Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ahhoz több benzint is ad...
akkor úgy mondom több levegőhöz jut mintha plusz 40 fokos levegőt színna be.(kezeit széttáró)
tudom járok arra az fasza. minden porfészeknek van már elkerülő. Egy nagykőrös szintű világvárosnak meg nem telik rá pedig ennél fideszesebb város nincs még egy az országban 😅
Igazabol a termosztat lett cserelve.Az sokat szamit.
És ehhez képest szánalmasan gyenge, nehéz, és kezelhetetlen...ja és fék sincs rajta rendes 🤣
CBX1000? na nekem ebből a 4 hengeres 750-es van...csak nem ilyen szép
Ki hát,már hogyne volna,pl motorféknél.
Még szerencse, hogy benzinesnél nincs légfelesleg... 😁
... de mindjárt jön blődi és kijavít, hogy van szegény keverékes üzemmód 🤣 (pedig már az sincs)
A soltvadkertit most csinálták meg egy éve... várjatok csak türelemmel 😁
Valami gyönyörűség ! 😉
Sor6 😅
Csak úgy szembe jött a neten , megtetszett !
2ba csavart hol alkalmaznak? valami kuplung csavart találtam már ilyet, de hátha tud valami eszközt amibe ilyen szokott lenni
500ft egy csavar meg 2500 a posta, kurvára megéri
Hideg levegő sűrűbb. Nagyobb a légfölösleg.
Mi a honvédségnél mzárolt vegyvédelmi ruhákat égettünk gyári préseltet. 😅 Kettővel kifűtöttük az éjszakát izzó kályhacsővel 😅
Grétike valamelyik főpénzzsidó unokája. Vagy ródcsild vagy rokefeller unoka ezeket keverem de Mind1 is. Nem szorul a mi összedobott pénzünkre 😆 Köröm cipőre annyit költ el naponta amit mi ég ész életünk alatt megkerestünk. 😅😅
anno a végletekig kihegyezett 1,6 vétek honda azt megérezte hogy reggel megy vagy délben, annyit számított az a 15-20fok eltérés, a reggeli párásabb időben érezhetően jobban ment
pedig annak írható volt minden része, mégis mérhető volt a teljesítmény különbség
a rendszerváltás után nem sokkal a kiskőrösi mezőgép(agrikon) szétvált több cégre a területen belül
már az akkor megvolt a kiskőrös elkerülő tervrajza, mert az egyik cég úgy kapta meg a területet hogy egy kis részét lecsípik az akkori területből, maradt a kerítés meg minden csak nem lehetett építeni semmit mert ha épül az elkerülő akkor azt a részt lebontják(mintha már át is lenne az a rész alakítva)
azóta eltelt 30+ év és az elkerülő még tervezet szintjén sincs meg mikor épül meg..... pedig az 53as is meglehetősen forgalmas
szóval nyugi, te azon az elkerülőn akkor se fogsz utazni ha 100 évig élsz is
De a teljesítmény is nagyobb
Ezt már évekkel ezelőtt is megírtam.
Nálunk vagy 10 éve csináltak ilyen hatástanulmányt. Vagy fél évig a városközpont terén dekkolt egy ilyen autó lógott ki belőle mindenféle műszer. Bár miért pont egy füstokádó transzporter volt a mérőautó nem tudom 😆 Végül is Mind1(legyintős) Na szóval az volt a mese, hogy azért mérik a levegőt, hogy indokolt e egy Nagykőrös elkerülő út építése (kezeit széttáró) Napi 10 ezer teherautó megy át a városon azóta is szóval ehhez a környezeti hatástanulmányra nem igazán lett volna szükség. Na az lett a megállapítás, hogy kell 😆 Ez volt 10 éve. Addig jutottak, ennyi idő alatt, hogy a nyomvonalát kijelölték. 😅 Kisajátítva még nincsen 😆 Ha így haladnak nem győzök elég ideig élni ha menni is akarok rajta 😅
Kaposvár megyeszékhely? Melyik megyének? Kapos vármegyének?(Gondolkodós)
...hát a munkakedvet meg a serénységet nem viszi valamiért ez a szél.
Ja, csak amikor a szeméttel való égetéstől pár purgyé megdöglik, mert az égéstermék maradék a "kéményben" lerakódik és egyszer meggyullad vagy valami visszajön aminek nem kéne, akkor megy a jajveszékelés
Mikor mi anno cseréltünk nyolc darab nagy ablakot műanyagra, az ablakos kitörő örömmel vitte el a régit 😃 és még én is örültem, hogy nem nekem kell...