindennapos a vonulás
Ezeken felül az autókat rendben kell tartanunk, a laktanyàt mi takarítjuk, fessük, füvet nyírunk, havat lapátolunk….
És napközben vannak gyakorlatok, elméleti foglalkozások napirend szerint.