Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tedd hozza, hogy azok sfelfordulhatnak, akik kozben cigiznak, isznak, drogoznak, feleslegesen sok kancsal fattyat csinalnak.
Maximálisan igazad van.
A rászorulók kapjanak, én is azt mondom.
De sajnos tapasztalatból mondom,10-ből nyolc nem rászoruló.
Fiatal életerős negrók, akiknek arra telik, hogy hétvégente dáridózzanak, tankokolják az autójukat, elsőként vásárolják a primőrt, az hol rászoruló??????
És egy egyáltalán, ők miért nincsenek befogva legalább ilyenkor ebbe a munkába????
Otthon karba tett kézzel röhög.
Na ez a szégyen!!!!
Mellesleg szociális tűzifa mindig volt.
Van egy barátom akinek anyja apja meghalt középiskolás korában, aztán ő is kapta mindig.
Bár általában ezt az önkormányzat szokta intézni a rászorulóknak, most a nagy hideg, és a közelgő választás miatt a kormány is rásegít, mert azért önmagában az önkormányzati az lehet kevés lenne.

Aztán attól hogy füstös nem kívánom neki hogy megfagyjon, meg azt se hogy PET palackkal fűtsön. A gond inkább azokkal van akik eladják, meg haszonszerzés miatt lopják.
Persze aki annyira csóró felnőtt, munkaképes létére, mert nem tudott egy fél évvel előre gondolkodni, hogy nem tud fűteni az annyit is ér, de ettől még nem kívánom neki se hogy megfagyjon.
Nekem nincs semmi kötelessegem,a belinkelt videon, akikre szavazol,na nekik ez fontos.Vagy te ugy gondolod kimazsolazhatod hogy a köpcöst eltakaritják,mer hát az neked fontos,de a füstösöket lágerba fogják zárni?
Neked lehet, hogy tesvíred, mert a főni azt mondja?!
Nekem van testvérem.
Egyébként nem is értem, te miért nem masírozik önként , hogy szeretnél szolidaritásból résztvenni ebben a megtisztelő favágásban????
Ilyen hithű harcosokra nagy szüksége lenne most.
Állj közénk!
Semmi nem lesz elfelejtve! 😂 😂 😂
Egyre szánalmasabbak.
Attol még legyél szolidáris es befogadó.Hisz a főnit elzavatják.😂
A testvir neked is testvir.🤣
Egyetértek. De nyáron inkább vesznek a tűzifa árán sok más hasznos dolgot. 🤣
Bárki, aki akar. Mehetne a sok ráérő , munkanélküli, rászoruló, sokgyerekes családapa is! Például a sok dögevő, akinek viszik az ingyen fát.
De van aki ezt kitalálta okosan. Gratula 👌
na mindegy, sztem nyugodtan fagyjon meg, aki ilyenkor akar szociális tüzifát kapni
Biztos ők is csinálják,ha akarják.
Sajnos ez is hazugság. De ha egy megyei napilap írja, akkor biztos igaz. 🤣
Sejtem kinek a tulajdonában van az a megyei napilap 😉
az egyik megyei lap úgy írja , hogy az önéntes/önkormányzati tűzoltók vágják a tüzifát a szegínyeknek
Nem szeretnék linkelgetni a másik oldalról. Pedig lenne bőven, de falrahányt borsó az egész.
Szerinted ezt ki találja ki? Soros? Vagy Gyurcsány? 🤣
Ne légy már ennyire elfogult!
Ja es neked kotelezo igy gondolkodnod a more tesokrol is.🤣
Ne legy kirekeszto.😂

https://youtube.com/shorts/qoG...
Mondjuk blodi szerint dupla penz.
Amugy szerinted kimegy a foni es o parancsol rad? 🤣
Van tolatokameram.
Még egyszer leírom,ha a tükörbe nézel,akkor hátra nézel,nem azt írtam hogy hátrafordulsz,hanem hátranézel.Baszki pipi én személyautóba is a tükröt használom,nem forgolódok.
Elv?Azon az elven tolatsz hogy a másik majd megáll?És honnan tudod hogy az a másik már megállt?Jó,csinálj fotót.Aztán majd én is csinálok,mondtam már,te engem ne akarj oktatni tolatásból,azért mert eltaláltál az úton egy hiace-el.
Pár szavazatért lemegy kutyába a vezérünk. Rendőröknek eddig se volt tekintélye, most aztán végképp vége. Tegnap falopásért előállított negro , ma vágatja az ingyen fát a rendőrrel. Meg be is hordják a dögevőknek. Hát hajrá!!! Ez aztán a dicsőség.
kacsát akarnád úszni tanítani 🤣 ez nagy !
Forgózsámolyt nem mind1ik sofőr szereti. 😆
Azt írtad, hogy nem nézek hátra😂valóban nem mert nincs mit nézni. Közben felvilágosultál általam rájöttél, hogy faszságot irtál aztán ezzel tükrös dumával jössz a saját faszságod menteni kb. Úgy ha anyámnak fasza lett volna akkor apám lett volna 😁 Azon gondolkoztam, hogy te most hülyébbnek tetted e magad mint amilyen vagy(gondolkodós) De rájöttem, hogy nem tettetsz te semmit 😅 Most baromira elárultad magad, hogy életedben nem ültél személyautónál nagyobba. Engem akarsz furgonból oktatni 😅 30 éve vezetek furgont. És igen vannak helyzetek amikor azon az elven lehet tolatni, hogy a másik majd megáll. És ez egész addig így is lesz amíg nem nőnek ki a röntgen szemeim, hogy átlássak annak kurva puttonynak az oldalán. 🤣 De ha nem felejtem el csinálok majd fotót mit lát a paraszt a tükörből zotya furgonja mellől egyenes parkolóból hátra jobbra tolatva. Muszáj leszek mert nem fogod érteni hiszen körablakos Alhambrától nagyobb autóba még nem ültél az elmondásaid alapján 😅 Jobb lenne ha nem a kacsát akarnád úszni tanítani 🤣
Én 15 évig gabonáztam , többek között ezzel a Scan-IFA-val tolatatgattam évekig rozzant tyúkólaknan is ! Úgy mentem hátra tükörből , mint más előre ! A pót itt pl. 8,5m-es volt az IFA 610 lovas ! 🫡
Szeretne kepviselo lenni ujra.